Коментари - iPhone 6s е по-тежък от iPhone 6 | IT.dir.bg
назад

iPhone 6s е по-тежък от iPhone 6

Новият iPhone чувствително по-тежък от предишния.

Обратно в новината

Коментари - iPhone 6s е по-тежък от iPhone 6 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след първия софт. ъпдейт, ще стане по-лек !

Нищо не може да се сравни с френския GalPhone!

По-тежко=по-качествено, Китайските томахавки от 100лв са леки щото са ментаци. Хора не се научихте да знаете, че първо айфон-а е 1000лв, а не 3 и второ не е компексарски, а е много добре работещо устройство, направено супер интелигентно комплексно решение от един супер грамотен екип. А ако кажеш, че не ти харесва, значи лъжеш, щото като го хванеш тоя телефон то си личи. Фламанговите модели на корейските и китайските производители също са хубави, ама са малко като разни коли такива Киа, Хюндай и т.н. не е като Мерцедес, ако мога да дам автомобилния паралел. Много обичам споровете айфон-самсунг, много са забавни и да гледаш неграмотни, дори прости хора се пеняват по форумите, а дори не могат да изразят и структурират тезата която защитават, къде от липса на изразителен капацитет, но основно поради недостиг от качествени аргументи. Като цяло в тоя тип полемика не обичам да заемам страна но се поставям на апълската, понеже смятам, че е по-правилната. Да не забравяме, че често наблюдаваме и комлесирани защитници на айфоните по форумите, които също не могат да си обосноват това, което искат да кажат с някакви сериозни аргументи, ама така е.

Стоянчо, и тази статия си осрал с неграмотното си писане! Новият iPhone (Е) чувствително по-тежък от предишния. "...и това се усеща веднага (ЩОМ) вземете някое от устройствата в ръка". Ясно ми е, че копираш статии от други източници. Ама поне ги прочитай по един път.... че гъмжи от немарливост!

Нормално да е по-тежък. И моя 4s е по-тежък от 4 ама това не му пречи да работи с последния iOS 8.4.1. Очаквам с нетърпение и iOS 9.

Хората вече съвсем изперкаха покрай тия реклами и простотии. Един телефон за 25лв от оператор, с един таблет за 300-400лв. и лаптоп за остатъка от 1300-1400лв е еквивалента на Iphone 6s, в най-добрият случай. Телефонът ще има ток една седмица, таблета два дена, а лаптопа ден. И сега ми кажете, как да ги мъкна всичките неща с мен като ай-дървото ги замества... замества ги ама другият път, работи си на смешния дисплей с пръст и си търси контакти или мъкни пауърбанкове щото ток няма и за 24 часа разговори и работа ... смешни хора които си усложняват живота за нищо пък пари бол дават

Прав си, що да давам 60-70К лева за седан среден клас, като мога да си взема за 14К дачия. Горе-долу, това е сравнението. Само че, дали на цитираните телефон за 25 лева и таблет за 400 лева ще мога да ъпдейтвам софта след 6-7 месеца? Не е като да не ползвам таблет, за който съм дал шапка пари и сега и за 150 не мога да го продам, само защото е на 2 години и с андроид 4.2.

има xiaomi за 100 $ на който можеш да слагаш какъвто си искаш Андроид

Абе тука на всички им е смешно ама останалите компании се чудят кой път да хванат. Да обясня: 3D Touch няма еквивалент в Android. Има разни подобни, но не са от Google а от производителя т.е. няма софтуерна поддръжка освен тази която произоводителя предлага на една шепа приложения. Всичко Android и Windows сега ще трябва да реши дали да се качи на същия влак и да рискува провал или да не се качи на същия влак - и пак да рискува провал. И в двата случая става дума за ужасно много пари като инвестиция. На всичкото отгоре докато те умуват Apple ще тренира потребителите да отвикнат от отвратителното hamburger меню което е навсякъде в Android и да ползват 3D Touch вместо него. Същата е историята и с iPad Pro. Microsoft Surface беше първи, но и така не успя да го направи както трябва. Сега пак всички производители ще трябва или да рискуват много пари или да оставят Apple да превземе пазара на големите таблети и да играят догонване по-късно. Тия неща може да са смешни на някои тука ама те не само че не могат да видят по-далече от носа си явно, но имат и къса памет и май са забравили кой диктува последните няколко години какво има и няма по хардуера

Като си толкова учен обясни откъде са откраднали това 3d touch?

Нямам достатъчно информация да отговоря на такъв въпрос, но ако ти знаеш нещо - давай факти и източници да те чуем/видим.

"3D Touch няма еквивалент в Android" -> link Останалите точки издишат също ...

На Гей Кук не му ли харесва розавия? :D

ти червен ли ползваш?

А дали Кук се е снабдил с патент за розовия цвят?

А поне по-огъваем ли е? По гейски?

"Между временно шефът на Apple Тим Кук сподели, че очаква розовият iPhone 6S да се превърне в голям хит..." Защо ли ми е смешно? :) Очаквам скоро да пуснат модел с цветовете на дъгата.

хммм 20 грама по тежък iPhona 6s .. Това ме кара да мисля, че кифлите и батките трябва да стягат повече анцунга като слагат новия iphone в джоба. Да не им падат гащите докато дъвчат дъвки и чистят дисплея по коремчето. А иначе нищо ново кой знае колко иновативно в новата джаджа, но шум да се вдига.

Е как "нищо ново"? Малоумниците ще олекнат с по още 2-3 бона. А те са десетки хиляди отсам чертата! Това малко ли ти се струва?

Заради "s" - ката ще да е....

Край, тия 14 и 20 грама ще скъсат джобовете на хората.

И без това са им празни. Каквито са им и главите :)

Като твоята

Визираш скъсаните българи ли?