Коментари - Беларус легализира онлайн пиратството | IT.dir.bg
назад

Беларус легализира онлайн пиратството

Според Лукашенко законът е отговор на действията на "неприятелски страни"

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Беларус легализира онлайн пиратството | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми ние що не почнем да точим пиратски газ от патока хахах? да го видим джуджи колко ще му ареса...

Събират парите, за да могат да ги платят в последствие на тези с правата. Но ако запада го стопира, няма да се случи. Таке се решава казус. Тук тези с правата трябва да ръкопляскат на Лукашенко.

Няма нищо по забавно то Руски диктатори дали ще е Тошко тъпото или Вагиналний 1 няма значение Значи ще узаконят пиратството за да може по лесно и законно западното влияние да покварява правоверните орки хахахахахахахахах

Беларус се самообявиха за пирати, т.е. терористи. Също като Русия. Хахаха.

ИНТЕРЕСНА ЛОГИКА! ДОКАТО С ДЕКРЕТИ,КОНФИСКУВАТ: ГАЗОПРОВОДИ! РАФИНЕРИИ! ДЕПОЗИТИ! ЗЛАТО! НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ! УВОЛНЯВАТ ОТ РАБОТА…НА ОСНОВАНИЕ-НАЦИОНАЛНОСТ,МЕСТОРОЖДЕНИЕ,БЕЗ СЪДЕБНИ РЕШЕНИЯ….ОГРАБЕНИТЕ,ТРЯБВАЛО ДА ИМ ПЛАЩАТ-“АВТОРСКИ ПРАВА”!!!

И какво са конфискували?

Малко уточнение - валутните резерви не са конфискувани, а запорирани. В Германия газохранилищата не са конфискувани, се управляват от Германия, тъй като бездействието им е заплаха за националната сигурност, а собственикът им не може да ги управлява. В САЩ няма никаква собственост на дипломатическите мисии отнета - просто се закриват дипломатическите представителства и се забранява във вилите в Мериленд и Ню Йорк да има дипломатически представители. Те трябва да отидат задължително в други дипломатически представителства. Сградите и в този момент са руски. Собствеността на сградите не е променяна от американците и това е обявено на руснаците . Променено е функционалното значение на сградите. Нещо като да смениш статут на помещение у нас. Тука не мина - има хора, които знаят. Пробвай друго!

Уволняват хора? Всъщност си затварят предприятията, ЗАЩОТО самите ТЕ нападнаха съседа???? Къде си спал последната година бе???

лукашенко с путето са пътници.Като всички продажници на народите си-като Саддам,Кадафито,Самора машел,Солвадор Алиенде....

Това е ръководител ;) има моя глас, не че съм там и му трябва

ПИРАТСТВОТО Е СЪЗДАДЕНО ОТ-АНГЛИЯ! ПРАЩАЛИ СА ДА:ГРАБЯТ,ИЗБИВАТ,А-ПКЯЧКАТА СА ДЕЛИЛИ С:КРАЛЯ,КРАЛИЦАТА! НАЙ-ОБОРОТНИТЕ,ОГРАБИЛИ И ИЗБИЛИ,НАЙ-МНОГО,СА-ТИТУЛУВАНИ,НАГРАЖДАВАНИ С-ОРДЕНИ!!! ТОВА СА-ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТИ!!! КАПИТАН-МОРГАН,КАПИТАН-КУК,ХУК…!!! ПОД РАЗЛИЧНИ ФОРМИ-АНГЛИЯ,И-ПРИЗВОДНИТЕ ИМ(САЩ,АВСТРАЛИЯ,КАНАДА..),ПРАВЯТ ТОВА И ДО ДНЕС:УБИЙСТВА,РАЗРУШЕНИЯ,ГРАБЕЖИ!!! ДА ГОВОРЯТ ЗА-ПИРАТСТВО,Е-ПОРЕДНАТА ИМ НАГЛОСТ! ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ,ЩЕ СИ СЧУПЯТ ЗЪБИТЕ С-РУСИЯ(НАПОЛЕОН,ХИТЛЕР)!!!

Забравяш малката подробност, че и при Наполеон и при Хитлер, руснаците са имали еврпоейски съюзници... Сега - нямат... Вервей, че сами и на мускили ще изкарат до победата. :)))) И, не, Китай и Индия не са им приятели. Те само ги доят и стрижат като за последно в момента. :))) Щото верно може да е за последно.

НИКАКВИ СЪЮЗНИЦИ,НЕ СА ИМАЛИ! ХИТЛЕР Е БИЛ-НАСЪСКАН,ПОДКРЕПЯН,ФИНАНСИРАН,ЗА НАПАДЕНИЕТО НАД-РУСИЯ! ОБЯВЯВАН Е ОТ-ТАЙМС,ЗА-ЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА(СЕГА И-ЗЕЛЕНСКИ)!!! ОТВАРЯТ-ВТОРИ ФРОНТ,В-12 без 5,ДА-МИНИМИЗИРАТ ЗАГУБИТЕ! ТОВА СА-ФАКТИ!!!

Желанието да показват колко са примитивни, в крайна сметка ще навреди само на тях! Да поставяш ултиматум - или ще избиваме когото искаме на воля или ще ви крадем, е деволюция в чиста форма!

Избиването и краденето са патент на запада . Само в Ирак 1 000 000 избити . Какво да кажем за златото на Бенцуела откраднато от английските боклуци .Нашето също е откраднато от тях. Никога няма да го видим . Да крадеш от такива хора не е престъпление а задължение

Не са 1 милион, 1 МИЛИАРД са, така каза министерството на Мисълта на Руслямия....така (трябва да) е!!!

Нашето злато е прибрано от Русия, вземи да прочетеш малко история стига си се излагал.

Пълни глупости. Нищо не губят щото който пиратства филми и прочее така или иначе няма да плати. Вярно, ще гледа без пари, това са пропуснати ползи, но не са загуби. То не че има какво да се гледа вече. Вчера гледах 20 трейлъра на филми за 2023. Основно продължения, римейкове и адаптации на разни супер герои. Две анимации за малките и един "оригинален" филм, но пък с изтъркан сюжет.

Спестява се от софтуер и то милиони (ако не милиарди) . Компаниите в Беларус са били длъжни да купуват например Аутокад,Солид Уъркс итн..... В държавните учереждения е било задължителн Бозата да е платена е сега няма да е.

Е то у нас на летище София ли беше дето на мониторите се виждаше долу вдясно "моля активирайте вашия Уиндоус"?

Супер сега дори да забранят торентите тук .Ще си ги набавяме от Беларус. Пари за софтуер не давам . Навсякъде изпозвам от години свободен .Ако няма има торенти.

Не се хвали че си бай ганьо. Кради си спокойно, но не се хвали с това

Той взима пример от големият брат. Майки го каза гордо. Ние лъжем, мамим, крадем. Значи нищо нередно няма. Или за кучета и котки може, за прасета не може.

цялата идея на алтернативния свят, родена от кадрите на СССР - родиха същото говно, тоя път обаче повече мирише. Краят го знаем - повсеместен фалит.

Браво! Ще гледат Рамбо на воля мужиците и ще слушат Рамщайн! Нещастници!!!

Говното е ЕССР и вече се е разсмърдяло здраво.

говното сте вие анти всичкото. хубавото е че миришете на пръст, и ще оставите младите най-после далеч от любимата ви руска кочина и светлото й посрано бъдеще

Лошо няма със софтуерн бандитизъм запада краде милиарди. Беларус и нейните фирми ще спестят ако не милиарди поне стотици милиони от това

А ако ви изключат кочината от интернет. Съберете се с иранците и си миришете дупетата!

Който знае начин има ........ Щели да ги изключат от интернета. Той интернета е едно копче натискаш спира :)

Добра новина!

Да крадеш от западен бандит кражба ли е ? Запада краде от бедните столетия и сега го прави . Десетки държави са откраднати валутните им резерви които са били в западни банки. Повод винаги се намира . Малобритания с пиратство е забогатяла

Почему така бе, плешив комунисте! Нали нещата от Запада са неморални и грешни! Нали развращават моралните православни орки в Лайнорус и Мордор! Почуему им ги разрешаваш така! Нямате ли си руска музика, филми и софтуер! УПС! НЕМАТте си! Щото сте изостанали подЧеловеци с промити мозъци!

:) Забавна работа. Не подозирах, че беларусите са като нас, българите. Щото нали я знаете максимата: И 5 лева да стане бензинот, я пай че си карам колата. И 5 стотинки да е бензинот, а пай че го крадем! Нали правиха опити да спрат торентите? И кво стана - вой до небесата. И не ги спират.

Подкрепям!

Като се сетя само как кравите ревяха, че заради Замунда и Арена са загубили стотици милиони долари от лицензи и авторски права, сега от целенасочената антикраварска политика на Беларус срещу краварския софтуерен монопол ще загубят милиарди! Еваларка на Лукашенко! Направо ще им разкатае Г-точката. :))

Ембаргото започва да дава резултати - вече прибягват до пиратство!

Тия се връщат откъдето ние идваме.. Добре, че се откачихме от руската кочина.. поне частично де..

Ти специално се връщаш от на майка си анала.

За филми айде, нема как да се ограничат правата....ама за софтуер, където вече всичко е онлайн и ако нямаш update-и си умрел....обречени са! По-добре да следват модела на Северна Корея и на базата свободен софтуер да надгражат....

За пробития джам.

Ама няма никакъв проблем - нека беларусите да си гледат западни филми и да бъдат зомбирани, нека си внасят снаксове и да се тровят с тях я. Тънкия момент тука е , че Лукашенко иска да се обогати за сметка на това. Ей за това трябва да го съди както западен така и беларуски съд. И сигурно ще стане някой ден.

Е няма такъв идиот! И неговото време ще дойде.

Евала! Смърт на краварския софтуерен империализъм! :))

написа той от своя изпиратстван Уиндоус :DD

Не ползвам боклуци от повече от 10 години.

Ами не го ползвай и си кибичи на рузките софтуери..

Примитивни хора с примитивно мислене. Жалко за руския народ, който от векове е мачкан и газен , както никой друг народ. И това все от свои.

Интересно е, че крадците се обричат на живот в мизерия. Нова може би обяснява защо, за голяма част от пишешите тук МРЗ е тавана на възнаграждението което могат да получат и с две раце са за пиратството и против "злите" и "тъпи" западняци.

Бандитска държава. Мечтата на всички комундета. Нищо, че ще сме бедни и ще живеем зле - важното (за комундетата) е, че некои другари ще живеят една идея по-добре от стадото!

Баси нещастника майна :) хахахахаххахааххахахахахахахаахаххаха

Много "автори" кибици сте се събрали тук. Отивайте да създавате, тоалетната ви чака!

Свърших я вече тая работа. Нема ти разправям подробности, на маса сме все пак.

При диктаторските режими е така. Всъщност тези държави нямат избор, ако не крадат, няма да имат достъп легален до софтуер, филми и музика А всъщност хората там не искат руски/белоруски софтуер, филми и музика. Няма какво да се правим на интересни и тук до преди 20тина години беше така.

СТРАННА ЛОГИКА! КРАДЦИТЕ,ОГРАБВАЩИ: ВАЛУТНИ РЕЗЕРВИ! ЗЛАТО! БАНКОВИ ДЕПОЗИТИ! ЯХТИ,МПС! КЪЩИ,АПАРТАМЕНТИ…САМО ЗАЩОТО СИ С, РУСКО,БЕЛАРУСКО ГРАЖДАНСТВО…ГОВОРЯТ ЗА-ПИРАТСТВО!!!

Лъжеш като русофил.

Не не е "само, защото си с руско,беларуско гражданство" А се запорират банки и сметки на точно определени граждани на русия и беларус. Колко точно нормални руски граждани притежават яхти, които струват повече от самолетоносача им? Ясно е, че става дума за граждани обогатили се за сметка на Русия и Беларус.

Само на САЩ е разрешено да убива и граби по целия свят и само американски граждани могат да имат яхти като палати! И някои техни марионетки разбира се. И само САЩ могат да избират кои международни правила да спазват.

Ако си легалното правителство на Венецуела. Укритие и те си го дадоха без бой. Германците взеха част, е допълнена с волфрам, ама нама значение. Който си е депозирал златото във фед или BOE няма да го види. НИКОЙ досега не е правил одит на тези две банки.

Явно и ти си с руско гражданство! Затова и протестираш!

Аз познавам една рускиня, живее в квартала. Обикновена жена. Нищо не са и конфискувазли.

Правилно постъпва Президент Лукашенко ! Не е ли пиратство без Разрешение от Българския Народ да изпращате Оръжие на Украйна , една Разпадаща се страна ? Измислена от Ленин !

Имат разрешение от българския народ. Гласувано беше с огромно мнозинство в Парламента. Лъжеш като русофил. Българският национален интерес е това, което прави Русия на съседните до днея държави, да не се позволява от международната общност. Ако Русия успее, това ще означава, че ние сме също в опасност. Ние сме малка и слабо въоръжена държава.

Сега разбирам че е било забранено :)

А сега да почнат пак да си продават плочите ,касетите и дисковете и да си ги броят а не толкова тегления и гледания.

От цигани,циганска работа.

Тоя гаджето на Путяка,трябва да узакони единствено,тяхната любов!

Всеки си има свойто разбиране как да укроти народа, друг пък води война, трети иска промяна и т.н.

Баш!!!Промяна с Кирчо, Кокорчо и Корнела!?!?ККК форева!!

Малоумен азиатец. Само кражби и корупция.

То пък цивилизования Запад не конфискува и национализира собствеността на руснаци - имоти, яхти, банкови сметки и т.н. - само защото са руснаци. Каквото повикало такова се обадило.

Браво ! Крайно време е светът да се откъсне от лапите на корпорациите. Патенци, интелектуална собственост и т.н. всичко трябва да отпадне !

Их че се изсра мазно.... Ми нали на Мустачето мангизите му са пак по тези корпорации....

а за "полезните идиоти" като теб - баничка с айрян....

Къде ще си пускаш CV-то за работа бе, гнидо? В квартал Изгрев ли?