Беларус легализира онлайн пиратството

Според Лукашенко законът е отговор на действията на "неприятелски страни"

Обратно в новината

Коментари - Беларус легализира онлайн пиратството | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво ! Крайно време е светът да се откъсне от лапите на корпорациите. Патенци, интелектуална собственост и т.н. всичко трябва да отпадне !

Их че се изсра мазно.... Ми нали на Мустачето мангизите му са пак по тези корпорации....

а за "полезните идиоти" като теб - баничка с айрян....

Къде ще си пускаш CV-то за работа бе, гнидо? В квартал Изгрев ли?

Малоумен азиатец. Само кражби и корупция.

То пък цивилизования Запад не конфискува и национализира собствеността на руснаци - имоти, яхти, банкови сметки и т.н. - само защото са руснаци. Каквото повикало такова се обадило.

Всеки си има свойто разбиране как да укроти народа, друг пък води война, трети иска промяна и т.н.

Тоя гаджето на Путяка,трябва да узакони единствено,тяхната любов!

От цигани,циганска работа.

А сега да почнат пак да си продават плочите ,касетите и дисковете и да си ги броят а не толкова тегления и гледания.

Сега разбирам че е било забранено :)

Правилно постъпва Президент Лукашенко ! Не е ли пиратство без Разрешение от Българския Народ да изпращате Оръжие на Украйна , една Разпадаща се страна ? Измислена от Ленин !

Баш!!!Промяна с Кирчо, Кокорчо и Корнела!?!?ККК форева!!

СТРАННА ЛОГИКА! КРАДЦИТЕ,ОГРАБВАЩИ: ВАЛУТНИ РЕЗЕРВИ! ЗЛАТО! БАНКОВИ ДЕПОЗИТИ! ЯХТИ,МПС! КЪЩИ,АПАРТАМЕНТИ…САМО ЗАЩОТО СИ С, РУСКО,БЕЛАРУСКО ГРАЖДАНСТВО…ГОВОРЯТ ЗА-ПИРАТСТВО!!!

При диктаторските режими е така. Всъщност тези държави нямат избор, ако не крадат, няма да имат достъп легален до софтуер, филми и музика А всъщност хората там не искат руски/белоруски софтуер, филми и музика. Няма какво да се правим на интересни и тук до преди 20тина години беше така.

Лъжеш като русофил.

Не не е "само, защото си с руско,беларуско гражданство" А се запорират банки и сметки на точно определени граждани на русия и беларус. Колко точно нормални руски граждани притежават яхти, които струват повече от самолетоносача им? Ясно е, че става дума за граждани обогатили се за сметка на Русия и Беларус.

Много "автори" кибици сте се събрали тук. Отивайте да създавате, тоалетната ви чака!

Имат разрешение от българския народ. Гласувано беше с огромно мнозинство в Парламента. Лъжеш като русофил. Българският национален интерес е това, което прави Русия на съседните до днея държави, да не се позволява от международната общност. Ако Русия успее, това ще означава, че ние сме също в опасност. Ние сме малка и слабо въоръжена държава.

Явно и ти си с руско гражданство! Затова и протестираш!

Аз познавам една рускиня, живее в квартала. Обикновена жена. Нищо не са и конфискувазли.

Баси нещастника майна :) хахахахаххахааххахахахахахахаахаххаха

Бандитска държава. Мечтата на всички комундета. Нищо, че ще сме бедни и ще живеем зле - важното (за комундетата) е, че некои другари ще живеят една идея по-добре от стадото!

Интересно е, че крадците се обричат на живот в мизерия. Нова може би обяснява защо, за голяма част от пишешите тук МРЗ е тавана на възнаграждението което могат да получат и с две раце са за пиратството и против "злите" и "тъпи" западняци.

Свърших я вече тая работа. Нема ти разправям подробности, на маса сме все пак.

Само на САЩ е разрешено да убива и граби по целия свят и само американски граждани могат да имат яхти като палати! И някои техни марионетки разбира се. И само САЩ могат да избират кои международни правила да спазват.

Примитивни хора с примитивно мислене. Жалко за руския народ, който от векове е мачкан и газен , както никой друг народ. И това все от свои.

Евала! Смърт на краварския софтуерен империализъм! :))

Е няма такъв идиот! И неговото време ще дойде.

написа той от своя изпиратстван Уиндоус :DD

се заобикаля блокировката дебилен соросоиден тъпан.

Ама няма никакъв проблем - нека беларусите да си гледат западни филми и да бъдат зомбирани, нека си внасят снаксове и да се тровят с тях я. Тънкия момент тука е , че Лукашенко иска да се обогати за сметка на това. Ей за това трябва да го съди както западен така и беларуски съд. И сигурно ще стане някой ден.

За филми айде, нема как да се ограничат правата....ама за софтуер, където вече всичко е онлайн и ако нямаш update-и си умрел....обречени са! По-добре да следват модела на Северна Корея и на базата свободен софтуер да надгражат....

Тъп дебилен соросоиден изрод.

Имаш калкулатор на компютъра. Провери си сметките и ще видиш, че не ти се връзват. 68.2 милиона, а?

За пробития джам.

Не ползвам боклуци от повече от 10 години.

Ами не го ползвай и си кибичи на рузките софтуери..

Тия се връщат откъдето ние идваме.. Добре, че се откачихме от руската кочина.. поне частично де..

Ембаргото започва да дава резултати - вече прибягват до пиратство!

Като се сетя само как кравите ревяха, че заради Замунда и Арена са загубили стотици милиони долари от лицензи и авторски права, сега от целенасочената антикраварска политика на Беларус срещу краварския софтуерен монопол ще загубят милиарди! Еваларка на Лукашенко! Направо ще им разкатае Г-точката. :))

Подкрепям!

:) Забавна работа. Не подозирах, че беларусите са като нас, българите. Щото нали я знаете максимата: И 5 лева да стане бензинот, я пай че си карам колата. И 5 стотинки да е бензинот, а пай че го крадем! Нали правиха опити да спрат торентите? И кво стана - вой до небесата. И не ги спират.

Почему така бе, плешив комунисте! Нали нещата от Запада са неморални и грешни! Нали развращават моралните православни орки в Лайнорус и Мордор! Почуему им ги разрешаваш така! Нямате ли си руска музика, филми и софтуер! УПС! НЕМАТте си! Щото сте изостанали подЧеловеци с промити мозъци!

Ти специално се връщаш от на майка си анала.

Да крадеш от западен бандит кражба ли е ? Запада краде от бедните столетия и сега го прави . Десетки държави са откраднати валутните им резерви които са били в западни банки. Повод винаги се намира . Малобритания с пиратство е забогатяла

Добра новина!

Лошо няма със софтуерн бандитизъм запада краде милиарди. Беларус и нейните фирми ще спестят ако не милиарди поне стотици милиони от това

да, боклуците окрадоха милиарди от руски сметки.

цялата идея на алтернативния свят, родена от кадрите на СССР - родиха същото говно, тоя път обаче повече мирише. Краят го знаем - повсеместен фалит.