Две трети от хората в западния свят биха приели чипирането

Според мнозинството от технологията най-напред ще се възползват богатите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ БЕ ЖУРНАЛЯ хехеххе :)

Прасето Гертруда...тъй де, то масата хора са точно като розовите животинки. Като ги и чипират, направо ще им набиват директно в мозъка само да плюскат и да бачкат и нищо друго да не ги интерсува, само да грухтят доволно, докато не стане време за заколение. Западняците, че са ограничени и промити мозъци е ясно, ама чак толкова да са зле, че да не разбират какво би означавало чипирането, не ми се вярва.

BajMihal

Проучване, поръчано от руска компания... Няма какво повече да се добави. Няма смисъл да се чете нататък.

От хубав живот тия са загубили и чвство за свобода и самосъхранение.

Ами то в западния свят нормални хора няма, така че - нормално.

хахаха, после ще ми разправят, че в Източна Европа сме били овце :))) Не е истина в какъв добитък са се превърнали "хората в западния свят". Баркод на врата ще им татутират ли? Може и QR код на челото за по-лесно разпознаване. Живеем в сатиричен свят...

хората са манипулирани вече и обезсърчени ще приемат всичко което им предложат. лошото за падняците които искат това е, че на изток е малко по-трудно, а черните и мюсулманите който не са от Европа не вярват на никой, те си искат анархия... все повече се отдалечаваме от златната среда и отивам толкова по-близо до следваата 3тасветовна и 1ва междукласова война

конспирация, нали така? Ама сега и вече знаят, че две трети направо ще се избият на опашка за да се чипират...

Закономерност - най-мързеливите нации пак чакат наготово нещо да им падне и да не се трудят.

В западния свят и в частност във беликата Германия, турците дето живеят там, помежду си наричат германците - картофи. за този който познава ситуацията и може да разбере това обяснва много работи.

всъщност точно ти в момента звучиш като човек с ограничен и промит мозък, смятайки че чипиране без значение какво, как, защо, къде ... автоматично е лошо. има безброй причини да ти бъде имплантиран чип за нещо и само нищожна част от тях включват възможността умишлено да ти бъде навредено.

мнооооого бъркаш за анархията. Нито черните, нито мюсюлманите искат анархия. При тях има строги йерархии (противоположното на анархия)- имаш един сатрап на върха, който коли и беси. Да се бориш срещу държавата не значи да искаш анархия, бориш се срещу някакви порядки, които искаш да замениш с други порядки. Законни или незаконни - това е друга дискусия, но аз за момента не съм видял борещ се за анархия.

Радвам се, че съм от ИЗТОЧНИЯ свят!!! А тия западняци, дето това им харесва, сигурно са ги заблудили, че ЧЕПОВЕТЕ ще се вкарват през задния отвор!

Няма лошо! Хората в западния свят са с РОБСКО самосъзнание и чипирането ще им дойде одма ...

Хората се делят не на западни и източни, а на умни и тъпи. Познай ти от кои си!

Глупости ...

Ами да си ги носят със здраве! Аз не искам да ме третират като бройка.....

А в северна монголия на 100 процента биха приели чипирането стига чипа да е руския Байкал, а ваксината сПутин V!

Някой ден решението да не се чипираш, ще те постави е позиция, подобна на тази да не се ваксинираш, Мислиш си че си много хитър, а всички ти се смеят (и или умираш от някоя лечима вече болест или не си адекватен на останалите ъпгрейднати хора).

Някъде, някога, някои учени казаха, че с помощта на чип в мозъка може да се контролира "Алцхаймер", да се възстановяват парализирани крайници, все такива хубави намерения. После амбициозните с парите си рекоха, що не се възползваме, така и така ще се вкарват чипове, да си поиграем малко с мозъчетата… Ето така умряха надеждите за болните и се родиха мераците за тоталния контрол над човешките възможности за да се насити нечия алчност, но тя никога няма да бъде сита, за съжаление.

"да подсилят телата си с технологии"!!! Това с чипирането е добавено после и смисълът е променен. Хората не са глупави и също мразят тоталния контрол.

МНОГО МНОГО ПРОСТИ ХОРА ИМА НА ТОЯ СВЯТ. КОЛКО ПРОСТ ТРЯБВА ДА СИ, ЗА ДА СЕ СЪГЛАСИШ ДА СЕ ЧИПИРАШ?! ТЪПИ КУЧЕТА.

с чип и без чип все си бройка

много хора ги слагат на децата си ( gps ) за да не се изгубят, или заради отвличания

Очаквано заглавието е крайно манипулативно. Разбира се, когато става въпрос за импланти с цел връщане на възможност да чува човек, да се движи, да управлява правилно крайник или бионична протеза то чипирането е желано не на 2/3 а на 9/10! Въпросът е за какво чипиране иде реч.

на запад така, а у нас: - искате ли чипиране? - не, аз вярвам на Джипойко Долапски

Нормално! Нали нямат акъл, налага им се да разчитат на "чипа"... :)))

Чиповете ще имат някои авангардни възможности, като: GPS, за да не се загубиш, и предавател, който праща в реално време в облака какво говориш, какво чуваш и какво виждаш, за да те пази от опасности. Местоположението ти и записаните ти данни, разбира се, са твоя собственост и ще могат да се ползват от органите на реда само за твое добро, с решение на съда, в демократичните страни, и по целесъобразност, в недемократичните такива.

Те и овцете и кравита така имат камбанки за да ги чува овчаря. Само дето после ги изяждат .. а овчаря си остава.

май ти плачеш за чип при липса на акъл

защо ЩЕ? вече всеки е чипиран... т.е. смартофониран - всичко се записва точно както си го обяснил

КОЛКО ОВЦЕ ЩЕ ИМА В СТАДОТО И КОЛКО ЩЕ СЕ ЗАКОЛЯТ, РЕШАВА ЧОБАНИНА ! РАЗБИРА СЕ, СТРИГАНЕТО ВЪРВИ РЕГУЛЯРНО ;)

много филми гледаш . нищо няма да предават. най-много да може да се идентифицираш на летището , да платиш без карта и да си отключиш колата без ключ

Сегашните технологии сигурно са няколко милиони пъти по-назад от естествената природа. Само още не могат да го осъзнаят напълно. И как ще сменят портове за нови версии. ;) Че то на дъна за процесори се сменят редовно.

Не е вярно. Не всеки има смартфон.

Абе те много хора по света обичат да си завират разни неща отзад, но аз не мисля да го правя...

Добре,че сме на изток от запада.

най-напред ще се възползват глупавите

И ще станат по-умни от "умните"

Вчера новина с Мъск за чипосване. Днес новина за 2/3 от зомбитата на запад (препечатана от Ройтерс, ествествено). Всичко върви по план! И да се дърпате, вашата няма да стане! Съветските комунисти го казаха преди това: "НЕ МИСЛИ! ПАРТИЯТА МИСЛИ ВМЕСТО ТЕБЕ!" Сега при капиталистическите комунисти не е по-различно...

Много ясно, то отатък атлантика е събрана най голямата сган ....... а тя се контролира трудно.

Магнезий, фитнес, хапче за умора, енергийни питиета, чипове, кибернетични импланти, телефони за контрол... Вземайте и ползвайте, РОБИ! Господарите на капитала и ваши повелители ви се радват, когато гледат с какъв ентусиазъм посягате към стръвта и затривате всичко човешко у себе си, само и само за да сте способни да продължите да им служите за единия хляб и потупване по рамото...

"Хубав" и сит, са две различни неща. Иначе, то и прасето може да има "хубав живот". По твоята "логика".

Който не иска чип в глата и рязан отзад е "руски слуга".

2/3 от хората са пълни олигофрени.

Канчето с лекарствата и марш в леглото. И за руски слуга не ставаш, толкова си олигавен.

аз бих добавил и с промити мозъци

Едва ли има някой да изка повече технологиите да напредват от мене, не е и да не съм дал приноса си към това. Но не бих дал да ми вкарват жици в главата, мерси. Като го докараме комуникацията да става безжично ще му мисля пак какъв достъп и кому да разреша до тиквата си.

Който не иска чип в главата е комунист

Който не иска чип в главата е комунист и е против демокрацията