Коментари - Lenovo е лидер при смартфоните в България | IT.dir.bg
назад

Lenovo е лидер при смартфоните в България

Само година и половина след стартирането на продажбите у нас, Lenovo се превърнаха в най-предпочитаните смартфони в България.

Обратно в новината

Коментари - Lenovo е лидер при смартфоните в България | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко е извън темата, ама моят компютър ли е забил, или тия от ИТ сектора на Дир.бг са забили нанякъде!!! Почти седмица стоят едни и същи новини в ефира...

евтините телефони ,,леново ,,не стават,дано скъпите са по добре

Ако ще дам пари колкото за Samsung, защо да купувам Lenovo? Статията си е абсолютно поръчкова.

Chefo77

Ами защото например някои не ги кефи половината град да има същия като техния телефон, ей затова. То и VW правят добри автомобили, но освен тях има и други марки и не всеки иска да кара VW, нали?

Малко извън темата но и от компютрите им съм доволен . занимавам се с 3 д графика а платформата ми е LENOVO Think Station много добра марка относно цена качество !!!

АКО НЕ МОЖЕ ДА СИ КУПИШ ФЕРАРИ СНОБА С КУПУВА ГЕЙПЪЛ , А РАЗУМНИЯ ЧОВЕК НЕЩО НА РАЗУМНА ЦЕНА :))

Са едни от най-добрите телефони!

КАКВО ЛЕНОВО КАКВИ ПЕТ ЛЕВА АБСОЛЮТНИ БОКЛУЦИ, КОЙТО РАЗБИРА ОТ СМАРТФОНИ СИ КОПУВА САМСУНГ

Олеле, мамалеле... Който разбира и знае какво иска си купува... правилно, това, което му върши работа :-) Всичко останало е снобария и идиотия...

Който си купува, прави покупки, ти явно правиш покопки, олигофрен.

Каква новина! :) Досега "прослушването" на българският пазар за смартфони не ме е удоволетворявал. И хоп - пазаруване директно от производителя. Разбирайте някой китайски онлайн магазин. За смешни пари добри телефони. А иначе "брандирането" ми е ясно. Сам съм го правил :)

Преди няколко месеца купих едно Lenovo S890 Много едно такова, никакво ми се струва! Не съм от разбирачите, но някак си не ме кефи. Просто беше евтино и последно в магазина, и ми го дадоха за около 160 в български лева.

Хубаво е към такива "новини" да слагате и "продуктово позициониране" или "платен репортаж". И аз в деня, в който взема заплатата ставам лидер парични натрупвания в моя блок, но това не си слагам надпис на вратата "най-богат съсед"...

Копувам си само леново.По добре да ме шпионират Китаи а не ФАЩ и тяхните саюзници.

Все гении ви намират за агитатори, да. Отде ви зравят бе.

това леново ... го има в али ехпресс по 40 $ ... в момента телефоните са три: HTC, Samsung, LG - всичко друго изостава яко!

али ехпресс ?!?! - много си добър/ра, но защо толкова грубо?

Смешници! Аз съм фен на Леново, ама да пльоснете този текст без да укажете че е платена публикация, е грозно! А вносителите на Леново са просто жалки - били номер 1 по внесени смартфони в страната за първото тримесечие... хахаха. И номер 1 сте по тъпотия и жалкарство, да.

"Данните се основават на задълбочени проучвания в сферата на мобилните устройства, а информацията преминава през представителен аналитичен процес за достоверност." Платен репортаж.

Не знам какво мерят хората и как избират потребителите български, но на пазара винаги има сериозни модели на LG и Samsung на цени доста по-ниски от уж подобните си от Lenovo, Xiaomi да не говорим за Huawei. Това, че се водят малко по-стари модели не ги прави въобще стари, а качеството е доста по-добро. Дългогодишен опит - само един Samsung "излетя" сред 20тина души фамилия и приятели за последните 4-5 години и то от ниския клас (Core - голяма недомислица, не знам защо не си орежат малко асортимента и да махнат тъпизмите - не са много, но развалят имиджа). Lenovo за разлика от повечето други големи китайски фирми имат постоянно качество, може да не е топ, но е предсказуемо (има и малко изключения, но на нивото на корейците), проблемът е, че са по-скъпи, отколкото заслужават.

Наскоро си смених телефона и бях решил да е Леново..в крайна сметка взех самсунг j5 дуос за по-малко пари. Пък и не е стъклен, метален, капсулован и с биометрия-все плюсове

Много ми е странно. Логично е - за бедна България - евтини телефони. Ама никъде по улицата не виждам кьораво Леново, досега съм видял само 2-3. Всичко останало е Самсунг и тук-таме някой гейфон.....

платена публикация :)

Ментето от страната на ментаците номер едно и в нашата страна Ментак. Но все пак е за предпочитане пред Хуямивей или Ксиаоми или БайУЙ или там други подобни. Отврат!

Ще трябва да те разочаровам малко, щото по едно време ползвах една "румънска" тутурутка allview (брандирана китайска или индиска джаджа) с доста наточен хардуер за никакви пари. Смених я само зарадади липстата на ъпдейт, иначе беше супер - според мен биеше 90% от телефоните с подобни характеристики. Трябва да е ясно, че повечето евтини модели на реномираните производители са дори по-зле от изредените от тебе (с такива веселяшки имена) марки. Просто защото са еднодневки, запълващи пазарен сегмент. Lenovo не са изключение, но те нямат и хубав скъп телефон.

Правилно. Купувай си само сглобени в САЩ и Европа. Ако намериш такива де.

хахахахахаха

Много да ме извиняват всички, ама Lenovo не са най-евтините смартфони. За доказателство отворете някой онлайн хипермаркет, отридете на мобилни телефони и сортирайте по цена. Какво излезе? Че по-евтини от Lenovo са както Huawai, така и Alcatel. Параметри на хардуера не обсъждаме, защото аргументите веднага ги виждам - по-добри са на Lenovo. Да, но и по-скъпи ;). Ако това е аргумент, то автоматично за 10-20 лева отгоре Huawai предлагат още по-добро... и т.н. Та пак ще лансирам идеята за статийка със скрита реклама. Щото в ценовия диапазон 150-180 лева според скромното ми мнение има по-добри предложения от на Lenovo.

Леново лидер у нас. Ами защото са най-евтини! Затова! А България е най-бедната държава в ЕС! Лесно е да се досети човек за причините!

Прав си, това е истината. А големите търговски вериги предлагат Леново, защото е достъпен като цена. Иначе какъв % от населението може да си позволи да плати три заплати за качествен нов сматрфон - макс. 1%.

Chefo77

Едното ми Леново като го купувах беше 400 лева, другото - 850. Кое им е евтиното - не зная. Но е факт, че огромната част от продажбите им у нас са представителите на А серията. Апропо - нищо лошо не мога да кажа и за двата. Сравнени с една камара Самсунги покрай мен - отново бих ги избрал. Но това си е МОЯ избор.

За съжаление и аз имах много големи очаквания към Леново телефоните. Имах два, но се разочаровах и от двата - А536 и S90 (който все пак е по-висок клас). Единият работеше доста бавно и много често забиваше, докато другият на два пъти му се скапа софтуера. Трябва да помислят малко повече в това отношение. Иначе нямам забележки към лаптопа им Yoga. Та, горния проблем ме накара и аз да си купя Xiaomi Redmi Note 2 и съм много доволен за момента.

S90 има някакъв генерален проблем с power management-а. Като падне батерията под 19-20% и понякога отива в кереча. Затова от сервиза препоръчват никога да не го оставяш батерията му да падне под 20%, но това е доста безумно изискване към хора, които не са свикнали да си зареждат телефоните на 12часа, както е нормално примерно за телефоните на Apple...

Спокойно се изкарва 2 дена с батерията на айфон 5. Какви 12 часа, какви 5 лв....

Хаха, платена реклама. А и внесени не значи продадени. Който веднъж се е прецакал с такава пръчка, няма да повтори. Съжалявам, но това са джаджи, комбиниращи евтина електроника с евтини материали на неоправдано висока цена за неудачната комбинация. Може и да имат 2-3 сполучливи модела, останалото е талашит. Лично мнение де, няма да влизам в спорове. Все пак като + мога да изтъкна издръжливостта на батерията при някои модели, но то е за сметка на умрялата 3д графика качеството на снимките. За тутурутки иначе стават... само да бяха по-евтинки.

Нормално, щото всеки лузър в България си мечтае за iPhone, ама няма пари и акък в главата да си изкара и да си купи. За тва харесват разни малоумни страници във Фейсбук, които обещават, че ще раздават iPhone-ни. Ама няма! Ползвайте си Lenovo-то, лузъри!

:-) Дано подобни постове ти помагат да спиш по-добре...

Мии... сносни телефони на прилична цена, това е Lenovo... Имат проблеми с качеството, но да кажем, че е нормално за телефони с такава цена... Но... ще си разиграват кончето докато не стъпи както трябва Xiaomi тук. Вече почти месец ползвам Mi5 и нито Samsung, нито Apple могат да им стъпят като съотношение качество(скорост на работа, удобство)/цена. Fingerprint reader-а на Mi5-цата е по-бърз от този на iPhone6, камерата им също е по-добра, а цената е в пъти (да съм по-конкретен - 3 пъти спрямо iPhone) по-ниска. Да не споменавам, че дизайна и усещането на телефона в ръката са по-добри от тези на Samsung и Apple. Много съм впечатлен от това телефонче...

ШаоМи са много добри. В това няма спор. За съжаление все още нямат официални продажби в България, ако не се лъжа нямат и в Европа.

Ти не се ли правеше на баровец, който изкарва по 200 евро на час? Ако това беше истина и си падаш по техниката, щеше да си вземеш Самсунг с7 или айфон 6s. Все пак е нормално да си вземеш най-доброто при положение, че ще поработиш само три часа. Ако човек изкарва наистина много пари, самсунга определено е по-добрият избор за телефон с андроид ос. P.S Спомням си обаче как в един твой пост пък обясняваше, че в офиса където работиш са донесли за проба айфони и трябвало да ги изучавате. Трябва да помниш какво лъжеш.

БРЦК

Я ни светни с какво е по-добър самсунг с7? Освен малко по-добрия дисплей с по-голяма резолюция и това ,че е водоустойчив С7 губи по всички параметри от Ми5. С7 може да е по-слаб , но за сметка на това е двойно по-скъп. Ябълка 6с също. И за какво да си купувам по-скъп и по-смотан телефон? От 1 година съм с ми4, преди това имах ми3 - ако някой от нашите мобилни дебили се сети да внесе РедМи,Ми5 и Макс ще избие рибата.

Ти си този, който се прави на това, което не е... Иначе детето е щастливо от 6s-ката, която купих да проверя колко е вярно това, което спамиш навред... Пипни Mi5 и онемей... И аз не вярвах, че китайците са стигнали до това ниво, но вече вярвам. Mi5-цата е само един от 4-те телефона, които ползвам в момента, така че...