Коментари - Скоро: Първата снимка на черна дупка | IT.dir.bg
назад

Скоро: Първата снимка на черна дупка

Много скоро първата снимка на черна дупка ще бъде факт.

Обратно в новината

Коментари - Скоро: Първата снимка на черна дупка | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се внимава ..Духове на жестоки масови убиици останали на земята позлват вече човешка техника за тежки и неприятни увреждания на слънцето,луната марс юпитер сатурн,плутон срещу комети и астероиди..Може да направят беля ид а последва откатен удар..Има данни че подобен откатен удар е бил направен спед удар срещу Юпитер в кря на Перма

Това с луната и топчето за голф не е много убедителен пример, като се имат впредвид някои съвренни оръжия но все пак, фуражките са родители всеки трол! Съответно, недоизкривената информация по темата е последното нещо, което трябва да се очаква от наса или другите поделения на пентагон. Във всеки случай, това, което би трябвало да се види е триенето и повече вибрациите на частиците, които са в гравитация на дупката. Ще поживеем, ще видим. Евентуално...

найс ще ни нарисуват черна дупка и ще приберат една купчина пари

все някой ще се намери да ги вземе. има предостатъчно тъпи парчета, които си вярват, че земята е плоска и папата Вече не ги лъже. спамът продава рекламата като топъл хляб в комунистически резерват.

Да вземат да сложат един бял чаршаф зад дупката , че на черен фон нищо няма да видим.

Каква е връзката на "милиметричните вълни" с милиметровите? Учуден.

Неграмотната кратуна на редактора.

Милиметричен се отнася за милиметров, тъй както милимунда към секунда. Това е специална бройна система предназначена за редактори, с цел екстраполация на себеизразяването им.

Простотията е масове вече. Ще се наблюдава не самата черна дупка, а хоризонта ѝ, т.е. онази граница, от която светлината все още съумява да напусне гравитационното поле на дупката.

Е па като ядеш гервек, ядеш очертанията а не дупката му ;)

Това с идеята за кравая и дупката ми хареса. Гениален замисъл. Яде се това, което се вижда. Иначе тъмната материя е загадка защото сме свикнали да виждаме неща с очите си а колко неща има без да ги забелязваме с видима светлина. Добре, че има ултра, инфравиолетови лъчи, рентгенови... Рано или късно истината с напредване на технологиите ще стане реалност.