Facebook насърчавал "приятелски измами"

Социалната мрежа окуражава децата да ползват кредитните карти на родителите си

Обратно в новината

Коментари - Facebook насърчавал "приятелски измами" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нямало било конспирация ;) "свободният" пазар според Не0либералните правила е основан на измами, кражби (своевременно легализирани ) и робство на гоим В полза на няколко файтона псевдочовеци и частично на прислужващата им Шайка по места "PREVIOUS "FF-minor" is Facebook's term for a "friendly fraud" involving a minor " Който още може - да чете с разбиране - без идеологически и религиозни филтри :)

Това е преди всичко мощно оръжие в арсенала по унищожаване на Семейството ! И разкъсване на Социума на атоми, за да бъде безпрепятствено Управлението над гоим

www дот documentcloud дот org/documents/5694577-Exhibit-M.html#document/p12/a477367

"FF-minor" is Facebook's term for a "friendly fraud" involving a minor

Във всички игри на принципа pay to win големите играчи харчещи много пари се наричат "китове". Не е иновация на фейсбук това, уважаеми люде от дир.бг. Всеки геймър играл такива игри малко или много се е сблъсквал с термина или с "китовете".

Изобщо не харесвам Фейсбук. Нямам и не съм имал профил там, въпреки че това ми създава някои неудобства. Но в случая ситуацията е малко странна - изискване на Фейсбук е да си поне на 13, преди да имаш акаунт. Ако на 13 нямаш концепция за цената на парите си за специализирана помощ. Ако родителите ти са те инсталирали пред компютъра малко след като си проходил, да си берат те горчивите плодове.

Докато не започнеш да си изкарваш сам парите... няма как да "имаш концепция"