Бил Гейтс: Ще продължа да летя с частния си самолет

Макар да е ангажиран с климатичните промени, милиардерът не смята да ограничава начина си на живот

Обратно в новината

Коментари - Бил Гейтс: Ще продължа да летя с частния си самолет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ме гледай какво правя, а слушай какво ти говоря!

И аз ще продължавам да си паля кюмбето ... иначе съм ангажиран и аз с климатичните промени.

как се откупува с пари въздух който трябва да е чист??

Този далеч не е филантроп. Този е човекомразец и лицемер, чиста проба злодей в световен мащаб.

Всички сме равни, ама нЕкои сме по-равни.

дано паднеш скоро с него, дърт сатанист!

Кто го гледам скоро ще излети завинаги ,нищо че е най богатия . там не питат .

Ние червеи няма да ядем, но скоро ти ще нахраниш червеите.

абре говеда!!!!! Кой ви каза, че CO2 e вреден? И който ви го е казал вие защо сте му повярвали дебилчета жалки??? Ами кръговрата на CO2 се учи в основното училище, той е толкова важен и НУЖЕН .. ЖИЗНЕНО НУЖЕН както и кислорода! Кой болен мозък се изряза, че това е вредно вашта мама недоучена недоебана...?? ЗА ТРЕПАНЕ СТЕ СОРОСЧЕТА ДОЛНИИИИ!!!!!!

Моля, те дай нещо, богат си, може и самолет?

ти си за затваряне 5 минути в една стая с CO2 да подишаш, комунист тъп! Никой не ти говори да се премахне ЦЕЛИЯ CO2 а този , който затопля планетата от 200 години насам ОТ ЧОВЕКА абе кво ли обяснявам на малоумник?

Бол Гейтс не развива устойчиво земеделие, а купува плодородна обработваема земя и прекратява земеделската дейност на нея. За него и съмишлениците му "устойчиво" означава прогресивно намаляване на човешкото въздействие, т.е. превръщане на обработваемата земя в дива.

тъпите журналя, естественно са извадили от контекста някакво заглавие, което да подпали тролчетата да чаткат по клавиатурите гниди жалки е все пак отбелязват , че има едно ДЪЛГО ИНТЕРВЮ ама за него не се казва, какво е казал :) само за самолета...

Теб пък да те затворим да подишаш азот. Има такива разработки за евтаназиране на животни. Затоплял бил планетата от 200 години... Тя планета знаеш ли през какви температурни флуктуации е минала, бе, геолог заспал?

Няма да променя НА ЧИНА си на живот. И аз няма да променям само на чина си, само на масата си

Перкай си бате със самолета и хич да не ти пука! Повечето мишоци на твое място щяха да си изгорят парите за джипки, курБи, дрога и почивки в Бали!

ти си от ония дегенерати десносектанти, които са с маска и инжектирани познах нали?? СО2 не се натрупва - няма повишение - НИКАКВО! Човешката дейност няма никакво отношение към климатичните промени, те имат отношение към праха миризмите, фпч по градовете но не и за температурата - малко тъпо сороско дебилче! Малко смотано лайненце - ето ти нещо на което да си блъскаш тъпата глава - отделянето на СО2 следва повиешението на температурата, а не обрантонот повишено ниво на СО2 да повишава температурата - дали разбра какво ти написах? ЕДВА ЛИ! СО2 - е нужен на всяко растение и човек - защото тривиално за да си изядеш марулята или за да си навреш моркова в педераския задник трябва тази маруля или морков да израстат. За да израстат им е нужно ВОДА Н2О и СО2 - чрез фотосинтеза се разграждат двете и от Н и С се образуват органиката СН която е реално моркова в задника ти и марулята която пасеш като теле.. Убеден съм че нищо не разбра, защото си набоден десносектатнски дебил! И ДА ТИ ИБА МАЙКАТА НЕДОУЧЕНА НЕДОБЕАНА ДОЛЕН ПЕДЕРАСИНО!!!!! ЗЕЛЕНИТЕ ФАШИСТИ И КОВИД ДЕБИЛИТЕ СТЕ ЗА ИЗБИВАНЕ!!! ДО ДЕСЕТО КОЛЯНО!

Милиардерите - "филантропи"! Могат да ви дрънкат какво ли не, ноооо те не обичат да се ограничават! Ограниченията са за нас, защото сме бедни, бавни и мързеливи. Хора като Гейтс трябва да бъдат тотално игнорирани от обществото.

Затова навремето Ювиги хановете са режели на ПРОСТИЯ ТЪП НЕУК СЕЛЯНДУР езици, ръце и крака, когато се обади. Щото все едно обсъждаш с маймуна живота. за последно: Излишния CO2 в атмосферата, генериран от дебелия ти пръдлив задник и на още 9 милиарда хора и техните машини, централи, автомобили и какво ли не затоплят атмосферата, това води до стопяване на ледници, масови наводнения, урагани, земетресения и "лудо време" в което не може да се сади и отглежда храна за хората нормално Не че ще разбереш отново малоумник!

ако някой в протяжно интервю ми твърди че е част от решението на проблема и може неограничено да се възползва от облагите пораждащи проблема, си е върхов цинизъм. Даже и не му пука да каже префразирано, кво ме мешате с елементарната паплач, аз съм почти бог и аз казвам какво да се прави.

психопат е доста нагъл и жалък . Що не си гледа внуците, а тръгнал да се прави на цар на света?!

На такива когато и да им спреш дишането все е късно.

вместо да лети да се включи през Teams на MS... какво се прави на 2 иполовина. половината свят веч работи и се среща онлайн. Ама иска да си играе на бог, а другите да купуват ваксини и лабораторно месо. Мошенник

Наглото и безочливо лицемерие навряно в очите ви. Вие се ограничавайте, но не искайте същото от мен...

Така са днешните демократи и зелени либерали - вие се ваксинирайте, вие се бийте срещу моите врагове, вие яжте моите продукти, вие не пътувайте... вие не отделяйте СО2... :) Не забелязваш ли колко са смешни троловете - пищят за Украйна, а като ги попиташ кога ще ходят да помагат те псуват, че си Путинофил и че трябва да ходиш ти на фронта... шизофрения

Е, де да беше само той. Всички богати с лични самолети се смята за по-друга категория, за които ограниченията не важат. Морал и пари никога не са били дружки. Затова мисля че са безочливи лицемери.

А РД на яхта в Турция? И той ли беше част от борбата с климатичните промени?

Този приятел на Епщайн мислиш ли че се е лишавал от нещо. Я виж колко сдухан изглежда на тези години. Защо ли?

Тая Тиква, ако ще да има всички пари във Вселената, ще си остане един от най- алчните хора, някога живеели на света.... Прочетете малко независима американска преса- там го правят на два цента... Първо - оказва се, че този месояд е най- големия инвеститор в т.н. изкуствено месо и вече прави стъпки насила да се кара обществото да го купува с идеята, че така се опазва природата. Както сами виждате, той самия едва ли ще хапне от изкуственото. Подобно на ваксините му проив Ковид... Що се отнася до прословутата му семейна благотворителна фондация- ами оказва се, че тя е ползвана предимно с цел избягване плащане на данъци и дори се оказва, че срещу всеки дарен долар той (чрез компаниите си) е печелил от 2 до 10 долара, които са му били връщани чрез благодарствени поръчки... Така че сами се сещайте дали е в Кения заради маларията или заради печалбата от ГМО-тата, които им пробутва...

То какво може да се добави към толкова много наглост и чувство за богопомазаност. Един човек, който смята, че парите му дават власт да решава съдбите на всички. С какво е по добър от обикновен диктатор.

Как така никой не се осмелява да противодейства на отрепки като Гейтс, Сорос и всички дебилни "избрани" от Сатаната боклуци. Правят си каквото си искат, изобщо не е нормално да има толкова богати хора. Ако беше истински човекофил, да си дари парите в Африка, а не да ги боцка с експериментални ваксини!

Само дето не казва, че той е инвеститор в стартъпа Climeworks... И че изобщо този стартъп доказано може да чисти въздуха... Нещо като аз си плащам сам на себе си...

И защо да ги дарява в Африка? Негрите са на друг етап на историческото си развитие и още не са достигнали до това да са им нужни пари.

тоя и другите отрепки като Сорос и Шваб започнаха да стават много нагли напоследък, нито някой ги е избирал нито ги е упълномощавал да правят нещо, май ще му ядат дървото скоро

Ама вече не може да ходи с частен самолет на педофилския остров на епстийн, нито да вечеря с него, да му разкаже, че жена му го напуснала и е обвинен в сексуален тормоз от свои служителки...

Добре, че епстийн го самоубиха, че иначе нямаше да може да спаси кения, като после се обогати от поръчките за гмо-та от затвора...

Изкуствено месо, изкуствени яйца, но май няма желаещи да ги купуват и затова гледа да закрива истинските ферми да не са му конкуренция.

Не ме гледай какво правя, слушай какво ти говоря ! По нагла паплач от англо-саксонските изроди на тази планета НЯМА. Да питам , какво направи за доброто на планетата , респективно на хората ? Ако някой знае , моля да напише какви проблеми е решил този малоумник ,едвам завършил 12 клас. Най простото нещо което може(ха) да направят, е да залесят планетата. Колко фиданки е засадил този ? До сега , не съм му чул/прочел нито едно интервю където казва "дадохме, направихме, подарихме" и сл. Винаги казва ИНВЕСТИРАХ , което ще рече че е дал нещо , в очакване на печалба. Последен случай беше със пландемията през 2020. Има кой да го съди, просто хората да си отварят очите и ушите, защото спасители като този , постоянно плещят глупости и омайват хората като Кашпировски.

С Бил Гейтс ли се захванахте. Един от малкото визионери в този свят, които са допринесли за прогреса на човечеството. Щяхте да ползвате компютри на куково лято ако не бяха такива като него. Проблемът не е в това, че той лети с частен самолет, а в това че с частни самолети летят боклуци като Кардашиян, Кайли Дженър, разни рапъри, а на родна почва Божковци, Домусчиевци и разни родни и световни мошеници. Тук се причисляват и разни безполезни ритнитопковци, които получават баснословни пари поради вече изкривената ценностна система на човечеството.

Психопат и лицемер.

Е, може да вземеш граждански полет, както обикновен човек. Първа класа е малко по-скъпичко, ама става...

"Трябва ли да си остана вкъщи и да не дойда в Кения, за да помогна за по-устойчиво земеделие и за борбата с маларията?", пита риторично Бил Гейтс. === Не, не трябва. Трябва просто да вземеш полет с гражданска авиолиния. Само че не ти се пътува в самолет с още 150 човека, нали? Т.е. слушайте какво ви говоря, не гледайте какво правя. Личният пример, Бил, личният пример. Иначе никой няма да те приеме сериозно.

може и да си пусне един zoom и да не си излиза от тях

назобал си се с пропаганда като пате с говна. Божков е завършил математика в университета, а "визионера" Били едната жалка гимназийка. Няма никакво съмнение в чия полза е сравнението на умствените способности. Като се замислиш, сравнението на морала май и то не в полза на Били, защото Божков може да е олигарх, но не е мизантроп с комплекс за божественост, тръгнал да редуцира и заробва човечеството.

Чичо Бил , ако уважава околната среда , трябва да се качи на велосипед и след 3-4 месеца да пристигне в Кения.Така ще получи уважението на света.В противен случай ще е абонат на презрението.

ЩЕ Е ДЕНЯТ НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ОТ САТАНИСТИТЕ!

Тои изобщо не е длъжен да ползва въздушен транспорт, ако питате хората по света.

Има нещо вярно.Шерпът Тенсинг Норгей в автобиографията си сипе огън и жупел по англичаните.Той разказва ,че преди да изкачи заедно с новнозеландеца Едмънд Хилари /за пръв път от човек/Еверест през 1953 г. той е бил настанен за нощувка в гаража на английското полоство в Катманду.По този начин англичаните са искали да покажат на шерпите ,че са "втора категория" хора.Шерпът е протестирал и е искал да отиде на хотел,който да заплати от джоба си.В крайна сметка той изкачва Еверест заедно с Хилари и печели световна слава.Същият шерп пише още ,че съжалява ,че Еверест не е изкачен за пръв път от швейцарската експедиция през предишната 1952 г.,тъй като швейцарците за разлика от англичаните са хора в истинския смисъл на думата и не са надути и превзети като англичаните.Тези неща ме впечатлиха в книгата и затова ги споделям тук.

Правят всички олигарси и политици едно говорят а друго вършат да му мисли останалите хора

Гейтс нито е олигарх, нито е политик. Нещо яко си се объркал.