Коментари - Китай: Pokemon Go е много опасна | IT.dir.bg
назад

Китай: Pokemon Go е много опасна

Китай е доста разтревожен относно Pokemon Go и "няма да я разреши на своя територия", защото мобилната игра е много опасна.

Обратно в новината

Коментари - Китай: Pokemon Go е много опасна | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И правилно са я забранили. Китайците се грижат за психическото здраве на населението си.

Така ли вие комунистите , наричате ограничаването на правата и свободите на хората .

хората няма кво да ядът, те покери мокери нам'коси шми играят...

цъка ли го още някой това... както изригна така и замря...

Този Pokemon Go всъщност трябва да се прави доста лесно, въпреки че не съм го гледал. Някакво превключване между GMap и Streetview с добавени елементи. Локализацията си я има при викане и пита за разрешение. По-интересно е как го налагат на пазара.

Няма значение каква е играта, важно е колко пари си изсипал за реклама. После от едно ниво нататък влиза в сила принципа на овчето стадо и ето ти световно разпространение на такива тъпотии.

Модерному май на това което наричаш "овчето стадо", май му викат "вирусен модел". То ест вече заразените, заразяват и още хора. ;) И от това което съм чувал за играта, тя се прави за няколко часа най-базово. Разбира се изпипването е нещото което отнемо доста време. Иначе е най-общо при заредини библиотеки в JavaScript: new google.maps.Map(...) new google.maps.StreetViewPanorama(...) navigator.geolocation.getCurrentPosition(...) Това са трите неща които трябва да търсиш, за да го направиш.

Покермон и руска рулетка нали не са забранени.