Европейският парламент прие по-строги правила за защита на потребителите в интернет

Законодателният акт за цифровите услуги ще се прилага пряко в целия ЕС от 1 януари 2024 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сатанизъм в действие.

Узаконяване на следенето и контрол какво пишеш във форумите. ЧЕСТИТО !!!!!

Нищо не защитават, интересува ги просто в пространството да върви само каквото се диктува от САЩ. Това е налагане на тотална цензура и информационна диктатура.

ама да не си помислите нещо, това тотално следене си е за ваше добро :)

Руските тро.лове ще трябва да се учите да работите, "нЕма лабаво" По-трудно ще ви е да вряскате във въздишки по времето, когато за един разказан виц пред няколко души се отиваше в концлагер или само за 15 дни в тухларната. Шибан руски врякалник ненаврещял се.

Платените или маниакални русофоби сте много сбъркани хора. Можете да изсирате мнението си по всяка статия, независимо от темата. Разказвал съм хиляди вицове за бай Тошо и нище не ми се е случило.

ㅤ

Досега не е известен закон или правило, които са възпрели недоброжелател.

На русофилите ще им бъде забранено да пишат навсякъде което е закъсняло но отлично решение. А ние нормалните евроатлантици ще си пишем колкото искаме. Мрете рисофили

Значи излизаме от ЕС.

Към който и съюз да се присламчим, все го обръщат на комунизъм :)

Повечко цензура? Или както казваха навремето - Всичко за благото на народа, всичко в името на народа. Има да учите от соца мнооого още :)

" Те трябва да поставят под постоянно наблюдение своите онлайн платформи, за да не бъде публикувано на тях вредно съдържание " След това да не се чудите когато в интернет всички хвалят правителството, промяната, ваксините и НАТО, а на улицата всички ги плюят. Тоталитаризма отдавна е тук и той е нужен за защита на потребителите!