17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздрави и от Северномакедонските астронавти.

# полет ДО космоса лети се В космоса космос = вселена ; ние сме ВЪВ вселената, няма как да летим ДО вселената, вселената няма граници

Е като София е България, като излезеш от София, казваш ли - излязох от София, или казваш - карам В България? Има договорена от учените граница на космоса...

като пристигнеш в София се казва : на софията съм

Славуня/Славуца ще бъде най-позорното петно, изсрало се само на полит хоризонта. Добре че и двата пъти гласувах за Христо Иванов - Пинокио.

Ставаме свидетели на много силно подчертана космическа символика в USA този месец - в рамките на 10 дни два частни полета, променящи възприятията на човечеството за космоса, като измерение достъпно единствено за държавни агенции, което олицетворява стремежът на Човека за надрастване и издигане отвъд земното (низше) измерение. И в промеждутъка на тези две събития, с някак перфектен тайминг - холивудската премиера на Space Jam: A New Legacy, заглавие в тотален унисон с двете Space инициативи :)

Много хубава синхроничност се получи вчера - докато едни летяха до ръба на космоса, други гласуваха за това кой да управлява под ръба (РБ) на тоалетната чиния.

скоро и ние ще сме там... или поне Слави така обещава