Коментари - В САЩ - 75% от децата под 4 години имат таблет | IT.dir.bg
назад

В САЩ - 75% от децата под 4 години имат таблет

Проучване извършено неотдавна в САЩ показва, че 44% от децата на 1 година и 77% от децата до две години вече ползват мобилен телефон.

Обратно в новината

Коментари - В САЩ - 75% от децата под 4 години имат таблет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По добре топки и федербал отколкото таблети . Ама американците са си тъпи затова не могат да си гледат децата без помощ от техниката. Хаха

В България 75% от децата са с Липса на пълноценна ХРАНА,,,,,,

докато излизат все по-умни телефони, къде изчезнаха умните хора?

А в България дори 25% от децата под 4 години нямат таблет.

Ползват на мама и тати, като се уморят и искат да си починат малко. Не че имат, а ползват...Освен това в България е точно същото - живея в САЩ и редовно пътувам до БГ, разликите между държавите почти са изчезнали в това отношение

Е как ще са изчезнали? Колко хора в България имат таблети? Имат повече в големите градове и в София. Я се разходи из глухата провинция, във Видин, Лом, Силистра, Тутракан, Джебел, Свиленград... и после се разходи из Ню Мексико, Аризона, Арканзас... и виж там дали масово хората са без таблети. Пък после пак ще си говорим!

Няма семейство в България под 45 години, в което да няма компютър. Може да не е таблет , но идеята е точно същата

И сега, щото децата в Африка няма какво да ядът, ние да не храним нашите ли? Неприятно е, че хората са бедни, но пък това си е техен проблем.

Таблети може и да нямат. Ама смартфони имат и то такива, че да се чудиш за какво са им.

"..44% от децата на 1 година ...... вече ползват мобилен телефон" Пълна измислица! Детето на 1 година не може да говори, не може да координира действията си, някой не могат още да ходят! Абсурд е да ползват телефон. Нали трябва да познават буквите и цифрите!

Трябват ти на теб. На децата не им трябват, защото те помнят картинките. Моя например, разпознава play и го чете независимо от шрифтът и положението на екрана. Малките разпознават картинките и знаят как да си пускат песнички.

Пускането на песничка и ползването на мобилен телефон по предназначението му, са две съвсем различни неща! Дете на една година, няма как да го прави!

Активните играчки възпитават пасивни деца ! Ако таблета и телефона предлагат всякакви забавления и то леснодостъпни, ако преди да си отвори устата майка му слага храната вътре, за какво му е на такова дете да има мечти, въображение, приятели, да спортува, да има цели ? Щял да стане успешен Ай Ти специалист, и какво от това ?заобиколена съм от такива, асоциални, самодостатъчни същества които незнаят ден ли е нощ ли е, понеже трябва да стои на компа. Но той друг живот извън този в компа няма, макар да е високоплатен.

Ми иди работи на някой строеж :D Всички ще ти се радват и ще те пляскат по дупито!

Това може би е така в Българя, тук хората от Силиконовата долина си водят съвсем нормален живот. Даже понякога се чудя кога работят...постоянно ги срещам по стадионите, тенис кортовете, да тичат по алеите, да карат колелета...!

Мдаа и под тази новина русофилистика аграр е на първа линия. Брани с космати гърди другаря Путлер и савецкия морал. То бива ганьовска простотия ама просто нямам думи. Ей затова и Албания вече е преди вас, русофилистични въшчици от бг.

Човече ти си болен, трябва ти лекар.

Има един филм на Чарли Чаплин - ''Модерни времена''. Още тогава на някои им се е привиждал края на свободния човек. Да , ама не . НИТО ПОТОЧНИТЕ ЛИНИИ, НИТО ИНТЕРНЕТ СА НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ НОРМАЛНА ЕВОЛЮЦИЯ.

То пък щото до тогава е имало свободен човек :D Ти нещо да си чувал, че последните няколко хиляди години се характеризират с робовладелски строй, феодализъм крепостничество?

Светът върви напред, а не към Сибир, слава Богу .

тогава защо викахте против Бареков,нали искаше да дава на всяко дете таблет

щото беше предизборен популизъм, както и уреждане на приятелче вносител. Кой луд ще вярва на Бареков за каквото и да било ?!

Тея са вече готови за чипосване. Даже сами ще си искат чиповете - ЗА УДОБСТВО! Че и още 1-2 терористични акта и всички ще реват за чип!

Край, свърши света. Това беше и ще остане последното поколение, следва края. Можете да не пишете повече новини, няма смисъл.

Не забравяйте чалмите и жълтурковците! Те ще продължат човешкия род, след окончателното му изчезване в западната цивилизация.

А я България 80% от домакиснтвата страдат от лишения, а таблетите, телефоните, както и нормалното съществуване на хората са само някакъв недостижим лукс в необозримото бъдеще....

Вярвай, който и да страда от лишения, все ще докопа някаква джаджа, без да му е никакъв проблем.

Колко човека без смартфон познаваш? Сред моето обкръжение, хората които не притежават смартфон на възраст между 15 и 55 години се броят на пръстите на едната ръка. Така, че не пиши тъпотии.

ТОВА НЕ ИМ ПРЕЧИ ДА СА ДЕБИЛИ,КОИТО МИСЛЯТ САМО ЗА ПАРИ И ВОЙНИ!

Демон е известен путински трол. Не го слушайте. Плащат му да пише глупости срещу копейки.

Длъжен съм силно да те разочаровам - пиша безплатно!

Ами нека. В САЩ расте поколение, със 75% дебили ...

Ама разбирасе. Как па все, най-големите дебили са най-добре живеещите. Пък вие имните и можещите все мизерствате?

Ти пък кога отиде в Америка, кога стана американец, кога взе да викаш на българите вие. Ти лично с колко таблета си отраснал?

А в моя Росссия 100 процента от децата над 8 год възраст си имат фотка на В. илич Путлер.

Прав си! Технологиите са виновни за скапания живот на много хора! Не те самите! Технологиите! Или политиците, или чалгата, или САЩ, или Русия, или...абе виновни винаги ще се намерят! :) ;)

Еми каквото си направят за тях си е - да дадеш таблет на дете на годинка, две, три е пълна малоумщина!

Моя има и таблет и телефон (без карта де). На 3 и половина е. А дали е маломщина не е твоя работа да квалифицираш. Не живеем в средните векове. Технологиите са неразделна част от животът ни, и част от израстването на децата е да се научат да ги ползват.

Принципно е така. Но за всичко си има време. А тук по-скоро се набляга на факта за прекомерното използване на тези устройства.