17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как може да си купиш телефон, на който те е срам да му кажеш името публично. - Какъв ти е телефона? - Хуя вей.

Значи ако китайци им изградят мрежата, ще ги подслушват и това не е добре. Но ако американци им изградят мрежата, то тогава със сигурност ще ги подслушват, но това вече е добре!?

И защо ме информирате за това със 7 години закъснение?? Немаше ли нещо барем от миналата година... "През 2011 г. компанията от китайския град Шънчжън "Хуауей", най-големият доставчик на телекомуникационна техника в света, получи забрана да участва в търговете за поръчки за изграждане на широколентова мрежа на Австралия."

В момента, в лабораторни условия се разработва и 6 Джи-мрежата (6G).

Тук долу някакъв пенетриран емигрант, който до вчера е ял селски самуни някъде из Лудогорието или Горно Тракийската низина днес се изказва от позицията на какъв? И аз не мога да разбера... Ние в бЪЛхАРИЯТА, че не сме цъфнали и вързали е ясно и се вижда и от космоса вече. Спор да няма. Обаче да ми се присламчва некакво л@йн@ тук и да ми обяснява как се правят деца... Е бактън! Какво на майка си крачола дириш в малките утринни часове в българския форум бе мекере! Нали си се уредил, хванал си опашката на Мойсея. Какво още ти трябва урод небесен? Кажи, ще ти го пратя за моя сметка по DHL!

правещият се на Австралиец мангасар от троловете на Меширето ти го нанендри яко и те направи емоционален и сенсуален. Набеждаващият се за австрориец....не знае английски ха.ха.

Австралиеца казва истината,това се говори за България по света. Трябва да кажа че той е спестил много неща, доста по неприятни!

Ама леко бе. Говорело се по света за България... от кого? От емигрантите напуснали България? Да? Че то кой друг се интересува от нормалните хора какво става в България? Канадеца или шведа какво ги грее какво става тук? Че и вас какво ви грее? Нали сте си били камшиците и сте оставили тук възрастните си родители НИЕ ДА ИМ ИЗКАРВАМЕ ПЕНСИИТЕ! И не мсе отваряйте как сте пращали пари, да видя един отказал се от държваната "никаква пенсия" и да му целуна ръка. Дотогава си ЕПМайна!

Xiaomi са по-удобни и имат най-издръжливите батерии - 4 000mAh.

DOOGEE имат смартфони с батерии 12 000 - 15 000 mAh

но не ни уведомяваш има ли ги в България.

Има ги.

Облака е важен!! Не е ли мастика и мента бягайте бързо!! Иначе те имат достатъчно телефони плъзнали навсякъде, апове, месинджъри и други. Всичко това минава през американците, те трябва да са под лупа а не китайците!!

Е, ще я изгради друга фирма - так с оборудване от китайците. То - всичкото оборудване - се произвежда там.

"Горд Европеец" гледай си кочината България и ЕU! Australia има всичко което вие си нямате и мяма да имате!

Пази боже сляпо да прогледа.