Елизабет Холмс: Как "най-младата милиардерка" попадна в затвора

Компанията й набира 9 милиарда долара инвестиции с лъжливи обещания

Обратно в новината

Коментари - Елизабет Холмс: Как "най-младата милиардерка" попадна в затвора | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Историите на Ружа и Холмс прекрасно се връзват с пиарските статии за жени предприемачки ор раздел ,,Бизнес". Големи усти. Големи претенции. Рев за субсидии.

Мечтаещи за бързи печалби, ще има и подобни измамници. Навремето тук имаше хора, загуби ли парите си в пирамида, които се хвърляха и на втора и на трета такава. И всеки път с огромен ентусиазъм обясняваха, как ще спечелят големите пари.

Бил и Хилари Клинтън бяха между подкрепящите я. Почти изцяло беше интервюирана, спонсорирана и лансирна от демократи, глобалисти и подобни “прогресивни” зловредни. Не мога да не спомена старата приказка, че лъжците губят с времето способността си да различават истината от измамата.

От години в дир точка ру не са добавяни толкова много новини в събота сутрин. Защо ли? Да не би евентуално спонсорите им от терористичната руска кочина да не искат да се говори за позора на руснаците?

А тук - Мария Гаргамел не само не е в кауша, ами и иска да управлява?!?!?

Чудят се вече какви опорки от Козяк а? Тази новина какво общо има с руснаците - някаква пръдла дето мечтаела застане милиардер на всяка цена (има си филм за нея).

Все пак са я осъдили милиардерката на 11години затвор заради лъжливи обещания! Това в ЕС не може да се случи, тук лъжците са недосегаеми. Ако си от "тяхните" можеш да си лъжеш колкото си искаш "Обещанията важат само за тия, които им вярват. С две думи да не си им вярвал"

Дали е измамничка,или не не се знае,като се има предвид акулите ,които са се набутали като инвеститори!Всичко ще бъде тихомълком заграбено ,а тя ще гние в затвора!Американските финансови хищници са едни от най-големите в света,не по0различни от наще помияри!Така че не бързайте да хвалите толкова прибързано американското правосъдие!!!Желанието на американските финансови хищтници за заграбване и контрол е ненадминато!

Питам се кирливите кокорчовци и гробарите ще ли бъдат обвинени за лъжливи предизборни обещания? Ще бъдат ли осъдени за най-нагли лъжи с цел придобиване власт и пари?

Ако живееше в бг, щеше да е на свобода

А кой е инсталира мария гаргамел?Точно тия които вкарват тази американка в затвора!

Щеше да е в правителството и парламента

Народа ни е много прост като гледам някои от коментарите!Пуснат му мухата и позиналите зрирели и лапни шарани се избиват да следват риболовците!...:))))Успех шаранчета!

Глупаво келешче? На тебе кой ти е виновен че си тъп и не можеш да мислиш? Хайде да чуем ти лично за кого си гласувал и защо?

Кога ще вкараме и корумпирания Буци в панделата?

Мария габриел трябва да е в затвора жалко платено тролче?

Помниш ли приказката? Човека каза ще видим, взе парите отиде на море.

Когато намериш доказателства за престъпление. Щото платените коментари и приказки от типа една баба на пазара каза- не стават за доказателство.

Когато американците решат ,че вече не им е полезен и не им върши работа!

Я кажи за бахмутя, още ли браните някоя тротоарна плочка, или руснаците ви го нахендриха дълбоко ??

Защо твоите руснаци не извадят доказателства за престъпление?

"Защо твоите руснаци не извадят доказателства за престъпление?" Нали излезе информацията за престъпленията на Хантър Байдън? И какво направиха американските съдебни органи? Направиха си оглушка.

Ружка отдавна е няма на този свят!Сега си правят компания с къро!Още ли имате съмнения че не е убита и парите са отищли по направление!

Те ти булка Спасовден - чист капитализъм в най-дивия му вид. Честито на всички овце по света и у нас.

Тази е потомствен бял боклук. Щом баща и е бил шеф в "Енрон". Нали и тях ги съдиха за кражби. И както виждате, и дърт евреин тарикат като Кисинджър е успяла да преметне. Но всеки си намира майстора.

няма да ги цитирам, ако те интересува какво са ми обещали можеш да им прочетеш предизборните програми и обещания! Ама, както гледам, а на теб сигурно нещо съвсем друго са ти обещали?! Та за това трябва да бъдат ОСЪДЕНИ!! За това са се разбързали милите да съсипят цалата съдебна с-ма, прокуратура и пр. и пр., която и без туй едва креташе под тяхна диктовка.

И щото била излезе информацията за някакви престъпления на хънтър байдън и затова твоята русия не можела да даде доказателства за престъпление и се налага да плаща на такива като вас да пишат платени коментари денонощно. Я да ми отговориш- след като от две години вече властта е в ръцете на резидента на вашата русия що ли намерихте планино де класателство за престъпление?????

За 45 години фалира три пъти. Великият съветски съюз на социалистическите републики фалира и се разпадна.

Много зелено-енергийни шамани също требва да са в пандела. Сред тях и евро- комисари. И то не с лек режим пандел, ами със строг, дето ще ги опъват в гъзерете всеки ден.

Хе, почти всички стартъпи са такива. Просто тук става въпрос за твърде много пари и твърде влиятелни инвеститори.

То пък ти си много хубав. Забрави как живурка на гърба на бащината ми фабрика.

За това всички стартъпи си правят майката в Америка а не в БГ. Там съда работи

Прав си с тоя коментар!Енрон банкрутираха и завлякоха много инвеститори,да не говориме че имаха в индия инцидент който уби хиляди.И всичко това беше покрито,а сега тая е направиха престъпник..:) Добър въпрос за расъждение!:)

За теб всички истини са клишета и ти си най-умният! Потурко такъв!

А наш Асенчо Василев набрал над 10 милиона за стартъп-а си, продал софтуера на китайците и избягал.

"Най-младата милиардерка" явно на 19 години е нямала нищо общо нито с биотехнологиите, нито с бизнеса, нито пък е спечелила и процент от финансирането което й е било нужно. Но тъй като постоянно медиите внушават глад за жени и недорасляци , които да вършат работата на гениите, лидерите и предприемачите - ето ви 19 годишен предприемча в пола, която си няма хал хабер какво се случва около нея. За сметка на това - Баща вицепрезидент на най-голямата финансова измама в историята и мама с политически връзки са били повече от наясно.... О темпора, о морес! Векът на лицемерието

Жалкарчето, скачало по площадите и се хвърлило на врата на поредния месия тръгнало да обяснява кой какво му бил обещавал:)))) А бе нали скачахте защото била съсипана съдебната система? Пък сега някой друг искал да я съсипва??????

За далавера с апартаменти

Наивни мечти. Просто тази е завлякла грешните хора. Стартъпите обикновено се листват на борсата и набират пари от баламурници, които си мислят че това е шанса им в следващото голямо нещо. Само че колко акции може да продадеш в България и колко в САЩ ?

Измамничка

Тъй значи тя задърпва над 700 милиона и отделно от сделки прави милярд но в крайна сметка трябва да плати 400 милиона. Така че когато излезне от затвора след 2 години тя пак ще си е мултимилионерка. А пък хората пострадали заради неверните тестове на принтера и кучета ги яли хахахах Дори със затвора това си е жива далавера

Това е от рода на ИНОВАЦИИТЕ НА МАРИЯ ГАБРИЕЛ

ТЯ била мошеничка, защото НАБИРАЛА пари от инвеститори уж за старт ъп. . А нашата марив Гсбриел РАЗДАВА за старт ъпи нсшите пари от данъците и вноските в ЕС

А какво да кажем ние с гайдите. Десетките милиони, които ФНИ изсипва само за еедин проект на учени в българив - какво са създали, внедрили, подобрили живота. Освен собствените си сметки ообикаляне на света с тези пари и залагане на основи за следващите десетки милиони . Всички се купуват

Напредва по женски - с лъжи и с междукрачието. Някой път не се получава

Тази, като наш кокорчо, не мига.

Тази в България щеше да стане политик, а в русия президент.

Тази потомствена психопатка е еманация на новия американски капитализъм. Принципът е Fake it till you make it. Повечето стартъпи там са така, не случайно на Долината ѝ викат Silly Con Valley. Обаче борда на Теранос беше като справочник на дълбоката държава: Хенри Кисиджър, Джордж Шулц, Уилям Пери, Джим Матис, Сам Нън, Мърдок, интервюта с Бил Клинтън, както после и другия шлемел Сам Банкман Фрийд. Опитват се да ни внушат че децата на олигархията нямат нужда да си губят времето в университета, защото са много гениални и затова милиони и милиарди магически потичат към тях. Преди така ни пробутваха за гении и други необразовани психари като Бил Гейтс и онова кришнарче Стийв Джобс, който не знаеше от кой край да хване поялника.

Парите купуват всичко!

А Кирчо и Кокорчо кога?? 11 години при средно тежък режим ще им пасне