COVID-19 забавя и лунната програма на НАСА

28 милиарда долара е бюджетът на „Артемис”, кацането на Луната е планирано за 2024 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи все пак 2024г може и да кацнат за 1ви път на луната

Дам, всичко върви по плана на батко ви Нанайси... :) На кривата НАСА ракета - Ковида и крив...

Цялата лъжа за кацането на луната има много точна причина. Завоюването на луната със всички нейни ресурси простите каубойци си я представят както завоюването на земите на индианците. Казваш 3 пъти на висок глас че тая земя е твоя, тропваш с крак и забиваш флага. И ако никой няма напротив - влизаш във владение. Точно това се е случило във снимачните павилиони. Обаче американците бяха разобличени по всички линии и бяха уличени в лъжа. И сега няма как да претендират за собственост.

Никакъв Гагарин не е летял, изстреляха празна ракета, а него го спуснаха с капсулата от бомбардировач, уж че идвал от Космоса. После, когато реши да проговори, го "разбиха" с изтребителя. Руски лъжци!

... ама надали.

СССР е следил полетът на Аполо 11 и са се убедили сами "Американците БЯХА на луната, ако имаше измама щяхме да разберем веднага и да раздуем страхотен скандал". Има тонове документи, чети гнидо!

От архаичните ви Семьорки вече никой няма нужда, повече и за "бурлаки на Волге" и евтини мулета няма да ви ползват.

а къде бляха бялдовете 6 пъти и не пуснаха една статия за големия американски провал в ТАСС? 6 пъти гледат на горе, 6 пъти тайничко ръкопляскат да не ги види КГБ-то и 6 пъти статията от Кремъл за големия американски провал не се пуска в ТАСС... Шо тАй ва?

ой милия... в бгмама ли четеш тия тъпотии?

"Кроме того, отвечая еще на один вопрос, Владимир Путин подтвердил информацию о том, что американцы высаживались на Луну и что башни-близнецы 11 сентября они взорвали не сами: — Это чушь, полный бред! Даже по технологическим причинам: это скрыть невозможно! Это же сотни людей задействованы! И я не могу даже представить, чтобы кому-то в голову могла прийти такая бредовая идея!.. Так можно сказать, что и Юрий Гагарин в космос не летал! " чети бе бляд. чети кво говори господаря ти бе.

12.04.2006 "В.Путин: Уважаемый Павел Владимирович и уважаемый господин Уильямс! Мы собрались в Кремле с вашими коллегами для того, чтобы поздравить вас с праздником. Сегодня не просто День космонавтики, который мы отмечаем как общенациональный праздник всегда в нашей стране, сегодня еще и 45 лет с того момента, когда космос был покорен нашим соотечественником Юрием Алексеевичем Гагариным. И за это время, конечно, очень многое было сделано и нашей страной, и нашими партнерами, коллегами. За это время человек побывал уже на Луне, изменилось качество нашего взаимодействия в космосе. Мне очень приятно, что сегодня представители двух крупнейших космических держав России и Соединенных Штатов Америки вместе работают на одной площадке, на Международной космической станции."

"В.Путин: .... Я здесь не вижу ничего страшного. Американцы в своё время высадились на Луну и на Луне поставили свой флажок. Мы же не ругаемся с ними из‑за того, что они это сделали, и не говорим о том, что они претендуют на Луну. Слава богу, мы развиваем сотрудничество с Соединёнными Штатами в космосе."

Дам, абсолютно същото направиха и НАСА с Аполо? Явно така е прието. Така че какъв ти е проблемът точно?

Говори на български, сороска гнидо, нищо не ти се разбира.

Канчето с лекарствата и в леглото, че пак отиваш към тотално олигавяне. Да подпишеш различно поста на който после си "отговаряш" не те прави по-малко засегнат от деменцията, която видимо си пипнал в хосписа откак те препратиха там от клиниката на 4-и, точно обратното.

Добре де, след като американците уж са кацали на Луната, не могат ли просто да намерят чертежите и да ги изкопират тези магически технологии от 60-те години и да кацнат отново? Досега 100 пъти да са го направили това нещо. Очаквам отговор от американофилчетата, а не обиди!

Много ми хареса - чакам орговор, а не обиди. И аз така. При този масивен напредък на телхнологиите последните 60 години, какъв е смисъла да се направи копие на ракета - от преди 60 години? Предното кацане е било за спорта, но е толкова скъпо че го прави безсмисленно. Днес вече не стои въпроса да се направи за спорта. Никой няма да потроши милярди да възкреси антични технологии, за да ти се докаже на теб че нещо се е случило. Целта е изгражданена база, мина и т.н. И това за да стане, трябва да е евтино и с нови технологии. В същност е много логично. Пък други който нямат парички и потенциал си доят ракетите на Корольов докато има се отдава.

28 милиарда долара за 3 полета? За да пратят педераст, травестит, негър или лесбийка на Луната? Определено вече има смисъл от тази програма.

Мъск ще кацне и без вас. Има вариант на Старшип за Луната.

На калпавия уй вуната му пречи.

Може да имаш планове единствено и само колко да ти разширят задното отверстие.

Е нали не ги плащаш ти. И ти си си най-хубав и най прав от всякъде. Какво ти дреме? Гледай как света минава покрай теб и ти се наслаждава.

когато технологията и натрупаният опит и знания са позволили са направени хиляди снимки, десетки часове видео и стотици часове аудио и благодарение на настоящите технологии всичко това е синтезирано като реално време за Аполо 17 повече на https://apollo17.org/

На некадърння бужик, Сорос му е винивен!

До Изтрит: Май чукча писател, не читател! Написано ти е на чист български език, че целта е изграждане на база на Луната, а не изпращането на някой от изброените от теб! Ама конспираторската злоба и фантазия са безгранични, както се вижда тук, във форума!

Добре, че беше ковида.

Забавянето е с една година. Твоят план беше забавяне със сто години. ОТКРИЙТЕ СТОТЕ РАЗЛИКИ!!! :)))

Първо е имало само 'космонавти'. След Меркюри-7 (Mеркюри-Атлас 7, Скот Карпентър, вторият американец с орбитален полет след Джон Глен, преди Глен полетите са суборбитални) обаче, американците решават , че от там нататък ще са 'астронавти'. Руснаците решиха да останат 'космонавти', а в последно време от Китай се появиха и 'тайконавти'.