17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващата стъпка е на всички новородени да им се имплантира нов С-usb порт на тила. ха-ха... Малоумници! Ало, брюкселските тъпаци и сюлейма паси и женка ти, абе я една бърза петиция ес да приеме всички мпс-та до 100к.с. и с по един акумулатор 55Ah ха-ха.... Само директивата за кривите краставици беше по-безумна от тази идиотия. Запомнете - РАЗНООБРАЗИЕТО е солта на живота!

Викаш, вместо всички коли да ползват 2-3 вида гориво, по-добре е всяка марка да изисква собствен вид бензин. И за да не се бъркат, колконките да са с различни накрайници на маркучите. Ако може и по различни пътища да вървят, че "разнообразието е солта на живота". Абе тия тикви само за да ви носи шапката ли ги ползвате?

Това е поне трети опит, досега все са ....да кажем , не съвсем успешни.

Втори - и не опит, а етап. Първият си беше съвсем успешен, само тарикатите от Епъл се направиха на интересни. Сега правилото обхваща повече устройства.

ме може да устиска на лаптоп, чиито батерии са били изтощени и започват да се зареждат + евентуално натоварване на 100% изчислителна мощност. На теория може и да може, на практика следгодина тоя порт ще е кап-ут. Да не говориме колко често някой се спъва в кабела на лаптопа. Тоя порт и стандарт е за телефони и други мастии, но технически е пълна малоумщина да се ползва за лаптопи. Пак неграмотни хо-мо -ге-йове са гласували нещо от което грам идея си нямат. За лаптопите сегашния порт си е най-разумен.

Какво общо има вида на порта с това дали се спъваш в кабела, само Вие си знаете. Че не можел да издържи зареждането на лаптоп - явно и Apple не са го знаели това и го бяха въвели при техните си лаптопи (всички модели MacPro от 2016 до към 2020). Че не е най-доброто за зареждане на лаптопи сте прав, ама не по причините, които сте изброили.

Всъщност има лимити за USB-c новите му варианти. НО Lenovo и другите големи са разделили класовете за USB-c и техния правоъгълен жак на две: Laptop/hyperbook - с USB-C - до 96-100W 3amp... (лимита на най-окабелените - не-дейта кабели от стандарта) Mobile Work Station / Desktop Replacement stations - със техния си Жълт правоъгълен. Има лимит ама това второто не са си лаптопи реално преносим беарбоне или работна станция, така че за този бранш нещата са ясни и са Ок за Европейската регулация.

60 или 100 вата през USB-C си е съвсем нормално вече - в момента пиша от такъв компютър. Стандартът е до 240 вата ама толкова мощни устройства са рядкост. Никакви проблеми няма с порта, ами късно се разбраха за USB-PD стандарта.

През 2010 г. лично Меглена Кунева се ангажира с универсално зарядно за телефони, тогава беше еврокомисар. Виждаме резултата - ще стане налично през 2024 г. Браво на Кунева, браво и на ЕС! Темповете на работа са светкавични.

колкото са бързи, толкова са и ефективни - нула.

През 2010 стандартът обхващаше само телефоните и таблетите и се наложи - с изключение, разбира се, на тарикатите от Епъл ама то тяхното не са телефони а кифленска бижутерия.

Ееее, що изтрихте тъпия пост на Станков????

Ми точно щото е тъп.

_stankow

Ако е бил "тъп", защо тогава не му е отговорено, щеше да бъде лесно !? А направо го изтриват ? :) Просто трябва да свикнем - има забранени теми. Има неудобни въпроси. Има граници, все по-тесни на това, което може да се говори. Типично е за всеки загниващ, отиващ си режим.

_stankow

Според моите наблюдения някои автори като пуснат една статия и следят кой какво пише. Авторска ревност и обратна връзка, така да се каже. Поне първите няколко десетки поста се четат. И като не му харесат - трие, моментално. После няма време да гледа какво се пише, нататък всичко минава след тези първи някоколко часа. Пак по мои скромни наблюдения най-ревностни са авторите евроадепти и зелените. Те трият почти веднага. Ами демократи, сър, какво да ги правиш. Така я разбират свободата на словото. Пък моите постове са много, много неприятни за тях. Най-вече с това, че са правдиви, с факти и цифри :) И крайно неудобни въпроси. Ако бяха просто псувни - щяха да стоят и да се множат. Но истината се преживява по-трудно от псувнята. Въпрос на ценности ! :)

Станков, беше замесил едно кило мед и едно кило лайна и се опитваше да го пробуташ за десерт "Мечо". Ама при такива рецпети винаги се получават 2 кила лайна...

От десетилетие се говори за това. Крайна да 2024

ЕС може да се движи напред само ако договори еднакви цени на енергията в държавите членки. Иначе омразата в съюза ще се увеличава ...

Ти СССР2 ли искаш? А всички да са с еднакви заплати и да ходим на манифестация не искаш ли?

Натам вървим, ясно е. Няма лабаво.

иначе е ....баси съюза !