17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е платена статия. Все едо да казват, жените в българия са едни от най-добрите в секса. И да ги дават на 5 място. Това сръвнение е изсмукано от пръстите и зашито с бели конци.

Да виждате Дойче телеком,или Водафон Дойчланд,или О2 Германия...Много пъти питам - " колко всъщност са развити развитите държави"...И ако знаете само как лъжат- Така как ме излъгаха в ДТ- не съм лъган ни от БТК,ни от Мтел,ни от Виваком,..... ни от Телиа Свериге, ни от А1 Австриа, ни от Хофер Мобайл Австриа....Цигани от класа....

Австрия...извинявайте...

да ви направя скрийн шот на спидометъра да видите колко е бърз? поредната платена реклама вмъкната като статия

Колко странно, тестовете показват, че това е най-най-НАЙ-УБАВИЯ телеком, а пък няма нито един коментар който да е съгласен с това мнение. Точно обратното, 100% от мненията са, че качеството на услугите е ниско, цените високи, а да ... и за едно малко бонусче са готови излъжат и заробят родителите ви я с лаптопче на изплащане, я с таблетче, все техники без които един пенсионер просто не може да съществува.

1во място за Емирствата?!? Нищо подобно!

Водафон...Албания?

Ооредоо ми бяха клиент :) Браво на тях.

е казал - на гол тумбак, чифте пищови

НА ПЛАНИНАТА ВИТОША НЯМАТ ВЪОБЩЕ ПОКРИТИЕ НА ТЕЛЕФОН.ЛЪЖАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО.

на вивател та дрънка,а за качеството просто нямам думи

Сега като дойдат сърбите от United Group и ще ги "оправят" набързо. То безумното е, че и в "Теленор" колят и бесят сърби. Май само А1 за момента не е засегнат от сърбежите.

United Group са корпорации на чужденци в USA и не означава нищо, просто някакви пари в оборот. United Group има всякакви, но българинът си мисли, че е единствена и специална.

Пълна лъжа и измама. Евтина реклама на вивком За съжаление няма държава , липсват всякакви институци, КЗК работи само когато трябва да смачка някой неудобен като Хиполенд, Виваком има 5г мержа , ама не точно и не истинска. За сметка на това работи уж само в София. Забележете 5Г им работи само с един единствен модел телефон Смешници в смешна държава

Няма истинско 5G вивакома, това е вярно . Засега. Но пък на кой му трябва 5G. На моя телефон стига скорости до 265 Mbps, от теоретично възможни 300Mbps. 4G (LTE-A) Класацията я печелят някакви със 100Mbps , какво да кажа при мен е 2.5 пъти по-бързо...

всеки, но избива рибата коментарът: "Забележете 5Г им работи само с един единствен модел телефон"! А, бе всезнайко първо 5G е технология и второ в България сега започва внос на телефони с чипове за 5G технология. Скоростта, която е най-висока на Vivacom за сега е до 900 Mbps/Your Internet speed is 870 Mbps, каквато е моята измерена в https://fast.com/# , сега като пиша тук/.

леко да се не поизхвърлиш с тия 870 Мб...

Интернет с до 900 Mbps. Можеш и ти да имаш, ако не си стискаш стотинките. Виж плановете.

и в резултат на това като настъпи едно благоденствие по българските земи направо плуваме в реки от мед и масло