Коментари - Китай одобри iPhone 6 след обещание на Apple | IT.dir.bg
назад

Китай одобри iPhone 6 след обещание на Apple

Китайските регулаторни власти съобщиха днес, че са одобрили смартфона iPhone 6 на Apple за използване в китайските мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Китай одобри iPhone 6 след обещание на Apple | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тея дето се набутват с тея безполезни джаджи , но егото си казва думата. Телефона е за да проведеш разговор, по възможност максимално кратък, всичко останало е излишно. 2000 лв. ако ги използваш за смислени дейности след 1 г. ще имаш 4000, след още една 8000 ... и така се става богат. Глупавия човек прави точно обратното, става абонат (донор) и почва едно спонсориране на фирмите. После някой ви виновен че е бедна държавата, еми прост народ - бедна държава.

Че нали от епъл ни убеждаваха, че са много загрижени за клиентите си и никога не се възползват от личните им данни - защо сега обещават, че няма да го правят - нали и без това никога не са го правели ? В смисъл това означава ли че в другите колониални държави като нашата, които не са поискали такова обещание, предоставят достъп до информацията за клиентите си на чужди правителства ? Колко ли се плаща за това ?

Защо епъл не на уважат и сложат български език,толкова ли им трудно,нямат нито български език,нито гласово въвеждане на български.Андроида отдавна го имат,а и не виждам вече разлика между иос и андроид.А за хубавият им дисплей за 2000 лв,ще си купя много по-добър телевизор за тез пари и ще се радвам повече на картината

то китайците затова са толкова много... явно още не им е дошло че да обещаеш съвсем не значи да изпълниш

Айде стига с тая реклама!!!

Интересно на каква ли цена ще го пуснат еМтеле. Залагам на >800лв при плащане в брой за двугодишен договор + 80лв месечно ... а в УСА 200$ ... С една дума: смех

2000 лв. за 16GB и около 90 лв. план на месец. Общо за 2 год. - над 4 000 лв.

Човекът взе парите, обеща, каза: "Ще видим"

Продуктите на Apple се позиционират винаги с пазарна истерия и нямат нормални потребители. Apple не продават смартфони (технологично телефоните им са по-назад дори от Moto G). Те продават пазарна религия. Затова и тази лудост по телефон с технологии от 2012 продаван с реклама да е ново чудо. И правителството на Китай и даже това на САЩ не може да направи нищо, за да спре Apple. Apple не служи на правителството на САЩ. Служи на своите акционери. А те продават информация на този, който има повече пари и там, където има интерес. Така, че виновни за всичко това са безмозъчните потребители. Apple само използват наличието им.

Е то от 2012 насам нищо особено не се е и случвало в тая техника - в смисъл да промени качествено разните продукти. Дисплеите станаха по-хубави и по-големи, май сега и Епъл слагат нещо такова (крайно време им беше преди повече от година), ARM 64 бита май Епъл първи го пуснаха в употреба - което е невидима за потребителя разлика но посоката е добра, ARM 32 като архитектура е смешка. Та нищо толкова различно в крайна сметка - а който е зомбируем от маркетинг ще си ходи зомбиран от тая или оная реклама, това не зависи от продукта....

Ми то и ферари съм убеден, че ако го покарам малко нема да ми прилича на добра кола ама е ферари и струва пари дизайна и марката. Щом пицАр го е правил значи е менте ферарито. Та и с Апъл е така - менте повече от ферари, щото го е правил китаец ама дизайна му е нумеро уно и струва пари.

3евзек

Ферари не се прави в Китай от евтина висококачествена пластмаса. Така че избери друга марка.

Обещала...хи хи хи,те и нашите политици обещават!Най много ме радва/дразни,че в Европа има около 20-тина официални езика и епъл правят транслация на всички ама на български не...това е показателно колко много ги интересуваме и тях и службите :):):)

"Американската компания обеща никога да не позволява на други правителства да имат достъп до информацията на потребителите" Има независими държави, а има и колониални държави.

... да не позволява на ДРУГИ правителства. Борбата е само китайското правителство да контролира информацията.

нормално, американците да си контролират само тях си от къде на къде ще контролират целия свят?!

САЩ са най-големите бандити в света и на тях никой не трябва да им има вяра.Следели са контактите на германския канцлер като на престъпник и ,доколкото може да се вярва на Е.Сноудън, проследявана е кореспонденцията на милиарди хора по света. Е гати демокрацията по американски.

голям праз. На специалните служби това им е работата

И нека плюенето да започне СЕГА !!!!

"Американската компания обеща никога да не позволява на други правителства да имат достъп до информацията на потребителите..." === Основната печалба на Apple отпадна...

То това, че са обещали не означава, че ще го изпълнят... как ще ги хванат?

Това да не ти е гугъла, който освен продажбата на данни друг печеливш бизнес нямат.

Само от AdWords, което им е основния официален източник на доход, Google са прибрали от реклама $42.5 милиарда за 2012 (току проверих, колко точно беше цифрата в Wikipedia) Не че има някакво значение, но да коментирам малоумното ти изказване.