Коментари - Бил Гейтс е най-големият дарител на 2022 | IT.dir.bg
назад

Бил Гейтс е най-големият дарител на 2022

Фондацията му е отделила милиарди за справяне с пандемията от Ковид-19

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Бил Гейтс е най-големият дарител на 2022 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде нема нужда !

Bill Gates is the biggest private owner of farmland in the United States. Why? Милиардерите, които искат да ни намалят като количество и да "не притежаваме нищо, за да сме щастливи". Гилотини и бесилки ви чакат.

Така е. Най обича да дарява инжекции със неизвестни субстанции. Всички от Давос са такива пичове- дарители. Хо, хо, хо...

ЗАМИСЛИХ СЕ , ЧЕ АКО БИЛ ГЕЙТС СТАНЕ ПО НЯКАКЪВ БОЖЕСТВЕН НАЧИН ПРЕЗИДЕНТ НА РУСИЯ .... ЩЕ УДАРИ С ЯДРЕНИ РАКЕТИ САЩ :))

Кво е дарил? Сперма ли?

Дарител, ама къде дарява? Дарява на разни организации, за да може да прозивежда ваксини, с които да боде хората, дарява пари за производството на роботи и техника, които да заменят хората, за развиването на трансхуманизма. Това ли наричате дарения?

Цяла година му ползвах безплатно уиндоуса. Да е жив и здрав. Ваксините не му ги ща.

Що мислиш така?

Искаш да пълни джоба ти ли бе, цървул?

Нищо не съм получил още чакам 1 млн - мошеник

Това е нашето съвремие. Мухльовци, които си хвърлят отпадъците през терасата на панелката, плюят по Гейтс и Мъск в интернет.

Били , направи Windows 50лв за България , че иначе е много скъп . Знам , че и за 10лв може да се намери , но не желая рискове .

Колкото повече дарява, толкова повече забогатява...

Пълен измамник. Лъже. Нищо не ми е подарил. Една мастика не се е сетил да дойде да ме почерпи в кръчмата.

Дарител на зло!

Майка ви дееба вампирска, слуги на сатаната

Не искам да те пълни теб, отзад

То самото ползване на тази боза е риск. Питай Билчо, kak прави нова версия за китайците, щото му казаха, че иначе минават на Linux

А ти колко милиарда дари за добро?

Ти затова ли си беден, щото си циция??? !

Аутистите нямат съпричастност към другите.

Дарил крадено!!! Да гори в Ада!!!

Тоз и други такива "дарители" като него, го чакат много трудни времена в отвъдният живот.

И за какво дарява!? За разработване на синтетично месо, и синтетично мляко; за разработването на хуманоиди; за генномодифицирани ваксини; за програми за намаляване на населението; за легализиране на и доброволната евтаназия. Дяволът - дарител!

Кво ти е откраднал? Аргументирай се. За клеветничество ти ще гориш в Ада.

Човекът дарил милиарди, вие и в това намерихте, за какво да злобеете!

Чета постовете и разбирам, че Гейтс е длъжен да храни и дарява на русофилите-комунисти.

Троловете на убиеца на деца от Бункера плюят по най-големият меценат на нашето време от компютърчетата си, където използват неговият Уиндоус! СМЕХ!

Комунисти сър.

Най големият антихуманист и рупор на враговете на човечеството ,но ще дойде ден на справедливост за всеки според делата му, на този няма да е отредено нищо добро

Той ги "дарява" на собствените си скрити организации, под предтекста - "добро," за да не плаща данъци бе малоумник. Даже нарочно се разведе с жена си именно поради тази причина.

Путин, нали!

За какъвто искат да го обявяват. Ако ми падне в ръцете, го гърмя на секундата. Нещастникът вече е потготвил следващата пандемийка.

Ами открадне и ти и дарява крадено! Стига си хленчил по форумите. :)))

Няма да си кривя душата и да казвам на бялото черно. Отгледах си децата с майкрософските продукти.

Най-големият меценат на Света е Владимир Путин !!! Той дарява новогодишна заря и ракети за милите украински дечица! За да имат топлина и светлина за Празниците светли!

Дарител или грабител? С едната ръка вземаш 100 мил, а с другата даваш 1 дарение и вече си голям дарител

Комунистически педал си ти.

Схемата, която ползва гейтс е стара като света! Същата схема ползваше и пабло ескобар - продаваш наркотици на жертвите си, вкарваш ги в цялата престъпна схема, а накрая се правиш на благодетел, като "даряваш" нищожна част от откраднато чрез експлоатация. Най-перверзното в цялата схема е, че прибираш обратно част от "дареното" чрез други фирми! БОКЛУЦИ!

А твоята съпричастност към другите каква е?

Трябва често да си виждал фатал ерор.

Но май никой не те пита, пък и шансът "да ти падне в ръцете" е нулев, така че спокойно можеше да си спести заканите. Когато комарът се заканва на слона, не изглежда много страшен ...? А? :))))

Току що описа Путин и неговата Понци схема! :)

Друса с адренохром и мечтае вечен живот и за свят , в който ще е депопулирал човечеството с пландемия и ваксини , освен робите на рептилите и техните слуги като тази скверна физиономия , що за дарител

Първо) не е негов, а краден! Второ) ползва се предимно под натиск от колониалните администрации. Трето) основната му сила беше, че разработчиците правиха игрите за тази боза Обаче вече Linux го изпреварва във всички показатели, и най вече като юзър френдли система

1944г Хитлер човек на годината. Таимс 2022г Зеленски човек на годината.

Дари Ковид19 на човечеството, за да намали популацията им!

Той е дал пет милиарда долара на фондация "Бил и Мелинда Гейтс". Бил на Бил и Мелинда. Всеки от нас си дарява пари на себе си ама отиват за ‘ляб и …

Ти ли си бе, Бойко? Къдравата Сю омръзна ли ти

2007 година - Путин! И кво!