Коментари - Apple плаща бонуси за замразяване на яйцеклетки | IT.dir.bg
назад

Apple плаща бонуси за замразяване на яйцеклетки

Технологичните гиганти Apple и Facebook ще отпускат до 20 000 долара на служителките си за процедури, свързани с безплодие, и замразяване на яйцеклетки.

Обратно в новината

Коментари - Apple плаща бонуси за замразяване на яйцеклетки | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези и от най-естественият акт раждането искат бизнес да правят. А докато яйцеклетката е замразена с години в изкуствена среда и облъчвана переодично от високо енергийни космически лъчи и частици, каквито озона пропуска, какво става с нейната ДНК и качество? Друго да е в организма на майката, където е защитена и механизмите за поправка на генетичната информации функционират правилно.

силициевата долина. браво на дир

от яйцеклетките ще се раждат зомбита които ще се редят на опашките пред магазините на епъл

Е, пък няма да са злобари като теб ,

Ама това е пълно безобразие! Това си е ясен сигнал, че искат техните служителки да излизат в майчинство на по-голяма възраст или когато вече са ги освободили от "гиганта"! Това си е форма на икономическо сексиство от страна на Ябълката!!!

Думата е сексизъм, а не сексиство. Да пише не знае, но иначе голям експерт по дискриминация. Освен това, тази политика не е сексизъм, понеже дава допълнителен избор. Даването на допълнителни възможности за избор няма как да е дискриминация.

на тез кретени кой им е казал че талантливите инжинери са безплодни???

От 11-годишни циганки може ли да са яйцеклетките?!

Може. Единтвено условие е да работят в Apple.

Ми то ние ако ги пуснем там - те така ще се разработят, че после изобщо няма да имат нужда да ги замразяваме!... направо ще стане попара "ябълка и манго"!

Всеки работи за пари за да оцелее в днешният свят, защото е поставен в материална зависимост чрез закона. Но основният мотиватор на творчеството е любовта. А любовта е стремеж да даваш на другите, нещо което си направил, измислил или имаш. Затова когато се пренастроиш да взимаш от тях, музата отлита на юг.

Пак се правят на човеколюбци!!! А истината е съвсем друга: При тях натоварването е голямо (непрекъснато специализация след специализация, ако излезе нов продукт/език веднага трябва да почнеш да го разучаваш), очакват да им работиш без прекъсвания от 20+ години до поне 40г. - най-продуктивните откъм идеи години на един човек, но и детеродния период при жените. Колкото и да си добър специалист, не си ли в нещата дори само за една година, изоставаш много назад, а шефовете не искат това. Ето защо се опитват да прикоткат жените-кариеристки с отлагане във времето на раждането...

А колкото по-късно раждат жените, толкова повече мутации предават на децата си и ускоряват генетичната ентропия, която води до по-бърза деградация на човека. Късното раждане е голяма тъпотия от биологична гледна точка.

3евзек

След толкова милиони години предаване на мутации, човекът е стигнал големи деградации спрямо маймуната. Но все още са ми любопитни две неща. Едното е теорията за ускорени мутации в замразена яйцеклетка. А другото - защо за 40 години майка на 40 ще предаде повече мутации отколкото баба на 40 и майка на 20?

Борчо, пълен дървар си! Омразата ти към Apple е толкова голяма, че оплю и добрата новина. Тотален ганьовец!

Защо пък реши, че мразя точно Епъл? В материала се споменава и друга компания... А под "тези" имах предвид не споменатите две фирми, а всички фирми от ИТ бранша... А за обидите ти- те говорят за сивото ти вещество или по-скоро за липсата му :)

Добра новина ли?!? хахаха :-) Бачкайте сега до скъсване, а по-късно ще раждате. хахаха, добра новина! хахах :-)

Таланти не се купуват с пари. Те се печелят с идеи. Талант подчинен на комерсиализма губи качества.

Те талантите без пари ще работят,ще ги ,,хранят" идеите.

neXus

Идеята на истински ЦИВИЛИЗОВАНОТО общество е когато правиш нещо, да го правиш безкористно и без мисъл за материално обогатяване, а да допринесеш нещо на другите - иначе животът ти е минал безсмислено, ако си един безличен монетарист, мислещ за собствения си гъз.