Коментари - Българин може да прекара 1 година на ”Марс” | IT.dir.bg
назад

Българин може да прекара 1 година на ”Марс”

Българин е сред полуфиналистите за едногодишна мисия, симулираща престой на Марс.

Обратно в новината

Коментари - Българин може да прекара 1 година на ”Марс” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само на мен ли заглавието на тази статия ми звучи като "хлебарките могат да оцелеят след ядрен взрив"

Тези дето ще се заселят на Марс в какъв строй ще живеят - демокрация или комунизъм :)))

ааа ето къде снимат пейзажите уж от марс сами се издадоха :)

заселваме се на марс през 20з8 година.там ще започне масово заселничество-много по скоро отколкото други предполагат.ще буде много интересно...

Ти сигурно сега си на 25, до 2038 ще си на 50. Де си тръгнал бе пенсио?

някои пак ще се уредят

Странно животно е човека... Много, ама много обичат да го лъжат... Цялата тази "програма", е едно голямо шоу... Защо не се каже, че се вземат пари от всички хиляди кандидати само за да се запишат, че после ще има селекции и преселкции на живо... и т.н. и т.н. и всичко по тлевизията... Защо не се каже, че имат само една тъжна страничка и две снимки и никакъв проект... Знаете ли колко милиарда и колко години трябват за да се организира едно такова начинание а няма нито лев вложен...? От къде на къде ще се взема пари от хиляди и хиляди кандидати като 90% не стават по физични, психични, умствени, медицински и други данни? Как ще се инвестира да се изпрати някой си, след като няма нужния образователен ценз или не може дори да говори с другите...? Една огромна, мега измама която се разтяга с години и някой си пълни гушата докато глупаците пак плащат и пак и пак и пак... такава е ролята на глупаците във хранителната верига, да се дзверят и да плащат

Не е едно и също дали някои "ще си иде от тоя свят" от препиване и преяждане или ще осъществи своите мечти по неразбираем за нас начин ! И ГОЛЕМИЯТ ХРИСТО ПРОДАНОВ ПРЕЗ 1984-та ЗНАЕШЕ,ЧЕ НЯМА ДА СЕ ЗАВЪРНЕ ЖИВ БЕЗ КИСЛОРОД ОТ ЕВЕРЕСТ , НО ЦЕЛТА НА ЖИВОТА МУ Е БИЛА ДА БЪДЕ ПЪРВИЯТ БЪЛГАРИН НАПРАВИЛ ТОВА ! Целите на краткото ни човешко пребиваване на земята са различни ! Това,което ще направи нашият земляк е премислен риск,а не самоубийство ! Много авантюристи пробват себе си и залагат живота си на карта тук-на земята ! Той е решил,че има силите,след като му дават шанс, да осъществи неговата си собствена мечта ! ВЪПРОСЪТ Е ОТКЪДЕ ИЗБИРАШ ГЛЕДНАТА СИ ТОЧКА ! ЗА ТАКЪВ РИСК НЕ Е ГОДЕН ВСЕКИ !

Давидов,ще те оспоря за Хр.Проданов.Не е вярно,че е тръгнал с цел да се жертва!Напротив,беше сигурен,че ще се върне .Колкото за нашия човек,това все пак е експеримент на Земята,не на Марс.Психиката е друга.Знаеш,че при нужда винаги ще дойде спасителен екип.На Марс е друго.Еднопосочен билет.

Защо трябва да е еднопосочен билет за Марс? Как може да кацнем на Луната и да се върнем, защо да не може и на Марс да се направи така?

Да,на станцията "Марс" ще бъде 1 год.,но се готви за бъдещия полет до Марс и знае добре какво го очаква ако успее да го одобрят ?! Що се отнася до Проданов и много други като него, просто тези хора са замесени от другата "мая",с която ние не сме замесени,затова и недоумяваме за много неща по света ?!

TИPAMИCУ

Напротив! Това се нарича безрасъдство.

Аз помислих,че ще е някой български пенсионер,свикнал на глад и студ.

Като не идват марсианците при нас, да отидем ние при тях!

"Българин може да прекара 1 година на Марс" Може, що да не може? Ако има ядене, пиене и някоя сгодна женица и две ще изкара, какво му пречи?

Става дума, че ще ги пратят за 1 година на полюса. А който отиде на Марс ще остане там доживот. Може да е година, може да са 10 години.

"Българин може да прекара една година на Марс" Заглавието кърти! В първия момент викам-някой железен от Перник е каза,че ще си поеме въздух и една година ще устиска на Марс....:)

Козел- чукча писател, чукча не читател. Прочети пак заглавието, неграмотнико!

Супер! Аз предлагам да пратим Бойко Борисов!

Аз пък предлагам Болен Сидеров!

А защо не някой друг? Теб например?

Аз пък мисля, че в базата трябва да има поне един гей, за сексуална разтуха, затова предлагам да им пратим Сергейшата

Е такава симулация руснаците нали правиха вече, колко пъти едно и също?

Еми кой каквото си може, това прави.

Те се изтрепаха да правят такива симулации. В една от тях аха за малко и да се изтепат в биосферата :-)

И къде е тая биосфера, в която са щели да се изтрепят? Май не си наясно какво е това биосфера, а?

целия български народ отдавна живее на марс, без изгледи за нещо по добро.

Голяма част емигрира на земята.

А, няколко болни позитанчета с пернишки IP-та, подвизаващи се с като емигранта, детройта и подобни си мечтаят за нея, докато осират кратера.