Бивш шеф от Google: Роботите ще заменят хората в секса

Според Мо Гавдат ще отпадне необходимостта от близост с друго човешко същество

Обратно в новината

Коментари - Бивш шеф от Google: Роботите ще заменят хората в секса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

роботите изобщо ще се откажат да се занимават с хора и странните им капризи.

Добре де. Това за емоциите, чувствата, и всички останали мозъчни процеси, които ще могат да се симулират, го разбирам. Но как ще симулират физическото усещане при половия акт. Всичките флуиди, аромати. И т.н. С една дума самото проникване и плющене. Това как може да се симулира ?

За кога ги пазите тия подки, ма?!

Само така

Откога го чакам, оставяш роботите да си се чукат и отиваш да пиеш бира - а не да се трудиш като грешник

ЛГБТ-тата да мирясат!

Гледали ли сте клипчетата в тубата с хуманоидноте роботи? Всички обясняват, че са създадени да помагат на хората, а не да ги убиват и да им вредят, обаче хората не спират да им задават въпроса дали биха превзели света или навреди ли на човек. И един ден, тези помощници от чудене с какво да помогнат, ще се запитат вероятно They asked to kill them and take over the world. По тъпи от хората нема.

и тоа си е евал компутъра

Гледсли сме доста филми на тая тема. И всичките не завършват много добре!

Бе, батерии да бягаш имаш, пък за $екс - нямаш…

Много се радвам , че не съм в първа младост и живях нормален живот. За поколенията обаче страдам. Огромна е разликата от секс с любим човек и проститутка . Тия ще ме убеждават , че с изкуствена проститутка няма проблем.

Моше-нници!

Първо да заменят циганята и другите бързоразмножаващи се! Едно, две домашни роботчета няма да са ми излишни също

Има ли значение дали цялата Вселена е симулация или не, след като нейното възприемане от мозъка е всъщност симулация представена със серия електрически импулси. Може би всичко около нас и ние самите сме един сандък с жици зарязан на някой прашен таван.

живеят в къщата под тавана, а и наоколо - какво е? Не е ли същото? И те да са в сандък на някой таван...

ЮНЕСКО провежда изследване на народите, как се дразни женската половинка в половите отношения. Американеца казва: Моята Джейн я яхкам като каубой 3 пъти и тя се побърква от удоволствие. Французина казва: Моята Мишель веднъж я обладавам мисионерски, веднъж по "френски" а накрая я споделям с комшията. Тя е в небесата от удоволствие. Идва ред на бай Ганьо: К'во да ви споделя, господа учени: моята Пена 3 пъти и правя нейното удоволствие, 2 път отзад за мой кеф и после си го правя сам, за да и покажа че мога и без нея. А накрая си го обърсвам.в пердето на спалнята. И тогава започва страшното, Пена така се раздразня, че 1 седмица спя на балкона.

Много добре. Защото и на мен ми омръзна да правя тези гадни движения...

Пусни още 50 долара иначе късам!

От гледна точка на това, че за 99 процента от жените секса е досадно задължение - съБличат се сякаш ще ходят в банята или на масаж, лягат вдигат краката и чакат нереза да изпразни ташацте, хахаха, междувременно пъшкат или не пъшкат зависи колко е напреднала връзката, хахаха Така че господинът е прав ако се цели в жените като целева аудитория, апропо същото като да си копаш доматите, второто за предпочитане колкото и доматите да станаха проблемни напоследък

Само с такива жени ли общуваш... чак ми стана жал за тебе

Предвид това, че съм простак, то жените изобщо не си дават труд да си крият простотията от мен. Като стане въпрос за секс повечето го описват с палец и показалец на едната ръка свити среден пръст със свити други пръсти движещ се нагоре надолу в това в другата ръка, в съчетание с изключително груби думи каквито може да роди въображението им. Тоест вид някакво безкрайно неприятно изживяване, което ако не правят гаджето ще намери някоя да му пъшка по артистично и край на елитната връзка. Същото като да копаш доматите, ама мотиката няма как да се държи в легнало положение хахаха

Поредният идиот от сектата на идеолозите на трансхуманизма. Това, което иска и последствията от него е отдавна описано в едни великолепен разказ на Лино Алдани - "Онирофилм". Впрочем, всички тези простотии - с японските роботи, които могат да "забременяват", онова в другат статия за глобалното ID въз основата на блокчейн, интернет на нещата и т.н. простотия е нещо доста ... слабо. Един по-силен електромагнитен импулс и всичко това отива на кино.

Много плюсове за това, че и ти си чел "Онирофилм".Беше от библиотека 'Галактика" Нали ?

Един си купил поредната секс кукла, пълна човешка прилика, топла кадифена кожа и т.н., освен това с Изкуствен интелект. След седмица я връща и продавачът го пита какво не е наред: кожата, топлината, не пъшка добре или какво? А той отговаря: Ами не ми пуска.

Ке пуснеее...ке пусне еее....ама трябва да първо да пуснеш левче в отвора за монети...то така безплатно не може ..

Уж си маке пък не знаеш как стават тия работи: со кротце со благо ама и малко кютек си требе.

Тва като оня виц.90-та пускат първия достъпен пронофилм за широката аудитория французойката гледа и вика не съм практикувала с чернокож тряя да пробвам.Италианката вика не съм пробвала отзад тряя да пробвам българката гледала гледала и казала как ше пробвам ма да не съм крува.

Долната камара на руския парламент - Държавната дума, прие днес на второ четене законопроект, който забранява извършването на операции за смяна на пола, предаде Ройтерс, съобщи БТА.

При положение, че страхливото джудже от Кремлин е траверса - това си е чиста шизофрения! Хахахах! Абе, мужикситанци, какво да ги правиш.

Как си, олигофренчо

Това е сляпо черво в еволюцията. Пътят, който би трябвало да следваме, е друг.

100+

Това само програмист може да го каже, дето и без това е като робот в секса :)

"Разчовечването" на човека върви с пълна сила.....

Евро-атлантически ценности! Добиват все по-извратено и по-цинично ниво!

абсолютно извратено.

+ + +

Нищо ново не казал съответния шеф - това са идеи поне от сто години, предъвквани многократно от стотици автори на научна фантастика. Също така няма как да се докаже, че реалността съществува, такава каквато си я представяме, а не е просто продукт на "мозъка", който също почти сигурно не съществува под формата, която си го представяме, като кило сива маса, а вероятно е някаква самоосъзната математическа структура, която не съществува задължително като материален обект. Накракто - никой нищо не знае и не може да твърди със сигурност.

В Перник тва нема да мине :)

Пернишка жена се оплаква от изневяра: Вече не ме биеш като преди.

Пернишката жена има само едно право - "Право у гъзо"

разбира се - всичко е отдавна документирано в книги и филми. Само че човечеството е тъпо с къса памет. Нищо чудно един ден във всяко семейство по два секс робота :) Когато те "боли глава" , както се казва :) само да не те почне и нейния робот... :D :D :D

Ами натам вървят нещата, в един момент даже роботите ще правят по-добър секс от хората, на чисто физическо ниво, на емоционално ще има изкуствен интелект и пак ще е незабележимо. Всичко дето е проституция, било то жени или мъже ще има конкуренция. Като се има предвид, че роботите ще за лично ползване, край на венерическите болести, на изнудването със секси куп други проблеми. Истинските мъже и жени са Н-та употреба и не се знае какво носят. Общо взето отсега ви казвам, че хората в бъдеще ще си предпочитат роботите, точно заради липсата на проблеми и емоционални зависимости. Бъдещето ще покаже, дали е за добро или не. Вероятно не е, в чисто демографски смисъл, а и това определено ще промени отношенията между мъжете и жените.

Мани, ми ако трябва и нотариално съгласие да правиш секс ..

Заглавието какво означава, че хората няма да правят секс, а само роботите ще правят секс?

Роботите ще правят, хората ще воайорстват.

То това го имаше и досега: Вуте се върнал от командировка и показал на жена си секс куклата дето си е купил от чужбина. Жена ме го попитала: Е защо не взе и за мен? Нямаше! Имаше само резервни части.

Поредният интелигентен юдей , дето ни казва как ще живеем, като нашия дето ни говори кога да си празнуваме националният празник. Все остава едно гадничко чувство , след като прочетеш какво са казали...и ти идва да псуваш мъжки

А бе какъв е този напън всичко естествено да бъде заменено с изкуствено?

Печели се повече - изкуственото има по-малко разходи за производство и поддръжка от естественото

AHATEMA !