Коментари - Apple повиши Джонатан Айв | IT.dir.bg
назад

Apple повиши Джонатан Айв

Британският дизайнер Джонатан Айв, чието дело са най-популярните продукти на Apple през последните години, е повишен в главен директор по дизайна.

Обратно в новината

Коментари - Apple повиши Джонатан Айв | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е интересно да се чете как хората си упражняват мозъка да разсъждава, на "гърба" на успешни компании! Нали не си мислите, че дрехите направени от Келвин Клайн, например до една са свръх удобни или "Шанел #5", е най-предпочитания парфюм??? Не, не са...просто геният и труда на някой хора им носи много повече успех отколкото на ...много други!

Дори най-горзния дизай да изплюе ябълката, платения ПР и сектантите ще го обявят за култов, нповторим и безкрайно красив и всичко друго каквото се сетите. хахах :-) За последни 4 дни, 4 статии за огризката. Дир-а, толкова ли няма истински тех. новини, та ни занимавате с тези безинтересни неща.

Епъл е Епъл именно, заради Айв. Той е отговорен за култовия дизайн на всичките им продукти от пускането на първия iMac досега. Техните продукти са включени в музея за модерно изкуство в Ню Йорк и още няколко гарада, извън САЩ. Така че, недей писа подобни простотии, щото стоиш бая смешно.

С пръдня боя не става. Превесът на формата над функцията не води до нищо добро.

Ехаа, култов дизайн, музей на модерното изкуство. хахах :-) Впечатлих се, ама много. :-) хахах. Думите ми се потвърждават, че и най-кривия дизайн, ако е от дошъл от ябълката ще бъде възхваляван до безкрай от сектантите. хахах :-) култов, хахаха, няма начин секта да няма култ, хахах :-)

А кой изпълнява длъжността фелдфебел по дизайна?