Коментари - Китай показа нови оръжия на огромен парад | IT.dir.bg
назад

Китай показа нови оръжия на огромен парад

Китай отбеляза 90-годишнината от създаването на своята Народноосвободителна армия със огромен парад, който се пазеше в тайна до последния момент.

Обратно в новината

Коментари - Китай показа нови оръжия на огромен парад | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато двама се карат третия винаги печели. Продават си боклуците на целия свят и си произвеждат оръжия достатъчни за третата световна.

Тука доста хора пишат, за това как китайците преместили ракетните си установки с балистични ракети до руската граница:) Ами драги мунчовци, ако си мислите, че китайците го правят за да заплашват Русия, сте наистина малоумни дебили! С обсега който имат, китайските балистични ракети покриват цялата територия на Рсуия от цялата своя територия на Китай! Дори бих казал, че е малоумно, да местиш стратегическите си оръжия по-близо до потенциалния враг, за да ги унищожи по бързо! Обратното е по логично!! И това маогат да си го мислят само ПЪЛНИ ОЛИОГОФРЕНИ! НЕДРАГИ ГОСПОДА КОЗЯЦИ!Сега ще ви светна, защо китайците преместват свойте мобилни ракетни комплекси, до руската граница! За да ги ЗАЩИТЯТ ГОСПОДА ДЕБИЛИ! ЗАТОВА! ЗА ДА БЪДАТ ДАЛЕЧЕ ОТ КРАВАРСКОТО ПРО В ЮЖНА КОРЕЯ, И ДА НЕ ПОЗВОЛЯТ КРАВАРСКАТА СИСТЕМАТА ЗА ПРО ТААД ДА ГИ ПРИХАВНЕ ПО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТА! ТОВА Е ПЪРВО! А ВТОРОТО Е, ЧЕ ТАКА ВЛИЗАТ ПОД РУСКИЯ ЧАДЪР ЗА ПРО, ПОД ЗАЩИТАТА НА РУСКИТЕ С-300, С-400 И БЪДЕЩИТЕ С-500! Защото за да бъдат порзени китайските пускови установки, краварските ракети трябва да летят над Северния Полюс и след това над територията над Русия! Като при една война между Китай и Краварника, ракетите летящи към Китай от Краварника трябва да минат над Русия. Съответно руснаците могат да решат, че удара е насочен към Русия и да свалят ракетите и да отговорят със свойте ядрени сили и да изпепелят Краварника. От това точно се възползват и хитрите жълтурчета.Че Краварника никога няма да посмее да нанесе удар по техните ракетни комплекси защитавани по такъв начин от Руската Федерация:) Разбрахте ли ве малоумняция! А китайците много добре знаят, за руските ядрени фугаси закопани по границата, още от СССР! Мислете дебили, мислете! Нещо което явно не ви се отдава! факт!

Господин АК-47, Вие сте с промит мозък!!!

АЗ ПИША ЗАЩОТО НАИСТИНА ГИ ПРЕМЕСТИХА И ЗАЩОТО ВСЪЩНОСТ ГИ ПАЗИ РУСКОТО ПВО ... АКО АМЕРИКАНЦИТЕ РЕШАТ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО РУСКИТЕ С400 ЩЕ ОТБРАНЯВАТ КИТАЙСКИТЕ РАКЕТИ :))

"Китай отбеляза 90-годишнината от създаването на своята Народноосвободителна армия със огромен парад, който се пазеше в тайна до последния момент." Тайната стана явна? Сърп и чук! Отвъд Тихият океан изучаване на китайски език.

КИТАЙСКИТЕ DF-31AG РАКЕТИ СА НА ВЪОРЪЖЕНИЕ НА 2-РА РАКЕТНА АРМИЯ НА КИТАЙСКАТА НАРОДНА РЕПУБЛИКА ... КОЯТО 2016 БЕШЕ ПРЕМЕСТЕНА ДО РУСКАТА ГРАНИЦА КЪДЕТО Е ПРИКРИВАНА СЪС С-400 ПВО ОТ РУСКА СТРАНА. И ПУТИН И МЕДВЕДЕВ КАЗАХА ПО ТОЗИ ПОВОД "КИТАЙСКИТЕ ЯДРЕНИ РАКЕТИ НЕ СА ЗАПЛАХА ЗА РУСИЯ ":)))

китайските ядрени ракети наистина не са заплаха за русия. Само, че драги детройте, руснаците много добре съзнават какво зло куче имат в задният двор.

Мда... общо взето да му мислят японците, те първи ще го отнесат, рано или късно. Някой( предимно тъпоумни пишман демоктари) твърдят че Китай гледа на Север към необятният руски Исток...само че там има Тополь и други хубавини, така че дори и те, китайците да се размечтаят бързичко поглеждат малко по в дясно, където им е отколешният проблем...пък и си имат Индия под ръка за заигравка също....но най вече Япония/Кореа и прилежащите и морски територии

китайци и руснаци вече са се драли за няколко декара острови. Реално погледнато китайците бърза работа нямат. Сибир ще стане техен рано или късно.

И братушките ЩЕ покажат скоро 300% нови пушкала.

Тия юнаци като тръгнат неизбежно на север, на алкохолиците и лично на ВПутин ша им се спекат гов....

Абе, тея пак ли се напъват да се правят на войници?!? Една пиратка не могат да произведат като хората, а тръгнали паради да ми правят. Циркаджии.

Абе май достатъчно пиратки имат, за да качат хора в космоса..>А кравите и това не могат! :)

Ааааа, краварите го могат, но като си купят руски двигатели за хвърчилата

Когато след 200 години стигнат бройката хора качени от САЩ в космоса се обаждай. До тогава стой в дупката на кенефа.

Това не е най-лошата новина за дойчевелците. По-лошата е, че в неделя имаше парад на военноморския флот на Русия. И на него имаше китайски кораби. Ей така - правят си съвместни паради. Русия и Китай !

Сигурно не си чувал китайската поговорка "Дръж приятелите си близо, а враговете си още по-близо". Така ще го нахендрят на Жужу, че няма и да разбере откъде му е дошло.

и китайците показаха на новия самолетоносач на кравария къде зимуват скъпите раци

Тия само с хората и машините от парада са ни превзели...

и половината стигат

От два дни често в Дир ми се показва това: 504 Gateway Time-out nginx/0.8.54 На какво се дължи - на проблем в моя лаптоп или на проблем в Дир?

не е в твоя телевизор...

Ами хората са отпускари и няма кой да им чете новините и рекламите им да цъкат. Тъй че, натискаш бутона за рефреш и така двойно цъкане да видиш и рекламите... Какво да правиш, трябва да отчитат, че някой ги чете...

Стояне, "СЪС огромен"??? Излагаш се!

Та какво ще кажат сега европедалите соросоиди,а ? Че всичко китайско, не струва? А то сигурно и гащите които носят са маде ин Чайна! А китайците са третатат нация в ЦЕЛИЯ СВЯТ, КОЯТО САМА ПОЛЕТЯ В КОСМОСА! И това е факт господа европедалски козяци!

На боко парадите са по яки

Грешка . На БСП/БКП митингите на Бузлуджа са по-яки 60 000 . Как е а ??? По думите на др. Бойчев . Ще му се на мишока....

На майка ти сфинктерът бил най-як - 20 пръчки на час обслужвал на пълен работен ден!