17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕКА правят опит да се събудят от дълбока летаргия. Сигурно са се сетили че и Руанда може да ги изпревари в изcледването на Космоса!

Дами и Господа, моля не обръщайте сериозно внимание на пациента "dp". Днес публикуваха снимки от мястото на постоянното му пребиваване и всичко написано от него добива смисъл, впредвид условията на лечение.

Как ще стане това????? Цял континент на луната- но не е лоша идея само така европа ще бъде независима от САЩ!

Senator1

Мисля, че Германия първа каца на Луната....

Имаш право... да мислиш каквото си искаш. Но без доказателства, си остава само мисъл!

Първа посадка на Луна била осуществена от Русия още 1959 год.

Да не си сбъркала, не е ли 1859-а... LOL, отде ви изравят бе.

Червените тролове ги изравят от по-плитко, за разлика от вас тъпите шорошоидни тролове дето ударихте дъното преди повече от 20 години, но не спирате да копаете.

какво "посяха" на Луната ватенките? Комунистическия манифест ли? Апропо, научи български и след това ръси глупости в български форум! "Посадка" на български се превежда кацане... На български садя, посявам на руски се превежда сажать, сеять...

petrovito

да, поканят и там емигрантите

Е аз пеш да тръгна по-бързо ще стигна :)

Вярно. Ако тръгнеш веднага, след близо 9 години (без да почиваш по пътя) ще си там. Можеш да ги изпревариш, така че не се бави!

Индия кацна на Луната преди Китай.Чандраян-1 - ноември 2008 год.

Чандраян-1 не е кацнал, а се е позиционирал в ниска орбита. Но е спуснал сонда, така че за мен се брои. Имаш + от мен, че се сети.

LOL, тоя имбецил Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър пак са го изтървали и не се е спрял с фикс идеята си за лунната конспирация. Цял свят - и БГ включително - гледаше преките предавания по телевизията от Луната, наш Стенли това толкова го е ошашавило че ей го до днес докторите не могат да му помогнат.

ли те изтърваха санитарите? И най-големите идиоти са наясно, че по време на Студената война руснаците следяха всяка крачка на американците, особено в космическите изследвания и военното дело. Няма нито едно единствено възражение от официални руски източници за полетите на американците до Луната! Само изтървани от 4-ти километър имбецили продължават да твърдят обратното. Те затова са си имбецили...

Ако направят лагери за "бежанци" и "роми" там, подкрепям.

Еми, то както се е почнало и аз да заявя едно кацане на Луната, през 2031г, а.

Това доказва,че даже със съвременни средства е невъзможно да стъпи човек на луната а камоли преди 60 години.....въпреки че нашите политици редовно ни качват на луната!

Марш обратно в леглото бе, тия санитари дето току те изпускат плачат за наказание.

Как така..Онази даскалица нали беше учила децата, че само руснаците са кацали на Луната и никой друг не може да кацне там...Боже, какъв прост народ!!!!!!!!!!!!....................

stankow

Само му е до луната на ЕС ... Пушилка която няма да скрие сълзотворния газ в Париж.

Европа (включая британските острови) е локомотивът на цивилизацията - колкото и това да вгорчава живота на пасмината нископълзящи руски слуги. В момента е позабавила темпото, не е за първи път, но се е справяла с къде по-тежки ситуации и е продължавала да тегли, примирете се и се разкарайте като не ви харесва реалността, че руските слуги сте втора категория хора сред белите.

До тогава няма да има ЕС, те за луната тръгнали!!

Много ви се ще на руските слуги да изчезне цивилизацията та да не сте толкова все втора ръка, знам. Не се очертава да ви огрее, свиквайте.

Тои и сега няма- има РЕАЩ- /разединени европейски американски щати! Вече се знае че и на луната както и на земята няма живот

на онези които още си бършат сукалото от устата: България беше космическа държава. България имаше свой спътник "България-1300" България имаше над 20 разработки в електрониката и космическите храни, които се използваха от руската и американската космически агенции. България имаше двама космонавти - Г. Иванов и А. Александров. Каква има България сега? Един банкянски тъпчо.

Всъщност в момента има много повече реални неща в електрониката отколкото имаше по времето на "нация техническа" (напънът "нация техническа беше за добро разбира се, това, което има сега е направено от хора успели да научат нещо и по него време благодарение на този напън). Що се отнася до "космическата" държава се разкарай с агит посирането си, тоя или оня се повозил в нечий космически копраб и айде космическа държава, така става то.

българомразец, който не зачита постиженията и историята на Родината си и ги преиначава и изопачава, просто защото я мрази. Така може да разсъждава само един безродник, чуждопоклонник!

аз съм потрелен как успяват 3 4-ма платени про-сороски трола успяват да напълнят с глупостите си коментарите под всяка новина ... на този специалист който отрича постиженията на Българската наука от "преди" ще кажа първо да се поинтересува малко отношението на НАСА към България по "онова" време .. има гугъл можеш да пишеш провери си сам ! не ви знам как се побирате кожите си родоотстъпници, нищо не постигнали с промити мозъци и кухи познания!

Марш оттука бе, бях отговорил на горния "родник" със същия напън, може и все един да сте, шибаният цензор изтри отговора ми очевидно защото беше прекалено на място. Единствените родоотстъпници в БГ сте руските слуги и си го знаете, така че млъквай.

Айде тоя пак почна да трие фактите, за да блестят малоумни идиоти като тоя с протокола

България е точно толкова космическа колкото и преди България сега има 2 работещи спътника, за разлика от онзи неработещия България и в момента има апаратура в космоса, като тази на Екзомарс България все още си има 2 космонавнти Само че космонавти имат и Ангола, Монголия, Куба, Сирия, Ирак, Афганистан и вероятно канибал от Папуа, все "високотехнологични космически" държави

Ау недей толкова грубо да разбиваш соц митовете де...ще вземе някоя баба да се гътне. Хора на възраст са все пак

По-скоро им напомни, че ако да се повозиш на нечий космически апарат прави държавата ти космическа, то всички повозили се в автомобил прави държавите им производителки на автомобили.... Ма те не са се возили а карали би гракнал веднага поредният умствено изостанал руски трол. Добре, значи всички които са карали автомобил са от държави производители на автомобили, LOL. Къде къде по-смислени неща са правени и се правят сега в БГ от това някой да се повози на нечия ракета ама нали не са разбираеми за широката публика та не стават за умствено изостаналата им антицивилизационна агитация с която се пънат постоянно руските слуги.

Меркел и Макрон ще се връщат на луната до 2025 г., така ли?

Не бе, ще ги изпратим там, за да не правят глупости тук!

Какво заглавие само! И кво ще прави Европа като "кацне" там? Сигурно тука ще отстъпи Европата на североафриканците и мюслитата

явно са били ученици на учителката от 38 ОУ!

Между будалите и зубрачите, се появява и по някой мислещ. Но в общество от глупаци, умният на всички тях им изглежда глупак.

А питахте ли българското МНО? Негов служител (учител) твърди, че човек не е кацал на Луната и само руснаците са имали смелостта да изпратят ракети до там!

На лунната площадка в Холивуд. Даже Оскар спечели, ама за изпълнение на тромпет. И не е Нийл, а Луис.

наличието на учитекли като тази от 38 !

A пък госпожата ни каза , че не е възможно да се каца на Луната. Чела е много книжки и гледала филм.Так, че не лъжете.Каквото каже другарката.Край.

остани си си все така -прост. По лесно се живее -не я слушай.

Ми ти вярвай на тъпаци, щото те учат на тъпотии. Най-малко ще научиш как да си по-прост отколкото си, а то е доста. Дерзай.

Важното е да не сме с Русия или пък с Китай. То и българин имахме в космоса, ама сега разбрахме вече, че това е излишно. Важното е да мразим Русия и пияните колхозници. Сега започвам да усещам какво правят със себе си мазохистите.

По добре късно отколкото никога, да разбереш какъв си бил преди!

Да се осъзнае човек. И ти ще се осъзнаеш ... някой ден. Спокойно! Мазохизмът се надживява. Лошото е, ако нямаш с какво да го управляваш, на което навява изказването ти.

Очевидно ти не си го осъзнал и все още си мазохист. С тази тъпота и да не си се гръмнал все още е връх на мазохизма. Българинът в космоса не е отменян, но в космоса са били още Монголци, виетнамци, кубинци, сирийци, иракчани, афганистанци и кой знае още може би и от Папуа. Всички тези летяли нации са имали огромна полза от това.

акцента е на "може". А в същност няма да може. Не е могло никога. Става дума за пребиваване на човек извън земната магнитосфера.За защита от радиация трябват стени с дебелина 0,8м олово или метър вода. Така че- няма да може.Иначе мултфилми и клипчета, дал господ в изобилие.

Що бе, мене в Холивуд нали ме снимаха, почти като на Луната? Даже знамето на САЩ развях в лунния вятър. Не знам само, операторът как издържа на радиацията, щото беше по бански, а не със скафандър. Но той има повече тренировъчни часове зад камерата, все пак...

Не се напъвай с фалшиви подписи, всички знаят, че си Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър. Завивай се и слушай доктора.

да ви се налее акъл в главиет! Но вероятно сте попаднали на същата учителка от 38 ОУ.

Да не се изхвърляме и да казваме никога, но за технологичните възможности в моменти и в 1969 година си е проблематично. Ти акцентираш на пасивната защита с Олово или Вода, но е възможно и изработването на активна електромагнитна защита по модела на земната такава. Въпрос е на време и технология, която все още не сме развили достатъчно.

А ти откъде знаеш, че НЕ МОЖЕ? Бил си там? Носил си дозиметър? Колко е радиацията "там" и как изчисли, че трябва олово 0,8м или метър вода? Всъщност знам не си направил нищо от тези неща, нито си смятал каквото и да е. Нищо че БЪЛГАРСКАТА апаратура мереща радиацията в мисията на Екзомарс, премери, че при пътуване до Марс получената радиация е НЕсмъртоносна барабар с преминаването през поясите на Ван Алън.

Цялата Европа ли каца на Луната?

По-добре - НЕ! И ние сме в Европа, а аз на Луната не ща!

Нали ще обяви война на Русия? Къде мислиш, че ще я изстреля червеният бутон?

Европа войни не обявява. Само Русия подмолно напада съседите си без да обявява война. Така може и да натисне копчето.