17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На богатите не им се умира. Има лоша вест за тях -ще изпукат като станалите, до един

Абе нема ли кой да им тегли по един куршум на тия олигофрен

ОЩЕ ЕДИН ЛУД СОЦИОПАТ РОБОВЛАДЕЛЕЦ СТРАДАЩ ОТ МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ И БЕЗСМЪРТИЕ

От както съм се научил да чета преди 50 години всяка година чета за я вечна младост , я за светлия комунизъм , я за Марс как сме го колонизирали. След 1000-2000 години може и да стане. Засега с този капитализъм е невъзможно.

"вечна младост", ще е достъпна само за милиардери и "богопомазани"...

Безос е търговец, за него всичко се купува и продава.

Moже да ми направи една свирка

Тия че се болни мозъци е факт. Натрупали са милиарди, и не им се мре, щото не искат друг да им харчи парите. Обаче, се кефя на хитрите “учени”, които ги лъжат, че ще ги направят безсмъртни :) Правят нещо, за което този, който плаща - няма абсолютно никаква идея :) правят каквото си искат, очакваният резултат е неясен, и взимат милиони за това :)

Програмиран така,че след определена възраст започва да дефектира! Някои аминокиселини, от L-форма преминават в D-форма! Същото се отнася за ДНК и за РНК - след време дефектират и се появяват различни болести!

Смъртта няма как да я пребориш. Така сме устроени - да умираме и да предаваме информацията на следващото поколение. А и не искам да си представям свят, в който всеки ден се раждат половин милион и никой не умира. Виж, идеята да се елиминира старостта ми допада. Майка ми все го повтаряше това: "От смъртта не ме е страх, страх ме е от старостта." И вярваше, че това ще стане факт. Беше убедена, че за нея е късно, но аз ще го видя това.

Джофри не го знам, но ДИР ДА ГО ДУХАТ ЛИГАВ

БЕЗСМЪРТЕН АМА ЛУД!!! И ЗА КАКВО МУ Е ДА Е БЕЗСМЪРТЕН ТОГАВА?! ЗА КАКВО ИМ Е НА ВСИЧСИ ПСИХАРИ ОТ СЕКТАТА ?! МЪКААААА!

Отсега ще си купя акции на новата компания, че след 200 години ще са поскъпнали много и сигурно няма да мога да си позволя такъв разход, а те годинките минават.

Безсмъртното дали ще е човек? Стига да не се нуждаете от ремонтни части от живи хора, няма проблем мисля. Ама някои се имат за богове, та знам ли на какво са способни. Ужасно бездуховно и смешно желание!

И сатанинско желание, да добавя. Имаше една книга на Уайлд - "Порттретът на Дориан Грей.

Аз предлагам първо да намерим лечение на рак, СПИН, генетични болести и други такива изглежда по-незначителни за Безос неща. Мнението ми е, че за да търсиш безсмъртие, то ти не знаеш защо въобще си тук и не си открил смисъла на живота си. Природата не може да бъде излъгана, който вярва в обратното, ще разбере истината по трудния начин.

Да инвестира във вампири!

Само нероденото не умира! Вероятните им търсения ще се сблъскат с болести !

Те една муха не могат да създадат.,,безсмъртие бленуват.,,а. Дори не знаят ? Ще правят в петък вечерта и дали ще се събудят утре !

Представете си да живеете по 300-400 години. То това си е егати наказанието. Айде нема нужда.

Да, представете си как живеете безкрайно, а всички хора, които сте познавали, лека-полека си отиват. Ех, живот - чуден, направо! Накрая ще си плащат милиарди, за да ги усмъртят, че да не се мъчат повече. Жалко, че няма да доживея дотогава, за да видя организирани старт ъпи за изпровождане във вечен път срещу скромната сума от 100 000 милиарда. А на бас, че и на тия алчни типове ще им писне накрая да обитават този свят. Просто няма живо същество, което да може да издържи това мъчение - вечен живот, ама на земята.

Статията е остаряла. Вече са открили отварата на безсмъртието. Затова и пуснаха Ковид и факсите да намалят човечеството и да вкарат повече изкуствен интелект.

Ние първо да научим кой е Бог,кои са неговите имена, как да се обръщаме към него за да имаме подкрепата му, а за технологиите за подмладяване той ще се погрижи като изпрати чрез хора тук на земята знания за осъществяване им. Още сме много на ниско ниво в развитието си

отвори няколко религиозни книги, и ще научиш всичките 500 имена

Ще му се на тоя да живее вечно,ама няма да стане... Дори в Библията е описано,че човечеството технологично ще постигне несмъртие,но не и безсмъртие... Такива,като Безос ще могат да живеят вечно,ако не ги убие нещо и от страх да не ги убие някой те ще наложат терор над населението на света,само и само да живеят спокойно... Безсмъртието е в Христос,всичко останало са технологии и несмъртие,ще умираш от катастрофи,убийства и т.н...

Терора е последните няколко години

Това е напълно достижимо от поне 20 години. Но реално ще означава край на човечеството - няма ресурс за поддръжка на свят в който никой не умира. Ще се изтребим взаимно. А звездите и световете около тях засега са безнадеждно далече. А безсмъртие и младост за ограничена група хора..... изтреблението ще започне на мига.

Безсмъртие няма да е за нас, ще е само за милиардерите

Технология за вечна младост е едно, но за безсмъртие няма как да се случат нещата. Това означава да бъркаш в божественото.

Парадокс свръхбогатите имаш пари за хилядолетия, а живеят колкото другите - под 100 години.

Имайте милост хора. Ние с доживотните присъди какво ще правим?

Не бой се, това не важи за простолюдието

Творецът се е погрижил за безсмъртието-Духът и Висшата Душа са безсмъртни и нищо не може да се направи по въпроса. Ама като искат да си играят на кауза пердута-нека, да са живи и здави.

Очевидно не може да си бъзсмъртен, защото винаги може да си паднеш на главата, или да се разболееш от някой КОВИД. Налял е 3 милиарда в компания с топ учени, за които стареенето е просто наследствено хронично заболяване, подлежащо ако не на пълно излекуване, то поне на някакво лечение. До преди няколко години това беше табу, но последните години, след дълго промотиране на идеята, някои научни пробиви и наливане на пари от богаташи, борбата със стареенето стана съвсем лигитимно научно поле, което се развива главоломно. В компанията на Безос (всъщност това, че той е зад нея, е само слух засега) ще работят (основно) по епигеномно репрограмиране. Епигеномът определя функцията на клетките и регулира генома. Яманака има Нобелова награда за откритието си, че при активирането на определени гени епигеномът се рестартира и клетките се превръщат отново в стволови, което е супер, но не това искаме в хора. После други учени, които също работят в тази компания, откриха, че ако само за малко активираш тези гени, всичките възрастови промени в епигенома изчезват и клетката започва да работи като млада. Никой не знае как работи това, но е възможно и преди година един учен излекува глаукома в мишки по този начин. До момента това е най-амбициозната методика за таргетиране на стареенето, която се развива от множество компании, но надали скоро ще влезе в употреба. Но има много други "хватки", които могат да се приложат по-скоро. То няма един магически метод, защото стареенето има много проявления и всяко тряабва да се таргетира отделно. Смята се, че естественият таван на живота на нашия вид е 130-150 години и ще е изненадващо, ако не го постигнем през следващите 15-30 години години.

tonk11

Ще му се. Да си арчи парите. Ама.......немааааа!

Най-голямата мъка на богатите - че не могат да вземат имането със себе си след като умрат.

Няма да финансира нещо за борба с Ковида, я. Човек, когато има толкова много пари не мисли нито за гладните, нито за бедните или болните, нито за войните. Той мисли само как да остане по - дълго жив и да си харчи парите. Има логика и Безос да кривне в тази посока. Разбира се, ако заможните започнат да имат превилегията да живеят по- дълго, трябва да се мисли и по въпроса с пренаселването на планетата. Те нещата си идват на мястото май.

По-добре се информирай, преди да пишеш. Безос и бившата му съпруга харчат милиарди на година за филантропия. Само за климата и околната среда е сложил на масата 10 мириада. Отделно, че инвестира в устойчива енергия др. Ама си трае и не си прави PR, а по медийте пишат единствено скандалните за него неща и са го нарочили за злодей.

Бил Гейтс правеше същото преди години и сега се вижда докъде е стигнал.Виновен за Ковид19 е,или поне поне съпричастен.Нито Безос или Мъск ги е грижа за човечеството.Всичко е имидж и печалба.

Егати щедростта! 10 млрд. за Безос са в пъти по-малко от моето дарение от 100 лв. , срявнявайки неговите доходи с моите. Филантропи били! Тия обичат само себе си и стотинките, които хвърлят уж за дарения, са само за да възторгнат дибилите.

Напротив финансирал е в Ковид, за изтребление на човечеството.

Още от времето на Чингиз Хан се търси ключа към безсмъртието. Тогава шаманите му казали да пие горчив чай и да не прави секс и той решил, че по добре му е да си умре. Но в контекста на съвременната наука, подобни експерименти вече се правят тайно. Създадени са доста мощни методи да корекция на гени и цели клетки. "Вечната" младост изглежда все по възможна. Безсмъртието не е, тъй като все пак могат да ти отрежат главата колкото и да си млад. Вероятно за доста богати хора ще е възможно да си повишат продължителността на живота Но преди това имат да умрат доста тестови пациенти.

тестови пациент със зелен сертификат

Безос , ще успееш САМО,...ако финансираш разобличаването на ЧУДОВИЩАТА които създадоха Пандемията ..измислиха Токсините(ваксини) и Принудително бодът хората като животни ...тоест ..колегата ти Милиардер ("Филантроп") ..Бил Гейтс, оня с лице на Плъх ...Фаучи , другият Етиопски фашист .."Шеф на СЗО" от тях отървеш ли света ...всичко ще е ОК!!;) ЛЕСНО е когато си Милиардер да ОПРАСКАШ ..конкуренцията от Уроди!!

Тия ще усвоят едни пари - и това ще е. Навремето в СССР имало един такъв учен-търсач на вечен живот. Естествено другаря Сталин му отпускал доста средства. Обаче учения взел, че умрял - на 65. И мъдрия другар Сталин казал: "Тоя хитрец всички ни излъга"!

Отварям Дира - в една статия Илон Мъск ще прави хора от изкуствени утроби (защото имало дефицит на хора?!?!), в друга статия - Безос ще разработва технология за безсмъртие!!! Чудя се и се мая коя от двете "технологии" разсмива Бог по-силно????

Това е мечтата на богатите , след като имат пари за 100 живота , не искат да умират . А забравиха сирачетата и бедните вдовици . Един ден ще си отидат от тая земя. Има рай , но има и ад !

ставаш 'безсмъртен' и на кръстовището те бутва за последно един пиян .... и ко .. май не си много безсмъртен .... и друго .. цяла вечност 'живот' с всичките простотии на този свят ????? Ще чакам вечния живот от Исус ... който разбрал рабрал ..

За това се правият RAID и backup

Лудостта е правопропорционална на парите!

ВМЕСТО ТЕХНОЛОТИЯ ЗА БЕЗСМЪРТИЕ, ДА НАХРАНИ БЕДНИТЕ СМЪРТНИ !!!! АМА ТАКИВА КУХЕНДЕРСКИ ИДЕИ НА САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ЗВЕРОВЕ !!! СМЕШНИ СА, ПРОСТО !!!

Аре ти с твоите си милиарди да решаваш какво да правиш, а?

Това е всъщност човек, който не вярва във възкресението на мъртвите. В Съдния ден всички ще бъдем възкрисени с телата си. Едни ще възкръснат за вечен живот, други за осъждане. Христос ще ни съди всички, няма да подмине никого. А този, този е толкова беден, че освен пари нищо друго няма. Има един начин да си купи безсмъртие - покаяние, изповядване на Христос,причастяване със Светите Христови тайни, милостиня и добри дела. И дано Бог да го вразуми да спре с адовите си експерименти, че тя самата идея е абсурдна, а резултатите ще са повече от плачевни.

Дрън дрън, спре ли ти процесорчето си аут завинаги .... набиите си го в кратуните това вече

Чудодейните изцеления proove you wrong

От къде ви намира бе!

Амазон участваше в пуча също Тръмп, така да те са част от Новия Световен Ред. Много добре ги виждаме в Ковид Терора, Еко Терора и Техно терора. За робите вакса и им менят генетиката , стават нова раса служебен човек, кабел до метата и ще живеят малко, другата раса сатанистите не ядат скакалци, друга вакса и живеят много дълго. Бива си ги тези сатанисти, то и до сега беше подобно, повече пари лекуваш се подобре и живееш повече. Даже можеш бъбрек да си купиш от Турция, сигурно сте чули за този със шестте сърца ;). В момента менят вектора, откровение, казват как ще изглежда новия свят, пропускат детайлите, който е беден няма да може да живее вечно, народа също би могъл да яде пържоли но ще трябва да отдели няколко хилядарки за килото. Кой му е виноват дето е некадърник, не е цъкал достатъчно и бил предприемчив в метавселената

... и физиономията му е на психопат.

Не ви се мре, мама ви милиардерска? От сега знам кои първи ще се възползват - путин, ердо, орбан.... Диктатори, арабски шейхове, руски олигарси....

Соросидистични рептило-дартвейдъроиди гадни!

ОК, ще живее 100 - 200 години, после ще му писне, и какво?

Като му писне - лесно. А милиардер не се става, ако главата ти не е бъкана с идеи - може и 1000-2000 години да не му доскучае, стига мозъкът де е в ред.

Не се бъркайте в делата на БОГ !!! Ще си чупите главите и активите няма да ви помогнат!

Тези свръх богати момченца, започнаха да го играят Господ. Това няма да свърши добре.

с една българсак песен - Пътнико свиден, пътнико млад!

Щото като умре парите не важат пред Бога!

Memento mori, Безосе! И си натъпчете добре джобовете с пачки и имплантирайте по някой крипто протфейл, да сте добре и в отвъдното. И ти, и другите ти приятели богаташчета. Може и да се замразите дълбоко... идните поколения като напреднат в безсмъртието ще ви размразят и ще си живеете животеца жалък!

Живее му се на милиардера, иска му се по-дълго да си прави кефа и да си харчи парите, не му се умира. :)))))

Моля ви, само не го прилагайте в България! Не бих могъл да се мъча ВЕЧНО!