Коментари - ЕК одобри сделката между Apple и Beats | IT.dir.bg
назад

ЕК одобри сделката между Apple и Beats

Apple е още по-близо до финализирането на сделката за покупка на Beats Electronics, след като получи зелена светлина в Европа.

Обратно в новината

Коментари - ЕК одобри сделката между Apple и Beats | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният продукт на средно ниво, но с отличен маркетинг (също, като Епъл). За тези пари може да си вземеш слушалки Сенхайзер, които са на светлинни години пред Биитс.

нямам идея кой го измисли това Епъл, толкова ли е трудно да си му викате Апъл както в САЩ ?

панелните комбайнери пак се развихриха. най-добрата марка с най-добрия сауд, а те още хейтят с китайските си дървоиди без марка от китайски колхози за 50лв

Слушалките са много добри, и има за какво да са скъпи за разлика от другото устройство ;)

Значи никога не си използвал Bose или Sennheiser.

Човекът не е казал, че са най-добрите, а че са добри и е прав. (не че Бозе също могат да спорят за титлата :DDDD) Не съм съгласен за устройството, то също е сред добрите.

Не стават. Най-добрите слушалки са Скълкенди. Който разбира от саунд слуша на Скълкенди, Бийтс са негърски слушалки.

Не пиши глупости. Истински качествен звук могат да ти дадат Sennheiser, Banг & Olufsen и т.н. Скълкенди са същия боклук като Бийтс.

Ония са нигърски, тия са скейтърски, другите са хейтърски, а мойте са НАЙ-ДОБРИТЕ. Ееееее пич пусни си един гугъл ще ти напиша и какво да търсиш, да не се мъчиш на английски: Top 10 Audiophile Headphones of 2014, като и тука няма eдинодушие освен мнението, че нито Биитс нито Скълканди са сред тях :D Иначе и двете марки са идеални за тупса-тупса по улиците, само да внимаваш да не те удари некой тролей. :DDDDDD

Вземи си ябълка, пробвай и после говори глупостите .... Имам ipad1 и след многократни падания на земята все още си е здрав и работи. А тъщата почупи поне 5 таблета с марка diva и другите не ги помня ....

То аз и бизнес Нокиа съм търкалял брутално и пак няма грижи, пък цената й беше смешна на фона на Айфона (недейте ме плюна: в момента съм със служебен Айфон и личен Галакси - никаква разлика за обикновен юзър)

Да им п*я на слушалките за 500 лв. Пробвах ги - ок, биват, но на тая цена нека си ги носят футболистите и да им се радват. За 1/5 от сумата има супер прилични слушалки.

Cyce

Е и за 1/3 от цените на Апъл има супер прилични телефони, ама пак ги купуват. Двете компании са точно пословичните "дръгливи магарета", които са се намерили, макар че до колкото четох, Апъл купува Бийтс не заради слушалките, а заради някаква онлайн платформа за музика, която вторите имали и била много добра.

DyakoV

Ми като нямаш пари си ги позволиш недей да храниш. Като не може да стигнеш гроздето, то не означава, че то е кисело. Аман от компексари.

sawo

По-скоро купуваш скъпо кисело грозде и със сълзи в очите обясняваш на другите колко е хубаво :)