Dronamics ще работи с летището в Балчик

Технологичната компания е основана през 2014 година от братята Свилен и Константин Рангелови и има за цел да промени движението на стоки по света

Обратно в новината

Коментари - Dronamics ще работи с летището в Балчик | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До Станков: Прати някой клип и ние да видим.

350кг. полезен товар... Ако не са наркотици как ще излезе сметката?

И ставаме цел за руските ракети. Това летище е стратегическо значение какви дронове бе при грешка и един полет към океана и го отнасяме по трешка

Летището в Балчик няма стратегическо значение, всъщност то дори не функционира като военно от петнайсетина години България вече е обявена за неприятелска на Русия държава, освен това е членка на НАТО, ЕС, открито е против военната операция на Русия в Украйна, поддръжница на всички въведени санкции, пряко ремонтира украинска техника, непряко доставчик на оръжие ... и мислиш няколко дрона на запустяло летище могат да влошат ситуацията.

катастрофа със самолет ,кой ще плаща? щото дроновете са малки и несе виждат от Въздушно управление!! справка краварите затварят огромни летища при поява на дрон! възушни течения могат да изместят за минути фърчилката-справка сайтов за течения на вятъра във вертикала!!

Споко, ще си имат транспондери и специални зони (коридори), в които могат да летят. А и както вървят нещата, ще почнат скоро да доставят "полезен товар" на бойното поле.

_stankow

Ами отдавна го правят. Вижте какво става в Украйна. Руснаците съсипаха енергийната система на Украйна с крилати ракети и дронове Геран-2. Първите носят 450 кг експлозив, вторите "само" 35 кг, но са многобройни. Читав трансформатор на подстанция не оставиха. В Киев са на режим на тока. От няколко дни на фронта започнаха да постъпват в промишлени количества бойни дронове-камикадзе тип Ланцет-1 и Ланцет-5. Производство на концерна "Калашников". Съответно с 1 кг и 5 кг взривно вещество. Мрежата е пълна с клипчета как поразяват цели - РЛС, САУ, ЗРК, гаубици FH-70 и М-777. Това - само за бойните дронове. За разузнавателните е друга тема ...

е щом въобще имат ток значи имат и читави трансформатори на подстанции

Дроновете Геран-2 всъщност са пребоядисани и надписани на руски ирански дронове. Ланцет - 1 е разузнавателен дрон, а Ланцет 5 с тия 5 кг конвенционален взрив не може и танк да унищожи. Но да бият по цивилни - става.

_stankow

>>> катастрофа със самолет ,кой ще плаща? Както и сега - застрахователят >>>щото дроновете са малки Този хич не е малък. При 350 кг товар и 2500 км далечина на полета е най-малко 1 тон. Колкото 4-местна Чесна >> и несе виждат от Въздушно управление !! Виждат се отлично. И на радарите и чрез транспондерите си. Лека и свръхлека авиация има от 100 г. вече. > справка краварите затварят огромни летища при поява на дрон ! При поява на дрон, който лети без полетен план. А този ще си лети както всеки самолет - с план, трасе, водене от диспечер и пр. > възушни течения могат да изместят за минути фърчилката-справка сайтов за течения на вятъра във вертикала!! За това си има автопилот. Зададената височина се поддържа с точност до метри. Друг е въпросът кой ще задава зададената от диспечера височина. Вероятно все пак ще има някакъв отдалечен оператор, който да води това транспортно средство. Евентуално - заедно с няколко други. Както е при бойните дронове.

Трябва да се извърви най-накрая един дълъг път до неговият край и да се получи една световна компания създадена от Българи която да е встойчива във времето.Аз лични смятат,че момчетат са на правилния път.Призивавам всички Българи които могат да инвеститат в акции да го направят.Смело момчета напред,не се плашете.В бизнеса оцелява само този който никога не се предава.Браво на вас,пичове сте.

_stankow

Много преди да започнат доставките компанията ще бъде купена. Дано успеят ! С много трудна задача са се заели !

Предвидили са вероятността да бъдат купени, а може да е и една от целите им. Пак придвижват напред технологиите на доставките.

Как ще промени света компания с пазарна капитализация 16,5 милиона лева? Отговорът е прост - никак. Имам 100 акции, купени още през януари. Инвестирах си дожбните за месеца (220 лева) от чисто патриотични подбуди. Законовата рамка на този бъдещ бизнес е все ще в много начална фаза. Кризта в Украйна допълнително сложи прът в колелата на процесите. Щом никой по света не е отвързал все още голямата кесия, значи нещата не са розови въобще.