Коментари - Ето какво се е случило с втората степен на Starship (видео) | IT.dir.bg
назад

Ето какво се е случило с втората степен на Starship (видео)

Тя започнала да се върти безконтролно близо 8 минути след началото на полета

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Ето какво се е случило с втората степен на Starship (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нема пуканки за хехе и триточковия педераст

ви казах да турите повечко кукуруз. Реално нефеляците от наса прикриват неуспехите си зад една "частна" компания. И все пак дано някога успеят, това с приземяването на частите е много яко, като в айрънмен, йеееа.

Но иначе били ходили на луната та се и връщали хахахха те 50-60г. по-късно не може ракета да изтрелят...

Кой Спейс Х ли, ами, че те са на 15 г.

От самото начало е ясно, че този двигател НЕ Е доработен, не става, защо първо не го докарат до някакво що-годе стабилно ниво и след това да мислят за ракети?

Интересно ми е при налиието на толкова 'зелени' дали някой отчита какъв е екологичния ефект от такъв опит....

Чак пък да се взриви по време на излитане... Тези технологии би трябвало да го имат американците много отдавна...

а с какъв ли трепет на луната са очаквали шипа краварските лоунатици дето объркали луната с мохаве.,щото още армстронг е на луната и чака некой да му съобщи че новия президент на щатите е със памперс

Спокойно бе, на Луната чакат само руските сонди, че им спестявали да копаят дупки за кенефи.

аматьори баце,язе 44 връкнах до луната,а тия още се борят да не гръмнат

Отпадъчният продукт от горенето на метан е вода. Това ще да е доста голям замърсител. Представяте ли си колко страшно би било ако по планетата навсякъде имаше вода?

Двигателите работиха перфектно. Очевидно е проблем с управлението. Как точно реши, че двигателя е виновен, само ти си знаеш.

пак гръмнах за смех на нормалните

Ето до какво води прекаляването с боярщник. Не правиш разлика между държавната НАСА и частната СпейсХ.

А разбирача цъфна. Като налъмите си. Този път ще измислиш ли да кажеш нещо умно или пак трябва да ти обяснявам разликата между днес и ден?

Всички видяхме какво се случи. Удари купула на плоската Земя.

Добре че са слугите на руските пиянки да разкриват световните конспирации, че инак ще си умрем неуки. Едно време на такива са им викали селският идиот и са ги водили по кръчмите да развличат трудовите хора.

или депутат/политик Върви да си върнеш агнето от даскала по химия! Къде забрави СО2то от окислението на метана (СН4)?

При каква температура евентуално става това? И какви са параметрите на взирва? А другите парчета (ТОНОВЕ!) които са паднали, сигурно са се самосортирали по кофите за боклук, нали? И са абслоютно безвредни!

ракетата експлоадира ама теста е успешен...нали целта на теста бе за първи път бидоня да се изведе в орбита...е как е успешен като дори не напусна атмосферата...и колко такива "успешни" опита ще има...питам за един приятел че иска да лети за Марс

Поне да беше стигнала наполовина на руската ракета а то цък цък и накрая язък.

само дето бидоня при инцидент не изгаря целия метан и всичко отива в атмосферата

Че къде пък има руска ракета с 30 двигателя връщаща се степен и кораб за 100 човека? Май пак нещо си фантазирате в тролефермата.

Успешен тест защото надскочи предният. Ама за да го прочетеш и разбереш се иска акъл, а в руската тролеферма такива не наемат. Пречи им на троленето.

Значи со2 и водата са ужасно опасни за атмосферата, която си съдържа со2 и вода, но горенето на керосин от руските ракети отделят какво? Кислород и аромат на цветя? Нещо не те виждам да протестираш на руските стартове? Що така? Не разрешават?

Да се помолят на Путин за чипове от руски перални и ще им се получи...може най-сетне и до Луната да стигнат...

Никой още не е реализирал успешен тест/полет с 33 двигателя работещи заедно. Засега американците бавно с всеки опит стигат по далеч.

30 двигателя правят вероятността нещо да се повреди много по-голяма и показва невъзможността на спеисекс да намерят инженерно решение за ракета с 1 двигател , макс с 2 или 3. А това , че ще вози 100 човека е само на обещания .

Частните компании са за прикритие на военни технологии в повечето случаи.От тях не може да се иска прозрачност както от НАСА. Мъск получава много пари от НАСА отделно от Пентагона.Заплаши да спре интернета на украинците ама от Пентагона му скръцнаха със зъби и той се кротна.

Светът не е нито червен, нито синьо-червен. Но когато някой отделя 50,000,000,000 USD за борба с 'глобалното затопляне', а трови и руши земята безогледно (не само с тази ракета!), повдигането на въпроса не е за химията, а за морала. Много добре знам как е устроен светът и накъде отива, но лъжата и лицемерието трябва винаги да се разобличават. А истината ВИНАГИ тържествува.

Н1 бе, не си ли чувал ! 30 НК-15

Не е ли с 9 ? Доста повече от твоите "2,3" ?

Работата по развитието на Н-1 е официално прекратена през 1976. точно в бумма на Съветското ракетостроене прекратяват програма - дали не са знаели вече нещо ?!

Успешен тест на хехе с налъм вгз за още една година

Като видяхме до къде стигна Луна 25 айде ще минат и без такава руска помощ.

Очевидно е, достатъчно ясно се вижда на видеото. Ама на хората, къде са чели книжки и разбират, а не за жълтопаветни едноклетъчни обитатели на ИТ офиси, гласуващи за ппдб

Този Мъск колко ли милиарда за фоерверки потроши ? Ако питате наш Бойко ще ви каже че с тези пари магистрала до Марс щеше да е посторил вече.

Не знам зашо реши че ме интересува къде работиш и за кого гласуваш. Тук говорим за ракета а не за мемоарите ти.

Да, знаели са - разбра ли са, че не могат!

... на наш Боце пак немаше да му стигнат за ремонта и лемонта на ремонта, та щеше още да иска!