Коментари - Българин откри планета с две слънца | IT.dir.bg
назад

Българин откри планета с две слънца

Името на българина Веселин Костов се появи на американско специализирано издание, като откривател на планета с две слънца - Kepler-1647b.

Обратно в новината

Коментари - Българин откри планета с две слънца | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Открил е този българин още 2 слънца,които обаче ще греят само за комунистите в България!

Бравос! Остава да ми обясните практическите ползи от това откритие - тока ли ще поевтинее, горивата ли или храните? Та да знам дали да се радвам...

Ти си гледай яденето и срането, каква ти е ползата от това, че четеш такива новини та и коментари под тях се хабиш да пишеш.

То при добри промили и нашата планета има две слънца

Че това новина ли е? Тук и сега си имаме 2 слънца Бате Бойко и това на небето!

Добре де, ясно, че си агитатор и това ти е работата ама сериозно ли очакваш да постигнеш някакъв ефект с постоянните си глупашки постове като този.

И кво праим, тъкмо залезе едното слънце,и другото изгрее и га спят местните?

Местният жив океан се е изхитрил да модифицира гравитацията на планетата и да я поддържа на горе-долу постоянна облъченост та да не се изпари - оборвайки доктрината Гамов-Шаплей, според която не могло да има живот около двойни звезди. :-)

... не би могло на има живот в смисъла на аналогичен на този на Земята! Иначе "живот" в зависимост от това, как го разбираш е доста широко понятие и няма причина някъкъв "живот" да има буквално навсякъде.

Чукат женски и пият два пъти по старо уиски.

Впечетляващо !

Аз я знам, бе... Казва се Татуин...

Учил, учил и накрая "кандидат на науките". Абе журналисти, за къде с тоя миришещ на руски нафталин език?

Ни съ коси и не завиждай, ако се вгледаш по добре точно над теб и ти ще откриеш "двойна планета" - топките на "супата" дет "охлаждаш".

Ти пък реши че всичко руснаците са го измислили! По същата научна йерархия работи почти целия свят, а идва по принцип от Франция.