Коментари - Apple може да произвежда бижута и часовници | IT.dir.bg
назад

Apple може да произвежда бижута и часовници

Американската компания Apple се подготвя за навлизане в сферата на производството на луксозни бижута и ръчни часовници.

Обратно в новината

Коментари - Apple може да произвежда бижута и часовници | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

iphone е най-добрата марка мобилни апарати. и само в булгаристан мислят различно

Ако гениалният основател на Apple беше жив, най-вероятно не би се съгласил, понеже този ход би задоволил алчността на инвеститорите, покачвайки цената на акциите, но също така бранда се раздува, което го обезценява в очите на ценителите на "ябълката". В краткосровен план печалбите биха били големи, но в дългосрочен има опасност да изгубят голям брой потребители.

И сега фундаменталния въпрос е , той е първи бяха iDiot-те и за тях дойдоха iPod-те , iPhone-те и iPad-те или първи бяха iPod-те , iPhone-те и iPad-те и с тях дойдоха iDiot-те ?

Могат и тоалетна чиния да правят iCloset. Но без майтап след Нокиа техните iPhone са най-добрите, като хардуер, може би и софтуер.

Е към iCloset-та няма ли да пуснат и iWater , iPaper и iShits ,за да е завършена линията iCloset !

Забрави и iAss...Нещо трябва да се бърше все пак...

а че моат ли да пръцкат? щот ку ни моат ни са фиешън и наште гъзари ня\ма да ги рачат...

След 20 години ще пуснат нов иновативен продукт - iDiot.

Харесвам компанията и нямам съмнения в доказаното качество на продуктите им които ползвам от години, НО смятам че ще е по-добре да си останат във комуникационните технологии. Всичко друго не бих им го купувала. Не трябва да се прекалява със алчността защото може да им изиграе лоша шега

Ами те от много време прекаляват с алчността...

Apple може да произвежда всичко ) Моментално всички играчи ще си купят такива часовници.

никога всичките играчи не са тъпанари

Смартфони и компютри не могат да правят. Дано бижутата им да са хубави :)

ANISHAR

скоро ще минат и на елки ;)

Е.. все нещо трябва да продават, нали? ;p

Що бе? те досега какво по-различно произвеждаха???

А кога ще навлязат в селскостопанския сектор? Специален сорт ябълки Apple с логото им - расли в тайванските полета, поливани от щастливи тайландки. Ммм? 20 лв. килото? Отсега ги виждам айфон феновете как кръстосват столицата с прозрачни (за да се виждат отвсякъде) пликовете от по 5 ст. пълни с ейпълски ябълки.

Викам, може и краставици с двойно предназначение.Като искат да получат пълноценен оргазъм от нов продукт на ябълката, да ги ползват по предназначение.

Бутиковата компания нали наскоро беше поканила за един от шефовете си дама свързана с модата. Сега става ясно каква е била идеята. Високотехнологични бижута за ценители ще има в продуктовата и гама. Има чувството , че компанията е създадена с идеята да възроди снобизма като масово явление. Буквата I като проява на егоцентризъм в новата и продуктова линия, е доста красноречива.

Е, че какво друго да произвежда, след като на един от най-важните постове назначиха модна агентка?

Че те и сега го правят - айфона е по-скоро луксозно бижу, отколкото смартфон - отстъпва и по технически характеристики и по софтуерни възможности на конкуренцията - високата му цена е заради "изящният алуминиев капак", който привлича комплексарите ! От високотехнологична - към помпозно-кичозна ! Както беше и Верту - технически характеристики нула, но примерно има малък диамант отгоре и цената му е космическа ! И без това чалгаджийките с айфоните въобще не ги ползват като смартфони - поне да им блестят цветничко ...

Аз до сега не съм видял по-бърз телефон от iPhone. На хартия е по-бавен, но реално няма конкуренция. Всичко друго е бля-бля.

Nexus 5 е по-бърз от 5s. Виж видеа в youtube, ако не вярваш.

И те ли ще са Мейд ин Чайна?

Най-накрая си признаха, че са просто модна къща за балъци.

А , кога най-после ябълковината компания ще започне да произвежда сутиени , бикини , прашки , а защо не и дамски превръзки и памперси , " високо-технологични " , разбира се !

сутиени, може би, но другите изброени неща нямат достатъчно добавена стойност, че да са интерес за Apple.

Нищо ново - то и сега iPhone е по-скоро аксесоар, отколкото функционален смартфон. Муахаха :-)

Само гледай как в недалечно бъдеще всички водещи марки на смартфони, ще почнат да предлагат цял асортимент аксесоари с тяхното лого. ;)

neXus

Видяха, че при фоуните няма да прокопсат /наблягам на това, че техните са фоуни, а не смартфоуни/ и почнаха в друг сектор. До 1-2 години Уиндоусът /колкото и да ми е неприятен и той/ ще измести iOS.

Доста несериозно изказване