Коментари - Астрономи откриха пет свръхмасивни черни дупки | IT.dir.bg
назад

Астрономи откриха пет свръхмасивни черни дупки

Британски учени са открили 5 нови свръхмасивни черни дупки. Те предполагат, че това е малка част от подобните обекти, скрити от нас от космически прах и газ.

Обратно в новината

Коментари - Астрономи откриха пет свръхмасивни черни дупки | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като започна да чета и стигна до: "Британски учени ...." и ми става едно весело, тъжно, тъпо и умно (едновременно)

Интересно как тези спецове доказват че това което наблюдават са точно черни дупки и нищо друго. Това което виждат астро физиците е определени региони в космоса или галактиките които са излъчвали материя и енергия в определен период от време.

може пък да няма черна материя а повечко скрити черни дупки което да обясни по голямата маса в галактиките

аз отдавна съм го написала това в моята авторскща теория "времетое кръгло" и предсказвам че все повече черни дупки ще бъдат откривани, в което всъщност се намира 100 процента от така наречената тъмна материя , която няма как да бъде "видяна" лъчево тъй като се намила отвъд хоризонгта на събитието

Явно скритата маса във Вселената е достатъчна ,да генерира гравитация,която да спре разширяването на Вселената и след време да го замени със свиване,т.е Вселената да се окаже осцилираща!

ъхъ!много ясно...

Да де ама уж вселената се разширявала все по-бързо. Надали и тези хипотетични черни дупки ще окажат влияние след като би трябвало точно наопаки да наблюдаваме забавяне, а не привидното "ускоряване".

ми що.. ако теоретично имаме процес на осцилация, ще има фаза на ускоряване и такава на забавяне..