Коментари - Колко са черните дупки в Млечния път? | IT.dir.bg
назад

Колко са черните дупки в Млечния път?

Астрономи определиха броя на черните дупки в нашата галактика.

Обратно в новината

Коментари - Колко са черните дупки в Млечния път? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствените черни дупки май са в главите на американските астофизици. То не би могло и да се очаква друго - когато науката попадне в ръцете на хора които не различават анимационните филми от реалността последиците са трагикомични.

Броите ли дупките на Николета ?

Млечният път - кат нашите пътища - дупка до дупка.

...с маса от няколко Слънца до стотици пъти с техния диаметър... от маса до диаметър...даже и дърводелец на маси прави разлика

Не знаех, че и вселената се съобразява с десетопръстната система!

Не знам, но при хората са 1/2...

Кога, най-после, ще го асфалтират ?!

Споко Колеги, в момента чакаме от EU да отпуснат средства за асфалтиране на Млечния път и пускаме публична заявка за фирма изпълнител, така че след има няма няколко милиона години по галактическа тевизия официално ще режа лентата на новата магистрал ... Млечен път

Има още 240 черни дупки, които са пропуснали. Това са главите на българските депутати. Те поглъщат всякаква материя и нямат насищане.

Подобен вид оценка са чисто статистически. Като такива, много рядко е важно самото число, а по-скоро порядъка му. И естествено, тази оценка ще търпи корекции с провеждането на нови наблюдения и изследвания.

Оня ден ги докарах до 11. Ма може да съм пропуснал 2-3. Не ги видях в тъмното.

Една. Гигантска. В Банкя.

Черни дупки, тъмна материя и енергия. Звучат като черна котка в тъмна нощ. Езотерическа идилия.

То и морското свинче нито е морско, нито е прасе, ама така му е името. Кога ще се научиш да не правиш съчинения по картинка? А и като ги разбираш толкова работите, защо не публикуваш няколко статии по темата? Или може би вече имаш - похвали се де!

Аналогията ти с морското свинче не е подходяща, защото самите теоретици на тези езотерични феномени забулени в мистика, твърдят че са черни, защото не излъчвали светлина. Черната котка продължава да броди в тъмнината на суетните човешки философии. Иначе не виждам причина човек да се хвали с нещо. Наистина няма за какво.

Езотериците гонят тази котка с вързани очи и се надяват да я хванат и им донесе щастие. Писано е: Който се хвали с Господа да се хвали.