Коментари - Джеф Безос се отправя към космоса без пилот | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

_stankow

Аматьори, сър. Неудържими.

"В дебютния полет от Западен Тексас във вторник няма да участват пилоти и инженери, а само Безос, брат му....Капсулата е напълно автоматизирана....." "Според международно признатите стандарти космическото пространство официално започва след т.нар. "линия на Карман", която се намира на 100 км. височина - наричана още "Ръба на Космоса" In the meantime in Bulgaria - Тече трескава подготовка по изграждането на ултра сложното съоражение, свързващо ж.к. Люлин със Западен парк - наречено МОСТ! То ще осъществи мечтата на дядо Борис, който от 5 годишен си мечтае да посети парка, без да му се налага да плува през суходолската река докато го преследват бездомни кучета.... Това събитие също се случва на "Ръба", но на политическия космос в България (РБ) - малко преди кабинет номер 100! В анкетата се пита - в кое ви е надеждата за еволюцията на човешката раса? а) В Косм(ост)а б) В (кос)Моста в) отговорът е Б-е г) Мразим всичко и всички и надеждата ми е да умрат наследниците на село, та да заграбим имоти и къщи! д) Важното е да сме живи и здрави! ееее) "Абе, не ме занимавайте с глупости, бе!!!"

За отговор "г", натиснете палец надолу. :)

Напълно автоматизирана била .... Дано не откаже автоматиката .

Бе поне да се приземи от правилната страна, а не като уж летелия Буран.

Къв го е извадил Безос. То бива комплекси...

Господи,нека се завърнат живи и здрави !

когато си го търсиш сам , господ не помага

Найс, а!

разбирате ги тия неща русоробите.

Пожелавам му успех, ама се съмнявам на 5 годиники да се е запалил по космоса. Тая слъзлива история някак не можа да ме хване.

взел куцо и сакото, само северномакедонци - не!

ръба на космоса?!!

на 90 км, на 100 км , на 101 км, на 100 км и 1см...?!

Руските хиперзвукови ракети, дето огасват на 20тата секунда на видеото и ни обясняват после как поразили цел на 350 км като са се движили със 10 000км/ч. Ама без да си видял поразяване на целта, без да си видял преминаване скоростта на звука и без да си чул тътена от него, но ясно виждаш как изкася двигателя.

Да не ти се налага да видиш как поразява целта, че ще напълниш гащите.

А бе, ти гледай ракетката на Без Ос да не се запали и изгори, че то е по-опасно от "изгасналата" руска хиперзвукова ракета! Нали прочете: И ракетката, и корабът са били тествани по два пъти, но..., както казват фаталистите, третият път гърнето може да се счупи???

Еврейчето ще балансира по ПЕРВАЗА на Живота.

Шаломов ли? Щото Безос няма нищо общо тази кръв за разлика отг пигмея.