Коментари - Кръстиха астероиди на наши велики българи | IT.dir.bg
назад

Кръстиха астероиди на наши велики българи

В навечерието на националния ни празник 3-ти март и 140-годишнината от Априлското въстание астрономи кръстиха астероиди на велики българи.

Обратно в новината

Коментари - Кръстиха астероиди на наши велики българи | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е хитро това с астероидите. Българите сме съсипали не е една и две империи, а сега астероид с име на велик българин ще може да затрие цялата цивилизация

Всички гласували за името на Аспарух, но нашите гъзолизачи го кръстили на ББ. Ами тогава защо правите допитване, като няма да се повлияете от него?

Кой Борис? Искате да кажете Борисов, Бойко ли?

На него ще кръстят астероид, който ще си промени орбитата и няма да го видим вече!

Аз подкрепям родолюбивия акт, обаче към това да се дават имена на велики българи на астероиди има известни резерви. По-добре ми се струва това да беше направено със звезди, които символично са високо и светят.

Направо цели галактики, а? И черните дупки да преминат в бяло-зелено-червен цвят. И България на три вселени, ура и да живей!

Dobromir Dimitrow

Ако някой от тези астероиди заплаши Земята, няма да е приятно да казват - Левски ще унищожи Земята, нали?! То и сега простите футболни фенове викат "к-р за Левски", което си е направо държавна измяна според мен!!!

тъкмо си мислех, а къде са левски и Ботев, а то ги имало вече. Браво на нашите.

Заглавието за "нашите" провокира съвсем уместният въпрос - толкова ли не се намериха астероиди и за чуждите велики българи?

Сериозно - това ли са великите българи? Та ние да момента, когато Русия ние е освободила от турско робство собствена държава не сме имали. Най-великите българи са - Иван Вазов, Каравелов, Волен Сидеров и Владимир Путин

Варадеро и Жужи ботоксов и те 'велики' викаш а )))

чел от поне месец. Преди да коментираш историята на България е добре първо да се запознаеш с нея, атакистки безроднико.

Сега трябва да намерим начин да ги приземим в няколко големи града на щатите, да им обявим война, да ги завоюваме. Защото само така можем да излезем от блатото.

е Човекът с осоновна заслуга за Априлското възстание . В другите окръзи организацията е била много слаба. Защо сте го пропуснали?

Не е трябвало да правим възстание, по този начин само сме пожертвали хиляди славяни напразно. Трябваше директно да се обърнем със зов за помощ към Русия и тя веднага щеше да откликне, както и се видя.

Славянин ли или потурнак? "Бог дава, но в кошара не вкарва" - гласи народната мъдрост. А от цялото чакане някой отвън да ни оправи бакиите, виж до какво го докарахме - тук и сега!

Забравихте бате Бойко ей кръстителите,не може така!!!!!!!!!!!

споко, Бойко ще спре и тази поръчка