Коментари - Особеностите на китайската ”чат” цензура | IT.dir.bg
назад

Особеностите на китайската ”чат” цензура

Китайските власти контролират изкъсо съобщенията, които си пишат потребители на популярното мобилно приложение WeChat. Кой теми цензурират китайците?

Обратно в новината

Коментари - Особеностите на китайската ”чат” цензура | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са пълни глупости, имаше едно по-сериозно изследване, където се показваше какво, как и кога се цензурира. Там беше описано, че поне 1000 души работят и следят темите. Ако има някаква тема срещу корупцията, но тя е с нисък рейтинг, нищо не й правят. Ако обаче се появи вирална тема как някой е взел корупция, тя се цензурира, за да не се разрасне, след това я оставят на мира. Разбира се има ключови думи като Тянянмън, (за които китайците не научават, ако не напуснат Китай), които се мачкат до дупка. Но прости и дребни слухове се оставят да текат. А точно за това в статията няма и дума..... Сутиените предизвиквали рак - ми то целия запад да се е натръшкал досега....

Ходят слухи по домам, а беззубые старухи их разносят по умам

а болгарские блядухи начали пудрить мозгам...

Верно кой теми?

#КОЙ...

То къде ли няма цензура...

Бях изпреварен... :)

Даааамммм... "Кой" изобщо ги допуска до журналистиката е въпроса!?!?!?

ВиШуто образУвание , то ги допуска .

О не. Или ако е то значи е използвано като средство. Съвсем умишлено в БГ работа има само за "журналисти" които са прекалено млади за да знаят какво става по света и около тях или такива, които си знаят какво трябва да приказват и са доказано послушни. Това е основна част от методите използвани в пиесата "имитация на многопартийна система и демокрация", която съветската власт ни разиграва откак е "свалена".