Коментари - "Джеймс Уеб" разкри мистериозна древна галактика на 11 милиарда години | IT.dir.bg
назад

"Джеймс Уеб" разкри мистериозна древна галактика на 11 милиарда години

Разбирането ни за формирането на галактиките и тъмната материя може напълно да се промени след нови наблюдения на звездна популация, която е по-голяма от Млечния път и всъщност не би трябвало да съществува

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - "Джеймс Уеб" разкри мистериозна древна галактика на 11 милиарда години | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в тази галактика за тях тези милиарди сигурно са един миг

Че човечеството ще е толкова деградирало и да се самоунищожава!!!

тук,да ви кажа че сме ви открили отдавна и само ви гледаме сеира

Джеймс уеб,защо човек си мисли че сме единствени,а някой запитал ли се е защо вярващите гледат към небето(космоса) Честито!

Някои на земята си мислят че са безсмъртни и си мислят че като си подсигурят наследството ще е вечно,това ми се вижда като обезглавяване на краля,и та ти имам наследството

Тези всеки ден откриват нещо ново,а нас без да ни откриват си не познават и ни гледат сеира как се избиваме за едни пари и власт!

Те знаят ние колко сме изостанали,за тях ние сме като първобитните за нас

Тоест са разбрали,че нищо не знаят. "Ама мислехме,че е невъзможно да има такива масивни галактики в ранната вселена, това сега ни обърква и стандартния ни модел не е верен". Тоест връщаме се на изходна позиция...

Оценката колко е стара въпросната галактика се определя от червеното отместване в нейния спектър и константата на Хабъл. Обаче, стойността на константата на Хабъл ~ 70 км/с на мегапарсек е доста спорна, толкова ли е или не, както и дали се е променяла във времето, т.е дали изобщо е константа.

Е Аз отдавна съм ги обяснила тези неща с моята авторска теория за новия модел на Вселената в който времето е кръгло и вселената и пространството се огънат и до пълнa сфера по координатата на времето. Именно за това такива галактики имат време е достатъчно за да се образуват подобно на нашия Млечен път който също погледнато от тяхна гледна точка е най-старата галактиката и като разстоянието между тях е едно и също зависи откъде Ще погледнеш те са имали също толкова време да се звездообразуват да се образува черната дупка в центъра колкото и ние в млечния път тъй като центърът на балона се намира извън пространството той е във времето. Но хората трудно възприемат революционните теории макар и да знае че грешат

Знаем, знаем! До теб Айнщайн и Хокинг ряпа да ядат! :))

Ние отдавна ,още от античността гледаме към небето,само дето не спомена че трябва да прегърнем някое дърво,да му вземем енергията,без лоши намерения те реплектирам!

Сега това цялото ако го напишете отново, но грамотно и със съответните препинателни знаци - някой евентуално може и да разбере какво точно се опитвате да кажете. Обаче се съмнявам.

Учените обясняват, че са "преследвали" въпросната галактика в продължение на седем години, прекарвайки часове в наблюдения Еми другия път да я наблюдават малко повече от часове за 7 години у може и да разберат тайните.

Защо работите като общаци?

Е тия седем години,за някой може да са седем секунди!

Хм, интересно, дори и за новина от този род има коментиращи разбирачи, много интересно, да ...

От къде го преписа?

В момента вече не съществува. С джеймс уеб гледат в миналото.

Хаха, тези с минусите не могат да схванат, че в момента гледат събития случили се преди 11 млрд години от наша гледна точка. Ама ти не очаквай много от аудиторията на този жълто-кафяв сайт.

Да бе винаги има бякъв голям експерт дето трябва да напомни това. Споко и другите го знаем и няма нужда да го повтаряте нон стоп.

Колко ли още време ще им трябва да се светнат, че не е имало голям взрив.

Само някакви 1.087992e+23 км. (108799200000000000000000 км)

Всяко знание е предпоследно, което в превод значи, че никога няма да разберем истината за нещата.

Истината е също така относителна, както и всичко останало. Никой че звучи парадоксално.