Коментари - "Джеймс Уеб" разкри мистериозна древна галактика на 11 милиарда години | IT.dir.bg
назад

"Джеймс Уеб" разкри мистериозна древна галактика на 11 милиарда години

Разбирането ни за формирането на галактиките и тъмната материя може напълно да се промени след нови наблюдения на звездна популация, която е по-голяма от Млечния път и всъщност не би трябвало да съществува

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - "Джеймс Уеб" разкри мистериозна древна галактика на 11 милиарда години | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяко знание е предпоследно, което в превод значи, че никога няма да разберем истината за нещата.

Само някакви 1.087992e+23 км. (108799200000000000000000 км)

Колко ли още време ще им трябва да се светнат, че не е имало голям взрив.

В момента вече не съществува. С джеймс уеб гледат в миналото.

Хаха, тези с минусите не могат да схванат, че в момента гледат събития случили се преди 11 млрд години от наша гледна точка. Ама ти не очаквай много от аудиторията на този жълто-кафяв сайт.

От къде го преписа?

Хм, интересно, дори и за новина от този род има коментиращи разбирачи, много интересно, да ...

Истината е също така относителна, както и всичко останало. Никой че звучи парадоксално.

Учените обясняват, че са "преследвали" въпросната галактика в продължение на седем години, прекарвайки часове в наблюдения Еми другия път да я наблюдават малко повече от часове за 7 години у може и да разберат тайните.

Да бе винаги има бякъв голям експерт дето трябва да напомни това. Споко и другите го знаем и няма нужда да го повтаряте нон стоп.

Защо работите като общаци?

Е Аз отдавна съм ги обяснила тези неща с моята авторска теория за новия модел на Вселената в който времето е кръгло и вселената и пространството се огънат и до пълнa сфера по координатата на времето. Именно за това такива галактики имат време е достатъчно за да се образуват подобно на нашия Млечен път който също погледнато от тяхна гледна точка е най-старата галактиката и като разстоянието между тях е едно и също зависи откъде Ще погледнеш те са имали също толкова време да се звездообразуват да се образува черната дупка в центъра колкото и ние в млечния път тъй като центърът на балона се намира извън пространството той е във времето. Но хората трудно възприемат революционните теории макар и да знае че грешат

Оценката колко е стара въпросната галактика се определя от червеното отместване в нейния спектър и константата на Хабъл. Обаче, стойността на константата на Хабъл ~ 70 км/с на мегапарсек е доста спорна, толкова ли е или не, както и дали се е променяла във времето, т.е дали изобщо е константа.

Тоест са разбрали,че нищо не знаят. "Ама мислехме,че е невъзможно да има такива масивни галактики в ранната вселена, това сега ни обърква и стандартния ни модел не е верен". Тоест връщаме се на изходна позиция...

Знаем, знаем! До теб Айнщайн и Хокинг ряпа да ядат! :))

Те знаят ние колко сме изостанали,за тях ние сме като първобитните за нас

Тези всеки ден откриват нещо ново,а нас без да ни откриват си не познават и ни гледат сеира как се избиваме за едни пари и власт!

Някои на земята си мислят че са безсмъртни и си мислят че като си подсигурят наследството ще е вечно,това ми се вижда като обезглавяване на краля,и та ти имам наследството

Джеймс уеб,защо човек си мисли че сме единствени,а някой запитал ли се е защо вярващите гледат към небето(космоса) Честито!

Ние отдавна ,още от античността гледаме към небето,само дето не спомена че трябва да прегърнем някое дърво,да му вземем енергията,без лоши намерения те реплектирам!

Е тия седем години,за някой може да са седем секунди!

тук,да ви кажа че сме ви открили отдавна и само ви гледаме сеира

Че човечеството ще е толкова деградирало и да се самоунищожава!!!

А в тази галактика за тях тези милиарди сигурно са един миг

Сега това цялото ако го напишете отново, но грамотно и със съответните препинателни знаци - някой евентуално може и да разбере какво точно се опитвате да кажете. Обаче се съмнявам.