17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че дал $100 млн ок, ама и условше поставил да се кръщава плокад на некой си Джон Люис?! И къф е Обамата, от него ли зависи как да се кръщават площади и улици в Щатите. Това е корупция от най-висш пилотаж. И като ви разправям, че Обонго кара трети мандат с подставено лице се хилите. Я ви го черно на бяло.

Обама ще го запомня как се измуши през аварийния люк на еърфорс уан на пекинското летище . Никой не ги посрещна нямаше и стълба ! Ма като шубек се промуши !

Учи се от Черепа

Типичен пример на лобизъм, те даже и не се крият вече. Симбиоза, целяща през разни такива фондации да се подкрепят цветни революции, диктатури като нашата, джендъри и всякакъв разкол в обществото. Крайна цел? Установяване на ам хериканцката хегемония. нищо ново под слънцето

Къв лобизъм бе? Обама беше президент преди 6 години. Сега е никакъв - частно лице.

Това не е корупция , не..

И как е корупция, бе кретен. Две частни лица и едното прави дарение на другото. Обама е бил президент пред 6 години. Сега е никакъв.

Кретена си ти, но нека ти обясня... Идваш ти при мен за услуга и се разбираме, че сега не е удобно да ми платиш, защото всички ме следят, но след 5-6 години на никой няма да му направио впечатление, че ми даряваш 100 милиона, така по-ясно ли ти стана.

В края на септември Барак Обама започна строежа на своя президентски център в Чикаго. Комплексът е съставен от няколко сгради, като ще има и музей, посветен на Обама. Ало, козяшките орки, абе това ли е дермьокрацията бе? Да си направиш музей на себе си!? Ми че той другарят Тодор Живков е бил хиляда пъти по-скромен бе!? Само едно паметниче и то в родния си градец, тази афроамериканска кенийска маймуна от майка еврейка цял музей си прави бе!? И вие сте ок с това, нале!?

Не бе, демокрация е, да изпишат църква с образа на Путин, като светия...

скромен човек наистина, портрет с лика му да краси всеки кабинет, всеки учебник, резиденция във всеки град над 50 х.население и на всички приятни места за почивка (общо над 150 бр), возим се на личен мерцедес докато паплачта на руски трошки ... скромен човечец няма спор.

Тъпунгер, явно си скаран с понятията. В случая Обама там ще показва неща свързани с президенството му. Да ги вкара в мазе ли?

Значи този - тъмния строи музей посветен на себе си. Тъмните са така.

Глупости , дай ги на бедните тези пари ! Обамовата фондация е агресивна Фондация и е насочена срещу Хората ! Това е мое мнение !

Ти даде ли 5 лева на бедните. Да се размножат и да има още повече бени... На бедни се дава работ, не пари. А той достатъчно работа дъздава на хората с фирмите си.

узаконена корупция от висша класа

Маммка ви Иззродска, Сатанинскаа, Масонсска, СГАНН!

Що бе, това не статия за изрода, сатанист и масон Путин

Откъдето дошли, там отишли :)

Е КАК НЕ, БАРАКАТА СИГУРНО МУ Е ОСИГУРИЛ 100 МИЛИАРДА, СЕГА ВРЪЩА СКРОМНО РЕСТО

"...да бъде кръстен на борецът за..." А 5 долара за буквар за Гогов няма ли, за да се научи къде се слага пълен член и къде не, на родния си език...?

Не, в тая държава никой не се научи да отговаря на въпроса, кой?

По-важен от въпроса КОЙ? винаги е бил въпроса КОЙ ПИТА?