Коментари - Китай ограничава износа на дронове | IT.dir.bg
назад

Китай ограничава износа на дронове

Китай ще ограничи износа на дронове и суперкомпютри от 15 август с цел да подпомогне защитата на националната си сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Китай ограничава износа на дронове | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е изключено и заради трупане на собственни запаси. Ако има такава нужда, публиката /ние/ последна ще узнае. Колкото и много да са китайските войници, още не са ги научили да летят и толкова ефективно да убиват...

Като говорим за дронове, сложете снимка на истински дронове. Идеята на Китайското правителство не се свързва с възприетите от нас като "дронове" квадрокоптери, хексакоптери или други многороторни.

ми в Купертино да си ги направят нали са голямата работа )))) че щели даже да "реиндустриализират" оборите краварски

Ще направят те... разстройство от ябълки...

Скоро ще започнат и да питат САЩ защо нарушават човешките права на собствените си граждани. Забелязахте ли, че по въпроса за човешките права в Китай от САЩ започнаха да мълчат?

не трябва да се безпокоят за това дето терористите ще им ползват дрончетата... те си имат неизчепаем контингент безмозъчни камикадзета...

1. Явно не става дума за игачките от 10 до 1000 долара, а за по-сериозните машинки. 2. Иде времето на безпилотните и безкрайно ефтини машини за убиване /на колела или с крила/. Такава машина ще струва колкото автомобил, и докато изпълнява задачата и да бъде унищожена, загубата няма да е голяма. Затова пък, ще може да се произвеждат в огромни количества. Няма смисъл от танк или самолет струващ десетки или стотици милиони. Все едно този танк или самолет не може да свърши работата на 100 безпилотни таратайки от по $10 000 всяка. Качествения самолет или танк е нужен, когато в него седи жив човек. Но когат се управлява дистанционно или от компютър за $100, танк или самолет за милиони е безмислица.

Само EMP му е макята на всички хай-теч хвъркащи джаджи

А пАре за ток?!

по тази типична "логика" могат да спрат продажбата на всяка една стока. истината е, че тази технология нарушава безмозъчният ритъм на зомбитата и ги кара да се замислят защо въобще живеят за кюмюр и ламарина с ауспух, а това е огромен проблем за робовладелците.

Би ли пояснил малко, какво имаш предвид за летящи машини, зомбита и робовладелци?

"... страната също така трябва да защитава своите права върху интелектуалната собственост ..." - ама те как крадат - не е истина!

Ползвали дронове за пренасяне незаконно на неща. Например наркотици през границата между Мексико и САЩ. От по-старите методи е дори с малки подводници.