17-11-2017 20-11-2018

Коментари

време е за мерки срещи срещу ФБ

не0либералният тоталитаризъм

Facebook да се прекръстят на Fuckbook...

по същата причина са спрели страницата на Радеф, заради фистинга

тъпи алгоритми управляват животеца на фейкбук тулупите

Те така и преименуваха гръцката богиня на победата в "найки" а тя си е НИКЕ

айде прочетете преди да хейтвате

А името и е НИКА. От 2 срички на Линеар Б, нямащи никакъв прочит на малагистийски език.

Толерастията е вид диктатура и цензура, река Нигер ( и държавата ) скоро може да са, река Афроамериканска, а Нигерия - Афроамерикания. Как се нарича, негър роден в Стокхолм, от майка бразилка и баща от пурториканец, не може да е афроамериканец - нито в Африка е бил, нито в Америка. А относно цензурата на Фейсбук, не всичко е на английски, в този свят има над 6000 езика и ако някой йероглиф прилича на фалос - обиден ли е текста. На запад хората не говорят толкова масово английски, както чуждопоклонните българи, например шведите, германците , французите, италианците (особено) не говориш ли техния език имаш много здраве да те разберат, да те опътят или да ти направят услуга.

Явно не си излизал от селото си "умнико" и за твое голямо съжаление ще ти кажа,че навсякъде в ЕС ако не знаят добре то поне разбират английският(защото им трябва и в работата) и те упътват та дори в Япония един младеж не само знаеше английски ами ни заведе до мястото за което питахме което никъде другаде не се е случвало та езика им стана световен по много причини а руския дори тук вече го знаят само старците на по 60+год.

Ама Street View не цензурира тва село. Току що погледнах табелите в началото.

_stankow

Уау, колко им е интересен животът на запаняците ! Кипи, кипи. Култура и високи технологии ! Грейт !

До 2000г. в Русия масово се използваше думата ПУТАНА. Дори песни се пишеха и филми снимаха. Но когато лилипута Путя се качи на кремълския трон изведнъж бе наложена ЗВЕРСКА ЦЕНЗУРА НА ТАЗИ РАЗПРОСТРАНЕНА РУСКА ДУМА.

Може и да се е ползвало, ама жаргонно. Путана си е на италиански кучка, а връзките на СССР с Италия и Франция си бяха по-тесни и имаше прониквания и в двете посоки на заемки. Сега жаргона е логично да се е променил - две поколения се смениха от тогава. Не мисля че има връзка с близкото звучене :)

Ти се радвай, че не слагат цензура на "Бляд" и "иди на хуй" Че тогава всички клипове и постове на руски, ще бъдат изтрити.

Нищо ново. Какво да очакваш от IT "специалисти". Работят на принципа - пускай, пък когато се оплачат ще му мислим за донастройки или пачове. Навремето сред фирмите беше популярна една програмка за контрол на посещаваните уеб сайтове от страна на служителите - Web sence. Та въпросната програма гледаше за "мръсни" думи в url и header на линковете. И от една голяма наша банка установили, че им спрели транзакциите към РосЕксимБанк, защото имало думата секс в името. Както и сайта на Канал1 беше масово недостъпен.

Да спомням си този случай и за да ни пусне софтуера, се наложи да се преименуваме от Канал1 на Канал2

Остави това. Няма да можеш да си поръчаш един аналгин онлайн.

Добре де, в края на краищата има ли Bitches във Ville de Bitche?

A от Fucking/Австрия какво да кажат..

Вече е преименувано.

А страницата на Арнолд Шварценегър кога?

аз знам за Шварценегер Шварценегър не го знам кой е. явно се опитваш да си умен, но не ти се получава Nigger Negger като злато блато едно и също, а?

Виж му ника ..човека е фен на учиндолския слуга на Доган Мозък ли искаш от него ?

А ти за правописни грешки чувал ли си? Исках да кажа, че американците са толкова тъпи, че не им идва на ум, че има и думи които приличат на тяхните, но са с друг смисъл, т. е. френската дума Bitche е точно толкова обидна колкото немската Schwarcenegger. А на анализатора на учиндолските слуги ще му кажа, че фразата не е на слави трифонов.

тебе те знаем. по-добре да няма тестове за болни щото работили на 98% и давали даже лъжливо позитивни. за тебе не е добре да се карантират 98 болни и 2ма здрави (ужас. не ги е страм) за да няма това - по добре 98те болни да си останат навън и разпространяват заразата както тука става с простотията на путлерастите и вечните им приказки за еднополова любов. Ако не вЕрваш - огледай форума.

Шварценегер - шварцен / егер - черен ловец. Ей, учете ги тези езици, че са излагаме.

Сега разбрах защо няма страници на Долно Уйно и Куртово Конаре... :)))