Facebook атакува "белите националисти"

Социалната мрежа подготвя ново масово изтриване на страници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Йудейчето шеф на Фейсбук мрази белите хора въпреки че направи парите си от тях.

НЕЦЕНЗУРИРАНИЯТ ЛГБТИЗЪМ ?? ТОВА ОКЕЙ ЛИ Е?

М... да е.. a т..пи копе.....Leta.

Просто ще изптласкат въпросната маса хора в други платформи като блокчейн и разни отделни като руския интернет (който вече е децентрализиран от ЗиониЗкия, Путин издаде указ как точно руския домейн да бъде отделен от световния, че и да бъде на рикилица...) че и китайския (там е уеко условно щото е пак куманизки, но да каем, че като научиш китайски и моеш да си разввеваш китайската опашка по китайски)..... но, това е полжението. Виждам също ноо опозиция купува собствен домайн найм и си слага там каквото си иска, това засега е извън цензурата ..... поне не съм видела свалене на контент, а може и да съм пропуснала нещо, ама това е което знам. Ас лично съм си купила неколко домейнчета и мислим да си сложим мойте нещица там, и ше си блогувам като Яворов, на воля..... :)))))

Значи е по - добре да се проповядва омраза, убийства, кръвопролития, чрез които лабилните и психично болните да се настройват към омраза, тероризъм, да откачат по - лесно и останалите нормални хора, които не мразят, не са убийци и терористи да бъдат в страх, че в интернет някакви убийци, терористи и т.н. готвят атентати срещу нормалните нефанатизирани хора и да няма кой да ги защити ? Това ли е правилно, да се проповядва омраза и тероризъм ?

Отначало фейсбук не налагаше никаква цензура. Целта беше ЦРУ да събере данни за всеки човек на земята. Правиха им психологически и идеологични профили и дори прогнози за бъдещо поведение. Особено на младежи с крайни възгледи. Разбра се обаче че трябва да има баланс и че Фейсбук може да бъде изпозлван и като обратно оръжие за манипулация на масите. Дори го използваха срещу създателите си и назначиха непредвидим президент на САЩ. Тогава се взе решение Фейсбук да наложи цялостна цензура и това оръжие да бъде използвано само като средство за манипулация на масите, но не и толкова за следене на опасните за властта елементи. Следенето явно ще става през други технологии - ГПС-и, мобилни устроства, Гугъл и Микрософт акаунти и така нататък. А Фейсбук ще бъде ползван като платена пропагандна медия за пробутване на правилни концепции и заклеймяване на други. В това отношение започва досущ да прилича на повечето вестници и телевизии и явно е време да се ограничи изпозлването му от мислешите хора. За да не им замърсяват информационния фон както го правят много телевизии и прасешки медии.

не знам за вас но не смятам че Фейсбук е институция която да е в правото си да налага каквато и да е цензура. в крайна сметка аз лично съм българин в България. в България такава цензура не съществува, още повече е незаконна. защо мен трябва да ме вълнуват политическите идеи за цензури където и да е по света освен в държавата в която съм. Ако ща ще си псувам черни, бели, жълти, зелени, сини, червени и тн. в България няма забрана за това стига да не подстрекавам към пряко насилие срещу тях. има според мен много по-добро кардинално решение на въпроса мисля просто Фейсбук и подобни медии, трябва да разделят формата на предлаганото от тях в 2 зони - локална и глобална. Локална за всяка държава подчиняваща се на месното законодателство и глобална взимаща предвид каквото Фейсбук си прецени (както сега). Като публикуваш нещо избираш в коя зона то да е. Ако локална - видно само за други ползватели от локацията/държавата, ако глобално от всички навсякъде. Пък ако ще в последствие дадена държава може да блокира глобалната зона ако смята че е неподходяща за гражданите и, локалната няма причина тя така и така се подчинява пряко на законодателството и. звучи просто но решава всички проблеми и с цензури и тн.въжделения на всевъзможни "онеправдани групи" ако някоя обществена група пък нещо не им харесва, Фейсбук просто им отговарят "Хубаво обаче не ни е на нас работа да преценяваме кое е редно кое не, убедете правителството си да въведе официална цензура по въпроса и тогава ще говорим!"

Ок е черният расизъм, христянофобията е също ок. Ок е когато в Европа в разстояние на 3 години има над 2000 убити или изнасилени. Това е в реда на нещата

Слава Богу отдавна се махнах от Фейсбук.

Евала! Аз опитвам, но съм все още там заради котараните. Когато съм деактивирал за известен период, съм се чувствал добре в интерес на истината

"Белите расисти" изкарват хляба на "различните", строят домовете им, произвеждат стоки и плащат данъци, от които либералните бюджети щедро раздават. Така че Фейса и неговите ментори да намалят малко високомерието и презрението към белите. Бойкот на Фейса, да си пишат в него само различните.

Странно, че за белия национализъм , който буквално се лее от мюсюлманските страни се мълчи. Още по-страно е за белия национализъм от Израел също. Още по странно е за евреите, защото основните критици на белия национализъм са еврейските кръгове в западна Европа, Русия и САЩ.

Само така! Цензура му е майката! Като в добрия, стар комунизъм!

Вече само черните и орките ще имат права.Това разбрах .

"свободата на словото" в действие

да се молиш в църква ще бъде също забранено защото е ислямофобско!

Някой съмнява ли се, че ще атакува точно тях, след като знаем кой и какъв е собственикът ѝ и за какво се борят банкерските му сънародници и съплеменици?

Само да напомня - закани за изтребление на белите хора са разрешени и приветствани във фейсбук

първо - политическа цензура във фейсбук, после - полицията ви чука на вратата да ви арестува заради консервативните ви възгледи или за това, че не желаете мигранти в страната си

Поправка в дома ви

Това е расисъм, да делят нещо на бял и черен. Да забраняват едновременно и черният такъв, а и на другите. ;) Интересно след другите терористични действия, какво предприеха срещу ислямският фундаментализъм?

Пък и могат да отидат например в руският ВКонтакте. ;) Сигурно има и китайски алтернативи.

А логовете ще изтрият ли?

Баския ще бойкотира групово ФБ :D

У фейсо само котки поствам

petrovito

предпочитам катерички

Одобрявам! Всички трябва да мислят по един и същ начин, различното мнение да се наказва - пълни търбуси и смартфони ви дават щастие и задоволство

Има филм на Хичкок 1986 се казваше- всичко се сбъдва и върви по сценария.

фейсбук, туитър, инстаграм стартираха начало на края на бялата цивилизация

"1984" става реалност, преди комунистите промиваха мозъците, сега - фейсбук, воден от същата крайнолява идеология, срамежливо и лъжливо наречена либерализъм и политическа коректност...и всичко с една цел - създаване на робска маса - послушна и лесно управлявана от елита

А фейсбоклук може ли да го дух@ а ????

ха-ха, вие ще духате, вече ви сложихме оковите, слушайте ни и ни се подчинявайте