Коментари - Искат специални коридори за дронове | IT.dir.bg
назад

Искат специални коридори за дронове

Онлайн търговецът Amazon настоява да бъдат предоставени специални въздушни коридори за дроновете.

Обратно в новината

Коментари - Искат специални коридори за дронове | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, а дронки няма ли да направят? Направо да се плодят във въздуха?

Шимпанзаро е с вграден ауспух в кратуната, той не може да проумее колко малоумно прахосва живота си с втелясване по каруцата. Масовата идиотизация тотално е изтрила всяка логична мисъл в съзнанието му.

Точно за бързи доставки искат да ги ползват

мечтатели какво дронове какви коридори тази играчка може да седи във въздуха 30 минути и пада баси милиардерите вече се чудят какви глупости да измислят за какво са им коридори да не би дроновете да возят пътници ми ще се блъснат ще се счупят и ще си купят нови какво толкова...

нали, само с глупости се занимават, нито пътници возят тези играчки, за 30 мин кво ще направят. Не е като при самолетите, 3 години след братя Райт милярдерите направиха първия Боинг 747 и почнаха с пътниците.

кво общо има амазона с дронове???? да не би да ги ползват за безплатни доставки? и кво общо има това с раздела ИТ?? ного са ви тъпи политкоректорите

Да слезе Господ да си прибере вересиите....

Не са научиха да не степенуват "оптимално". Нещо не може да бъде повече или по-малко оптимално. Или е оптимално, или не е.

така е, същото като да си красив, не може да си повече или по-малко красив, или си красив или не

Искам коридор за чашки от въздушна пушка иначе може някоя да се блъсне в некой дрон, с 2-3 100% ще го сваля това насекомо.

Трябва да забранят Дроновете. Тия дронове, може да се ползват за Шпионаж и за Военни цели. Само Правителството и Държавата, трябва да ползват Дронове.

Отдавна го разправям това! И телефоните, Интернет, колите - също. АКо някой иска да говори с някой друг, по-общ телефон през оператор. Нета е пълен с разни лъжи. Частните коли само замърсяват. Обществен транспорт за всички и това е. И фотоапарати ми имат всички... Може да се снимат държавни тайни и да се изнесат...

и жените да са общи

Зависи колко е голям дрона. Има малки дрончета които се събират в дланта. Те са подходящи да ги караш в коридора, ама ако е някой голям дрон не виждам как можеш да го караш в коридора. Особено ако има много палта, якета, закачалки, просто е невъзможно.