Бюрократична грешка може да забави мисията "Артемида II" с години

В крайна сметка се оказва, че капсулата "Орион" ще трябва да се сблъска с дълъг процес по "ресертификация"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че когато са строили пирамидите не е имало сертифициране, че още до ги строят.

Проблема е ,че даже и да имат технологията днес да кацнат на луната и играят голф, новите снимки и видео ще извадат на яве предишната лъжа. Доста извинения ще има за напред.........

Проблемът е, че дори да ви завлачат на луната, да видите следите от Аполо, вие пак ще си квичите опорките.

Чакам с нетърпение (40год) някой да бъде завлачен на луната за да видите следите от Аполо! Още нищо........

https://media3.giphy.com/media/S984YkgY62vvSUAwhv/giphy.gif

Я да си гълташ лекарства и да си налягаш парцала бе, толкова години не ти ли писна да плещиш все същите глупости.

АХАХАХАХХАХАХ!! Е, колко пъти да ви казвам, че директно се ебaBaT с вас??!! :) Ще има да си чакате, зомбенца...

Бързо ми изтриха коментара, явно имаш връзки! Не търпиш критика, а?

Шефовете на руската тролеферма - откъдето идват всичките тия безумия с изключение тук-таме на някой малоумен самодеец - са в паника. Путин с тая война тотално осра малкото, което бяха постигнали като спечелване на загубеняци в подкрепа на руската националистическа кауза.

НАСА да взимат платките от Украинските перални. Щом Руснаците ги зиползват за балистични ракети, що да не могат и краварите. Или наистина не могат??

Така ракетите винаги ще падат в Украйна. Не става...

Да си ползват стария кораб, той сигурно е сертифициран. Тогава колко време им трябваше за сертифициране? Тогава нямаше ли бюрокрация ?

Абе в моята кола на 8 години има повече електроника от колкото тази тенекия наречена космически кораб. И въпреки това все още не мога да стигна до луната.

Ще стигнеш, ще стигнеш! Само си пий хапчетат редовно и ще стигнеш.

Бе, навремето раз-два, решиха, ходиха, връщаха се, вертикално излитат, кацат,пътека направиха, снимаха се, , пряко по телевизията предаваха, джип закараха, байрак развяха, хоро... играха ли, не играха ли... Пък сега, отгдалеко, че да е леко... че без хора, че в орбита, че щели комуникационна система да разполагат в Космоса, че компютъра, че други държави поканиха... че счетоводни грешки... отлагания... Що тъй? А? И това след половин век на най-бурно развитие на наука, техника, технологии... Ако има някой сведущ, ше го замола, ама мнооого... Да обясни.

Къде са руслямските Луноходи, една сонда от кило не могат да пратят към Луната от 50 години, ама луноходи били пращали. Една тежка Ангара за 30 тона не могат да направят 30 години, ама били имали ракета Енергия за 100 тона Що тъй? А? И това след половин век на най-бурно развитие на наука, техника, технологии... и супед дупер Сармати и свинско със зеле Ако има някой сведущ, ше го замола и язе, ама мнооого... Да обясни.

Сега ни светини как излитат братските ракети

СССР се разпадна, дебилче, ако не си забелязал. Това дали ти е достатъчно за обяснение. А, твоето за американския лунатизъм не го пишеш.

Ти сега, какво искаш да кажеш с това, че СССР се разпадна? Нали уж руснаците движеха всичко в СССР. Разпадна се СССР и космическата им програма утече в кана, вече 30 години. Демек, не руснаците са я правили, а републиките? Виж тиииии.....

Пише го в текста - СЕРТИФИЦИРАНЕ! Отнема време.

А, добре! Щом не е космосът... пречка, за забавянето...

Направо да ползват компютрите калкулатори от 60-те години, с които уж са кацнали на Луната. Какъв е проблемът?

Иииима логика.

На теб, като не ти запали москвича зимата, на каручката ли се качваш? За еди приятел, путинофил, питам...

НАСА да взимат платките от Украинските перални. Щом Руснаците ги зиползват за балистични ракети, що да не могат и краварите. Или наистина не могат??