17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре дърт, тъп и жив, вместо млад умен и мъртъв :D

предполагам младостта е полезна за мозъка.... "Хората обаче могат да живеят до 120 години" - могат но нямат желание...

от излишък на мозък като се сетя колко обикновено мнение сте ми изтрили. като не използвате мозъка си, може да живеете дълго, но ще вегетирате. всички нормални учени твърдят обратното - именно използваният с пълен капацитет мозък е залог за дълголетие.

Този направо да се гръмне, след като е убеден в твърденията си

Deus Vult

И този ли псевдо-учен се изказва неподготвен? Не дълголетието е вредно за мозъка а стреса, причинен от стандарта на живот, прекомерната употреба на високите технологии, заливането ни с фалшиви и неверни новини и доста други фактори, които ни изтощават психически

Дългият живот е вреден за здравето: Затова умирайте млади :)

то по принцип живота въобще е вреден за здравето. я се разболееш, я се спънеш някъде, я колежката ти лепне нещо... виж като пукнеш оттам нататък всичко е 6. за болести ти е все едно, никъде не ходиш и няма как да се спънеш, пък колежката въобще не ти обръща внимание ...

Смартфонът върши в пъти по-добра работа за оглупяването.

това съждение е вярно за съвременото обременено цивилизовано общество, но не е валидно за всички. Има хора, които живеят различно и не страдат от деменция, напротив живеят съвсем естествено и щасливо.

Да ама смърта- все пак е най-вредна за човешкото здраве!

то и наш Бойко е последовател на тоз учен - гледа като се пенсионираш много, много да ти не остарява мозъка..

Да им се чудиш защо живеят.

Спомням си , че преди няколко години г-н Бойко Борисов каза: "-Аз съм прост и вие сте прости , и затова гласувате за мен , и се разбираме..." така , че ние нямаме такъв мозъчен проблем в България защото аз му вярвам на Бойко - като е казал , че сме прости значи сме прости ! :)

Британските учени са вредни за здравето.

Този от личен опит ли знае това?!

Човека за съжаление е прав!

направо го оперирайте при раждане за да не пречи и да не вреди на здравето. И без това целта е да има повече говеда отколкото хора.

При нас няма такава опасност не може да се увреди нещо дето го няма в България

Тъпанар ! Ами къде остава терапята с витамн, пардон - хормон, D и други подобни регулатори, които лейуват не само деменцията, ми рака и всичко останало? Ето от таква акъл не ми трябва. На Вас ви трябва само млада продуктивна и възможно най-тъпа работна сила която да консумира в свободното си време медийнит ви глупости до пълна зависимост. С ваште профански прогнози, бачкане до скъсване и стрес от тъпи правтелства най-много ме е страх!

Абсолютно прав е. Какъв е смисъла да си доживял 80, като си в памперси и не си помниш името, не знаеш ден ли е, вечер ли е, това храна ли е, да си на нивото на малко куче(интелектуално), да закусваш 35678900. пъти, да не познаваш с кой разговаряш. Истината е,че изключи ли гкавата, доста оптимизъм се иска да го наречеш живот. Мерси на такова съществуване. Според мен хуманно е правото на избор, аз например не бих се борила за "памперсните" 5г ,деменция, а. още повече Алцхаймер тип. На враг не го пожелавам.

Няма нужда да се бориш, на който каквото му е писано.

На тебе като ти е изключила главата по рождение, защо ти трябва да живееш?

не знам какво ще мислиш като станеш на 60-70 г.

"Дългият живот е вреден за здравето!" Девиз на НОИ

Това ми звучи като сентенцията - "Животът е вреден защото води до смърт".

Животът е болест предавана по полов път с гарантирано летален изход;)

Дългият живот е вреден за здравето! :))) Колкото повече живееш толкова повече се разболяваш. Те такива учени ни трябват на нас.

За някои, като този "учен" , всяка проживяна година е вредна за мозъка. Това следва от думите му!

...тоя кучи гъз да си хваща кралицата и да си предоставят мозъците на патолога за да не се увреждат много