17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно за това нито пуша нито ползвам facebook. Регистрирах се преди 12 години за да държа връзка с колегите от университета и го ползвам само за да ми подскаже кой от приятелите ми има РД (единствената реална полза). Животът във FB и реалният живот нямат нищо общо. Ако ми гледа профила някой ще реши, че съм умрял, а през това време обиколих света, ожених се и дете ми се роди. Извода - живейте си живота, не гледайте другите как се представят, че живеят.

Явно при мен стратегията им не работи. Ползвам фейса само, за да следя съобщенията от курсовете ми в СофтУни :)

Аз пък никога не съм имал. Каква трагедия братче....

САМО ТАКА СИ МИСЛИТЕ! ОПИВАТЕ СЕ ОТ МИСЪЛТА, ЧЕ ИМАТЕ КОНТРОЛ ВЪРХУ ХОРАТА?! АЗ ПЪК ПОЗНАВАМ ДЕСЕТКИ ХОРА, КОИТО Н Я М А Т ФЕЙСБУК!

все пак, както и с цигарите, вината си е в самите хора и психиката им

Me Too.

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ/А !!!!! АЗ ИМАХ ЗА КРАТКО, НО УСТАНОВИХ, ЧЕ Е ТОТАЛНА ЗАГУБА НА ВРЕМЕ, ИНТЕЛЕКТ И УСИЛИЯ И ГО ЗАТВОРИХ И НИКОГА НЕ СЪЖАЛИХ ЗА ТОВА. ИМА НАЧИНИ ДА ОБЩУВАШ С ПРИЯТЕЛИ И ПОЗНАТИ БЕЗ ДА ПРАВИШ ЖИВОТА СИ ДОСТОЯНИЕ НА ЦЯЛ СВЯТ И ВСИЧКИ ДА ВИДЯТ КАКВО СИ ЯЛ, КЪДЕ СИ БИЛ И И Т.Н. И Т.Н. РАЗБИРАТЕ КАКВО ИМАМ ПРЕДВИД ....

А добро утро!

ама само 50%. Вярно е, че има доста хора неползващи тези "социални" мрежи (вкл. аз), но много по-голям брой са ползващите. Проблема с пристрастяването към всичко (алкохол, тютюн, наркотици, телевизия) си е известен и масово се използва от всички за всякакви цели.

Аз използвам ФБ за реклама. Ной-добрият онлайн маркетинг инструмент. Мога да таргетирам почти персонално, много добри вградени инструменти за анализ, ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ЕВТИНИ конверсии като цяло, евтин, удобен маркетинг иструмент. Синът ми (15) ми каза, че поддържа ФБ само и единствено за връзка със ... СТАРИ ХОРА, КАТО МЕН. Очевидно, ще имам проблеми, ако таргет аудиторията ми са тийнейджъри :D:D:D

А уе пичове кво е тва фесбук ве. Напоследък бил много модерен. Да взема да регистрирам всичките си уфце и овни, да не забрая и кучиту. Току виш ми станали приятели. И почнат да мъ хъресват.

Подкрепям напълно. Никога не съм имала ФБ и нямам никакво намерение да имам някога. Не виждам липсата на такъв да се е отразила по някакъв начин на общуването ми с хората на които държа, както и на информираността ми за това какво се случва по света и у нас. Съгласна съм също, че проблемът с пристрастяването е не толкова в продукта какъвто и да е той , а повече в самите хора и психиката им.

Вие ходите със синът си заедно на нудистки плаж, нали? Таргетирате ли....яко?

Никога не съм пушил за 58г. Но имах фейсбук акаунт от 2012 до 2014 г. Направих акаунт заради любима жена а бях суспендиран от фейсбук заради....свастики ... на тракийски шлемове, на снимки публикувани от мен.

Я па немам такова...

И миризлив като говно.

цели институти работят за ефективно манипулиране на човешката психика, така че хората, които попадат в тази центрофуга, дори не се усещат...каква е вината им - че са наивни и доверчиви ли? е да - сега е модерно да си арогантен параноик, което е на крачка от това да станеш агресивен параноик

Поредният дришо, който си мисли че е супермен.

Животът е една комбинация от безкрайно много цикли. Една секунда, една минута, един час, ден, седмица, месец, година, рожденна дата, имен ден, работа, почивка. И това са само календарните цикли. А колко още много има! Колкото по-глупав е индивида, толкова по-лесен е за манипулиране с помощта на циклите.

Ако спреш да ги доиш и престанеш да ги удряш с гегата, може и да се омъжат за тебе.

Някой май е не е гледал Social Dilema и цитира оттам. Всъщност основният въпрос от филма е трябва ли да се доверим на онлайн платформите и вероятността алгоритми в суперкомпютри да определят начинът по който обществото и отделната личност се възприемат

Интернета не само Фейсбук е зло, но нищо не може да се направи докато печалбата е първа. Интернета ще затрие тоя свят идват бесни психични проблеми за който хомо сапиенс не е готов и гледай сеир.