Коментари - Българин сред 10-те най-перспективни учени | IT.dir.bg
назад

Българин сред 10-те най-перспективни учени

Български учен е посочен в класация на Нобелови лауреати, като един от десетте души в света с най-голям потенциал да направят големи открития в бъдеще.

Обратно в новината

Коментари - Българин сред 10-те най-перспективни учени | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хем се разбра, че това е ПР, а учените - раздувковци и пак продължавате с тях. На кого са рода в Дир-а или с кого си пият кафето та се ги предъвквате колко са гениални? Тук един без малко не получи Нобелова награда (ама още не му се е разминало - може догодина) вие все Теньо та Теньо въпреки,че нищо особенно не е направил...

Брей! А можеше да си седи в БАН сред дърти комуняги или български университет да върти интриги и нищо да не стане от него! :)))))))))))))))))))))

Ти по какво се различаваш от комунистите срещу които говориш? Аз не ги подкрепям но тези безумни твои мантри ми подксазват същият коминистичекси начин на мислене. Не става само с пребоядисване и козметика. Трябва вътрешна генерална промяна. И когато това се случи ще спреш и да ръсиш безмислици в нета по дневният ред на поредното антибългарско НПО.

И още нещо: освен че е можел да си стои в БАН, при всяка негова идея е щял да получава критичен поглед от по-дъртите, казвайки му че това няма как да стане, че от това няма смисъл и че това не е възможно.

Поклон да е живи здрав да твори за човечеството

Естествено .. добри сме в много неща но най много ни куца политиката и управниците ... не е за подценяване и чертата че не можем да работим в колектив :( но това не е по лошо от първото !!!

Политиката ни е русофилско-кагебеджийска от завършили в Масква полит-агитатори! Така че всичко е точно!

Дано скоро сред богатите българи се намери поне един, който да започне да спонсорира научна работа на талантливи българи, дори и с цел да спечели от патенти и интелектуални права.

дано ама надали :( просто хората който са богати в БГ не се интересуват от наука и изкуство ... а това е лошо науката и изкуството са двата полюса за създаването на една добра цивилизация ...

Теньо ще се размине с Нобела Един от стотиците Бг деца които печелят медали от олимпиадите, но после нищо смислено не правят.

Евала! Браво на нашите момчета! Жалко, че за тия 25 години педокрация и либерасти, цялата научна и промишлена база на България бе разрушена!! А можеше, тия момчета да работят в родината си..И да прославят името на майка България!!!

Преди 25 години едни научни откития се правеха. Краварите на опашка се редяха лицензи да купуват.

Голямо браво! Защо повечето открития от българи са направени извън България? И аз като ученик си падах по физиката, но къде да я практикувам извън скучните формули? Без лаборатории? (измерването на земното ускорение в МЕИ-то не го броя...)

Този е с български произход, но не български учен. Отдавна Боко "изнесе" лекарите и учените. Каква наука в държава без икономика? Няма друга държава, която през социализма имаше професори по футбол и тенис, а днес с Хонорис кауза в лицето на Боко и Стоичков.

Да , но внася ценен човешки капитал от Азия и Африка.

Molya, prochetete tsyalata status predi da fisheye neumestni repliki.

Браво момче! Браво! Ам защо центъра ще е в София бе чадо? Стига с този комунистическо-мутренски-насилствен модел! Създай го на друго място! Спрете този порок - всичко в София. После се чудите защо всичко е там, а не в България?!

И това е сигурно бат БОЙКО.

s towa otkritie toi e spechelil dwe nobelowi nagradi weche ednata za mir - dok./citat "Освен това, лазерът на Попминчев може да заснеме най-бързите процеси извън сърцето на атома, да направи рентгеновите снимки на практика безвредни и да доведе до създаването на компютри, многократно по-бързи от днешните." -spored men, drug e waprosa dali shtre mu q dadat i dali tq shte mu donese shtazstie i nai weche zdrawe - Hadjikarapenchew

Алооо, марсиански все още не четем!

Комплекси ли имате?

Най-сетне някаква хубава новина да прочета. Успех!

Успех на професор Попминчев! Пожелавам му да спечели Нобелова награда и да не е единственият българин с такава. п.п. доста малко коментари виждам под тази новина

БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА ПРЕОДОЛЕЯТ КОМПЛЕКСА НА ПОБЕДЕН НАРОД .... ЗАПАДА 27 ГОДИНИ ВИ ГО НАЧУКВА В ТИКВИТЕ ЧЕ СТЕ ПРОСТИ , НЕГРАМОТНИ , НЕ-ДЕМОКРАТИЧНИ , ВАРВАРИ .... :)))

Точно Западът ли бе, другарю...Тези, които ни го набиваха и още го набиват са нашите руски освободители/ поробители. Поздрави от другаря Толстой.

Бяхме с руснаците "по любов" и имахме безплатни облаги, суровини, материали, техника. Сега сме крвата която отиде при запада за пари, ама само яде хя за без пари. Как очакваш руснаците да реагират на това като идем да им циврим за ресурси.

оБРАЗУВАНИЕТО по комунистическо бълваше само неграмотници

Това разбира се не е вярно.

не ти разбраха сарказма...

Само дето комунизмът свирши, като е бил на 12 години

Успех и още постижения му пожелавам.