Бил Гейтс: Карантината трябва да е 6-10 седмици

Такъв период е достатъчен за контролиране на коронавируса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако и аз имах няколко милиарда доларчета, нямаше да се налага да ходя на работа!

Знаеме, знаеме ... Знаеме, че и ти най- добре знаеш, нали по твой патент е произведен.

Още малко и до Windows 11!!!

аз пък ползвам Grеat Wall Red Linux, направен от китайското правителство

Тоя изрод предрече вируса преди около година като искаше донации за неговата биологическа лаборатория. Сега изведнъж напуска Майкрософт. Абе паразит такъв що си не ебеш маиката

той никога не е напускал майкрософт, отегля се лека-полека през годините от шефските позиции...и какво е това "донация"? ако става дума за дотация, едва ли има нужда

Съобщи ЧОВЕКЪТ притежаващ тайно най-големите лаборатории за "ИЗСЛЕДВАНЕ" на вируси в светът!

НАЛИ?

Не съм чувал Гейтс да има даже като хоби занимания от медицински, химичен, биологичен и др. подобни занимания. А другото го има в интернет както за всички.

Знае аритметика, обаче. COVID има инкубационен период средно от 5-14 дни. Има хора, при които е по-кратко или по-дълго. Периодът на самото заболяване също има някакви граници. Ако заразен с вирус, но без признаци все още е заразен след две седмици карантина, той излиза на улицата и става разпространител. Затова карантинният период трябва да е доста по-дълъг от инкубационния период.

Ами информирай се. Точно той много се занимава с тези въпроси. Даже сега алгоритъма на Ютюб измамери ТЕД-толк от 2015 година на Бил Гейтс. Говори точно за епидеми/пандемии. В неговия пример беше ебола, защото черитито му се занимава, като цяло с проблемите на Африка. И за разлика от теб определено е доста по-информиран.

Забравих да кажа, че в старото видео говори точно за опасността от пандемия от вирус разпространяван по въздушен път. И за това, че правителствата трябва да разработват програми за действие в подобни ситуаци. Човека не е едно видео има по въпроса. Така че определено знае за какво говори. Аз също смятам, че минимум 6 седмици са необходими. Прости сметки. Като имаш впредвид, че проявата на симптоми може да стане до 14 дни.

цветенце

Прав е, ти също. Китай засега е единствената държава, справила се с вируса. Как? Карантина - 1-2 месеца. Толкоз.

Сега къде е Главният Каскет да се самосезира за фалшиви новини и разпространение на паника по време на извънредно положение?

Тоя знае,нали той измисли вируса

БЛАГОДАРЯ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВОТО. СИГНАЛА Е ИЗПРАТЕН

Той знае, защото мозъка му цъка и мисли по-добре, по-напред от мнозина. Само си помисли колко лесно хората се придвижват от Китай до Италия в днешни дни. И то не един-двама...ходи си провери какъв е човекоппотокът месечно между Китай и ЕС, ЕС и САЩ. Няма значение къде се появи епидемията първоначално...до пандемия е супер лесно да се достигне в днешни дни. Иначе конспиративните теории са им много удобни на Китай...ако ще и на 10% да се отклони вниманието от факта, че последните няколко епидемии (без ебола само) тръгват от Китай...кога ще започнат да контролират истински иначе нелегалните им пазари за диви животни, които са бъкани със всякакви зарази и чудни комбинаци могат да се заформят...не с мнгмного големи усилия при това.

Чичо Били няма навика да се изказва неподготвен. Очевидно знае нещо или поне мнението му се базира на някакви резултати от някое изледване или нещо подобно... Не го подценявайте, не случайно е най-богатия човек.

Ми то и на нормален човек не би трябвало да му е далече от логиката. Само да си помисли колко хора кръстосват земното кълбо в днешни дни. Е, я виж Златка, все се изпружила на някой плаж, хотел, къде ли не. Златки бол. Пък и на много други хора не им е недостъпно пътуването.

Тоя е Специалист по всичко, многознайко и половина

не случайно е един от най-богатите хора, а ти беден мишок с продънени джобове.

Богат е защото има балами, които да са го направили такъв. Както се казва "Убийте баламите и тарикатите сами ще измрат".

ти балама ли си? Яре не ми казвай, че не ползваш Уин, Офис пакет и Скаип?

богат е защото цял живот е крал и изнудвал потребителите с монопола си . Бизнеса му започва с кражба на мишката от ксерокс .