Елизабет Холмс: Как "най-младата милиардерка" попадна в затвора

Компанията й набира 9 милиарда долара инвестиции с лъжливи обещания

Обратно в новината

Коментари - Елизабет Холмс: Как "най-младата милиардерка" попадна в затвора | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая и наш Кирчо, сигурно са рода!

А Кирчо и Кокорчо кога?? 11 години при средно тежък режим ще им пасне

Парите купуват всичко!

Тази потомствена психопатка е еманация на новия американски капитализъм. Принципът е Fake it till you make it. Повечето стартъпи там са така, не случайно на Долината ѝ викат Silly Con Valley. Обаче борда на Теранос беше като справочник на дълбоката държава: Хенри Кисиджър, Джордж Шулц, Уилям Пери, Джим Матис, Сам Нън, Мърдок, интервюта с Бил Клинтън, както после и другия шлемел Сам Банкман Фрийд. Опитват се да ни внушат че децата на олигархията нямат нужда да си губят времето в университета, защото са много гениални и затова милиони и милиарди магически потичат към тях. Преди така ни пробутваха за гении и други необразовани психари като Бил Гейтс и онова кришнарче Стийв Джобс, който не знаеше от кой край да хване поялника.

Но резултата е затвор.

Навсякъде има мошеници, но в САЩ са официализирани. Което вече изпълни своята доказателствена мисия - където лъжата започне да доминира, идва разпад. САЩ са разпадащ се субект. Много хора разчитат на телевизията, за да се информират, но телевизите са подкупени и лъжат. Опасността е, че този модел вече се инжектира в ЕС и в България. Важно е да се знае до къде води това, което САЩ рекламират като еманация на демокрацията и прекрасния живот - докато печатат пари без покритие, ще продължава лъжата да се стеле. Моментът на истината обаче идва. САЩ е в същия модел като тази мошеница. Докато й дават пари, е милиардерка. Изобщо трябва да внимаваме! Кирчо, кокорчо, онази, дето й бъркат под поличката по стъпбищата - това са опасни импланти, които опитват да интервинират в държавата ни тази отрова от САЩ. Посредници, опортюнисти, лъжци. Да внимаваме!!!

_stankow

онова кришнарче Стийв Джобс, който не знаеше от кой край да хване поялника. Сега има още по-ярки примери за велики "визионери". Без техническо образование ... Не казвам кой, всеки ще се сети ... :D :D Иначе идеята е супер. Но големите компании няма да изпуснат бизнеса с тестовете. Как пък не, всеки да си вземе устройство за $300 и сам да си ги прави ...

Тази в България щеше да стане политик, а в русия президент.

В България Министърпредседател!!! ПростоКиро За Русия не е сигурно

Тази, като наш кокорчо, не мига.

Казва се "окото й не мига".

Напредва по женски - с лъжи и с междукрачието. Някой път не се получава

А какво да кажем ние с гайдите. Десетките милиони, които ФНИ изсипва само за еедин проект на учени в българив - какво са създали, внедрили, подобрили живота. Освен собствените си сметки ообикаляне на света с тези пари и залагане на основи за следващите десетки милиони . Всички се купуват

ТЯ била мошеничка, защото НАБИРАЛА пари от инвеститори уж за старт ъп. . А нашата марив Гсбриел РАЗДАВА за старт ъпи нсшите пари от данъците и вноските в ЕС

Тъй значи тя задърпва над 700 милиона и отделно от сделки прави милярд но в крайна сметка трябва да плати 400 милиона. Така че когато излезне от затвора след 2 години тя пак ще си е мултимилионерка. А пък хората пострадали заради неверните тестове на принтера и кучета ги яли хахахах Дори със затвора това си е жива далавера

Измамничка

"Най-младата милиардерка" явно на 19 години е нямала нищо общо нито с биотехнологиите, нито с бизнеса, нито пък е спечелила и процент от финансирането което й е било нужно. Но тъй като постоянно медиите внушават глад за жени и недорасляци , които да вършат работата на гениите, лидерите и предприемачите - ето ви 19 годишен предприемча в пола, която си няма хал хабер какво се случва около нея. За сметка на това - Баща вицепрезидент на най-голямата финансова измама в историята и мама с политически връзки са били повече от наясно.... О темпора, о морес! Векът на лицемерието

Това е от рода на ИНОВАЦИИТЕ НА МАРИЯ ГАБРИЕЛ

А наш Асенчо Василев набрал над 10 милиона за стартъп-а си, продал софтуера на китайците и избягал.

За това всички стартъпи си правят майката в Америка а не в БГ. Там съда работи

Наивни мечти. Просто тази е завлякла грешните хора. Стартъпите обикновено се листват на борсата и набират пари от баламурници, които си мислят че това е шанса им в следващото голямо нещо. Само че колко акции може да продадеш в България и колко в САЩ ?

Хе, почти всички стартъпи са такива. Просто тук става въпрос за твърде много пари и твърде влиятелни инвеститори.

Много зелено-енергийни шамани също требва да са в пандела. Сред тях и евро- комисари. И то не с лек режим пандел, ами със строг, дето ще ги опъват в гъзерете всеки ден.

Тази е потомствен бял боклук. Щом баща и е бил шеф в "Енрон". Нали и тях ги съдиха за кражби. И както виждате, и дърт евреин тарикат като Кисинджър е успяла да преметне. Но всеки си намира майстора.

Прав си с тоя коментар!Енрон банкрутираха и завлякоха много инвеститори,да не говориме че имаха в индия инцидент който уби хиляди.И всичко това беше покрито,а сега тая е направиха престъпник..:) Добър въпрос за расъждение!:)

Те ти булка Спасовден - чист капитализъм в най-дивия му вид. Честито на всички овце по света и у нас.

За 45 години фалира три пъти. Великият съветски съюз на социалистическите републики фалира и се разпадна.

То пък ти си много хубав. Забрави как живурка на гърба на бащината ми фабрика.

Кога ще вкараме и корумпирания Буци в панделата?

Когато намериш доказателства за престъпление. Щото платените коментари и приказки от типа една баба на пазара каза- не стават за доказателство.

Когато американците решат ,че вече не им е полезен и не им върши работа!

Защо твоите руснаци не извадят доказателства за престъпление?

"Защо твоите руснаци не извадят доказателства за престъпление?" Нали излезе информацията за престъпленията на Хантър Байдън? И какво направиха американските съдебни органи? Направиха си оглушка.

И щото била излезе информацията за някакви престъпления на хънтър байдън и затова твоята русия не можела да даде доказателства за престъпление и се налага да плаща на такива като вас да пишат платени коментари денонощно. Я да ми отговориш- след като от две години вече властта е в ръцете на резидента на вашата русия що ли намерихте планино де класателство за престъпление?????

Народа ни е много прост като гледам някои от коментарите!Пуснат му мухата и позиналите зрирели и лапни шарани се избиват да следват риболовците!...:))))Успех шаранчета!

Ако живееше в бг, щеше да е на свобода

Щеше да е в правителството и парламента

Питам се кирливите кокорчовци и гробарите ще ли бъдат обвинени за лъжливи предизборни обещания? Ще бъдат ли осъдени за най-нагли лъжи с цел придобиване власт и пари?

Глупаво келешче? На тебе кой ти е виновен че си тъп и не можеш да мислиш? Хайде да чуем ти лично за кого си гласувал и защо?

няма да ги цитирам, ако те интересува какво са ми обещали можеш да им прочетеш предизборните програми и обещания! Ама, както гледам, а на теб сигурно нещо съвсем друго са ти обещали?! Та за това трябва да бъдат ОСЪДЕНИ!! За това са се разбързали милите да съсипят цалата съдебна с-ма, прокуратура и пр. и пр., която и без туй едва креташе под тяхна диктовка.

За теб всички истини са клишета и ти си най-умният! Потурко такъв!

Жалкарчето, скачало по площадите и се хвърлило на врата на поредния месия тръгнало да обяснява кой какво му бил обещавал:)))) А бе нали скачахте защото била съсипана съдебната система? Пък сега някой друг искал да я съсипва??????

Дали е измамничка,или не не се знае,като се има предвид акулите ,които са се набутали като инвеститори!Всичко ще бъде тихомълком заграбено ,а тя ще гние в затвора!Американските финансови хищници са едни от най-големите в света,не по0различни от наще помияри!Така че не бързайте да хвалите толкова прибързано американското правосъдие!!!Желанието на американските финансови хищтници за заграбване и контрол е ненадминато!

Все пак са я осъдили милиардерката на 11години затвор заради лъжливи обещания! Това в ЕС не може да се случи, тук лъжците са недосегаеми. Ако си от "тяхните" можеш да си лъжеш колкото си искаш "Обещанията важат само за тия, които им вярват. С две думи да не си им вярвал"

А тук - Мария Гаргамел не само не е в кауша, ами и иска да управлява?!?!?

А кой е инсталира мария гаргамел?Точно тия които вкарват тази американка в затвора!

За далавера с апартаменти

Мария габриел трябва да е в затвора жалко платено тролче?

От години в дир точка ру не са добавяни толкова много новини в събота сутрин. Защо ли? Да не би евентуално спонсорите им от терористичната руска кочина да не искат да се говори за позора на руснаците?

Чудят се вече какви опорки от Козяк а? Тази новина какво общо има с руснаците - някаква пръдла дето мечтаела застане милиардер на всяка цена (има си филм за нея).

Я кажи за бахмутя, още ли браните някоя тротоарна плочка, или руснаците ви го нахендриха дълбоко ??

Бил и Хилари Клинтън бяха между подкрепящите я. Почти изцяло беше интервюирана, спонсорирана и лансирна от демократи, глобалисти и подобни “прогресивни” зловредни. Не мога да не спомена старата приказка, че лъжците губят с времето способността си да различават истината от измамата.

Мечтаещи за бързи печалби, ще има и подобни измамници. Навремето тук имаше хора, загуби ли парите си в пирамида, които се хвърляха и на втора и на трета такава. И всеки път с огромен ентусиазъм обясняваха, как ще спечелят големите пари.