Коментари - Apple е заплашена от глоба за милиарди в Европа | IT.dir.bg
назад

Apple е заплашена от глоба за милиарди в Европа

Американската корпорация Apple може да бъде глобена в Европа с няколко милиарда евро заради съмнителни данъчни схеми.

Обратно в новината

Коментари - Apple е заплашена от глоба за милиарди в Европа | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

преди малко те обидих, заради което ми изтриха коментара. Извинявай, аз си нямам приятели и за това го правя. Извинявай наистина. Аз просто толкова мога.

Простете за всички тъпни , които съм изписал по-долу, аз никога няма да мога да си купя iphone, затова страшно ви завиждам и се коплексирам. Отделно си нямам гадже, което ме довършва окончателно. Но как да имам, като съм тотален неудачник и злобар.

ако на "никога няма да мога да си купя аЙфон" се основава цялата ти теза е смешно, защото съм купувал над 10. Трябва да си наистина заблудена, за да си мислиш, че аЙфон е някаква недостижима цел, която недостигналите я "хранят" заради това... От друга страна да си заблудена е типично!

Панелните комбайнери с пари само за нокия фенерче са много забавни тази сутрин

Поне са забавни, ти си просто досаден.

Абе айфонът верно ли няма функция за фенерче?

Епъл са пълни боклуци - бъгави огъват се при най лек натиск, продават лични данни на фбр време е да бъдат забранени в ЕС.

че какво общо има Ирландия с мелезите от щатите? все едно някой да дойде у дома и да ми каже, че не може да правя секс с жена в не знам си каква поза, защото видиш ли той с неговата жена го прави по друг начин. малоумие...

Абдула-будала, става дума за данъчно престъпление, а не кой как чука жена си, което е в рамките на закона.

Уважаеми редактори пускайте всеки ден поне по една новина за Епъл, за да можем ние комплексарите да ги плюем. Не е важно какво пише важно е да има Епъл това ....., Епъл онова ...... Ние трябва да ги мразим и да ги плюем нали сме комплексари.

+923 ;-)

аз си ползвам нокиа н 95 и съм доволен никога не бих си взел аифон за мене са боклуци а иначе имам пари да си вземам всеки месец по 1 аифон

Аэ пък от 2000 съм само с нокии и имам работещи 6510 и 6100 ;) Като ми се сдуха нчкого лумиата 800 не знам какво да си взема - повече май няма да има нокиа .... :(

Събуди се, ще имаш iphone само на сън, карай си с нокиите, които и операционна система нямат.

Ирландците са киселяци и с измислено самочувствие породено от вековното гнявене от страна на англичаните. На времето и МС там си произвеждаха Виндовса, НР си сглобяваха десктопите... Абе измислена държава с най-известни исторически личности келтите и битки между протестанти и католици и ИРА разбира се. Рижльовци. Какво са им виновни компанийте, като закона им го е позволявал !

И Гугъл не случайно за Европа са регистрирани в Ирландия!

Епъл са най-голямата компания в света. Факт! Това не става с ганьовски номера. Нека ние да погледнем себе си, но как? Само като прочете човек колко много некадърници и комплексари се изказват по теми, които са диаметрално противоположни на плитките им умове и на човек му става тъжно- толкова много простаци да има у нас, нищо незнаещи, но много приказващи.

Apple е номер 15, не наи-голямата. но по този начин сам догаза че има доста "некадърници и комплексари се изказват по теми, които са диаметрално противоположни на плитките им умове"...

Номер 15 по какви показатели? По наети работници? По оборот? По-печалба? Или по пазарна капитализация? Щото по последното определено е на първо място.

Не са най-голямата компания в света. Най-малкото, защото няма такова понятие. Биач!

Епъл е най-голямата компания по пазарна капитализация, защото там са специалисти по прехвърлянето на пари от твоя джоб в техния. Вече дали с продукт или с илюзия е отделен въпрос.

Щом толкова ги разбираш нещата направи го и ти !!!

Apple представя iSmartАss - приложение, което ще ви помогне да правите данъчни измами (работи и на огънати iPhone 6 Plus). В България версията на продукта ще носи името iAndreshko !

За много оргинален ли се взе?!

ами той поне ме разсмя и затова получава плюсовете, ти - не и за това си с минусите ;)

Всичката им работа такава - евтини данъци, евтина пластмаса, евтин алуминий, евтини огъващи се корпуси, евтина работна ръка в Китай... Може би и разработката на мобилната операционна система са изнесли в Индия. Щом е за пари, важното е да получават повече и да дават по-малко. Евала им правя!

Евтини друг път! Пробвай някой техен продукт да видиш, че качеството е от земята до небето в сравнение с всички други. И евтин алуминий няма ;)

3евзек

Е, предполагам използват най-качествената китайска и индийска работна ръка, а никаквата гаранция от там също е най-качествената.

алуминия е $2000 за тон. знаеш ли колко капаци за мобифони се правят от 1 тон? ако премем че един телефон има 10 грама алуминии, един тон стига за над 90000, или два цента на телефон. хахаха глупаците които хвърлят $600+ за телеfон и си мислят че си струва заради алуминия.

Е, и в укриването на данъци са иновативни.

А иновативни, корумпирането на висши чиновници е старо колкото цивилизацията ...

само те ли ???